Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Οι Δροπολίτες δεν πουλούν τα χωράφια τους σε αλλοεθνείς, όσο μεγάλη οικονομική ανάγκη και να έχουν


Κι’ αυτό γιατί το θεωρούν έγκλημα το να ξεπουλήσουν την πατρογονική τους γη, το να χαλάσουν τα χωριά τους ( τη σύνθεση του πληθυσμού). Και το αισθάνονται βαθιά πως ξεπουλώντας τη γη τους, που ουσιαστικά δεν είναι δική τους,  αλλά όλων των Ελλήνων του χώρου, θα τους κυνηγάει το ΑΝΑΘΕΜΑ και η ΚΑΤΑΡΑ των γενεών όλη τους τη ζωή, αυτών και των μεταγενέστερων τους.


  Οι Μειονότητες  παντού στον κόσμο είναι σεβαστές. Και η Σύμβαση Πλαίσιο, που η ίδια η Αλβανία υπόγραψε το 2000, περιφρουρεί τις Μειονότητες. Με πολλά άρθρα της τονίζει πως δεν πρέπει να αλλοιωθούν, να πειραχτούν οι Μειονότητες.  
  Πολλοί Δροπολίτες  στέλνουν στην εφημερίδα μας  το επίμονο αίτημα τους πως πρέπει να δημοσιευτούν, να τους γνωρίσει ο κόσμος αυτούς τους ελάχιστους χωρίς συνείδηση, αυτούς τους αναθεματισμένους, που ξεπουλούν τη γη μας και ντροπιάζουν τη δοξασμένη Δερόπολη.


  Η σύνταξη της  εφημερίδας θα  περάσει απ’ όλα  τα χωριά.



Ο δημοσιογράφος  Αναστάσης Μάρκος, αυτός που είχε  γράψει το σημαντικό άρθρο  που έκανε το γύρο του κόσμου : «Δεν μπορώ, δεν θέλω να με κυνηγάει το ΑΝΑΘΕΜΑ των γενεών ξεπουλώντας την προγονική μου γη», επανέρχεται και ζητά επανειλημμένα από την εφημερίδα να γραφτούν τα ονόματα αυτών που χωρίς ντροπή και συνείδηση ξεπουλούν την πατρογονική μας γη.


Η γη, ουσιαστικά, δεν είναι δική τους, είναι  των Ελλήνων του χώρου, που  αιώνες την έχουν κληρονομήσει. Δεν μπορεί αυτοί οι αντίχριστοι και καταραμένοι να μπάζουν σφήνα ανάμεσά μας αλλοιώνοντας το χώρο.
Ο κόσμος, όχι μόνον που θα πρέπει  να τους δείχνει με το δάχτυλο ταπεινωτικά σαν σκουλήκια, αλλά και ούτε με τα σακούλια με τα χρήματα θα κάμουν προκοπή. Αυτοί είναι καταδικασμένοι να καταρρεύσουν γρήγορα ή αργά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου