Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του «ΠΥΡΡΟΥ»


Χορευτικό
 Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ».

Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου το οποίο έκλεψε την παράσταση, από τους επισήμους, και καταχειροκροτήθηκε για την απόδοση του.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κος. Οδυσσέας Μπόρος, στον χαιρετισμό του, πραγματοποίησε σύντομη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων της χρονιάς που μας πέρασε και έθεσε τους νέους στόχους για το νέο έτος.
Ακόμη, σύντομο χαιρετισμό πραγματοποίησαν οι κύριοι: Ζήσης Γρηγορίου - αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Σπυρίδων Μπαρμπούτης – αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Ευάγγελος Ντούλες – πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Χρήστος Κίτσιος – πρόεδρος του ΕΕΜΜ-MEGA καθώς και ο Γιάννης Νταγιάκας - εκλεγμένος σύμβουλος του δήμου Λαρισαίων.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, κάτι που υποδηλώνει την αποδοχή που έχει ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος στην κοινότητα των Βορειοηπειρωτών αλλά και στην τοπική κοινωνία.
Αξίζει να αναφερθεί πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Βορειοηπειρώτες και από τις γειτονικές πόλεις οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για ενημέρωση και συμμετοχή στις μελλοντικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου.
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη αλλά ταυτόχρονα λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να προβλέψουμε την αθρόα συμμετοχή του κόσμου ώστε να μεριμνήσουμε για μεγαλύτερο χώρο διασκέδασης.
Τέλος, «Ο ΠΥΡΡΟΣ» απευθύνει ανοιχτό κάλεσα σε όλους τους Βορειοηπειρώτες να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου