Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δάσκαλε (Έπαρχε Αλύκου Ηλία Θανάση) που δίδασκες

Όπως όλοι οι αναγνώστες έχουν παρατηρήσει, τους τελευταίους μήνες το ιστολόγιο μας αναδημοσίευσε πολλά άρθρα από το μπλογκ της Επαρχίας Αλύκου.
Κι αυτό γιατί, άσχετα από τον πολιτικό χώρο που υποστηρίζει κανείς, περιείχαν ειδήσεις που αφορούσαν την περιοχή με κυριότερο θέμα το περιουσιακό. 

Το http://eparxiaalikou.blogspot.com αποτελούσε έναν ιστότοπο παράδειγμα προς μίμηση αφού ήταν το μοναδικό ιστολόγιο που ανήκε σε κάποια Επαρχία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με σκοπό την ενημέρωση για τις τοπικές υποθέσεις.

Η αναδημοσίευση από την πλευρά μας αποτελούσε έκπληξη για πολλούς αναγνώστες μας, αφού έτσι δινόταν η εντύπωση ότι "δίναμε πόντους" στον Έπαρχο του PBDNJ Ηλία Θανάση.
Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με προβολή σημαντικών τοπικών θεμάτων και πολύ περισσότερο με τις διεκδικήσεις γύρω από το ιδιοκτησιακό το οποίο για εμάς έχει έντονο εθνικό χαρακτήρα, το τελευταίο που πρέπει να κοιτάμε είναι οι κομματικές προτιμήσεις. 

Όμως η τελευταία πολιτική κίνηση του απερχόμενου Επάρχου Αλύκου μας απογοήτευσε σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλά παράλληλα δικαίωσε και τη στάση μας τον τελευταίο χρόνο να υποστηρίξουμε ανοικτά την προσπάθεια δημιουργίας και καθιέρωσης στη Βόρειο Ήπειρο ενός καθαρά ανεξάρτητου ελληνικού κόμματος.
 
Αν και στην τελευταία μέχρι τώρα ανακοίνωση του ο κ. Θανάσης ευχαρίστησε το Δημοκρατικό Κόμμα που δέχτηκε να στηρίξει την υποψηφιότητα του, "παρόλο που δεν είναι μέλος του"

Οι πληροφορίες μας όμως κύριε Έπαρχε λένε ότι την Παρασκευή 1η Απριλίου κατά την παρουσίαση της  υποψηφιότητας σας, ήταν παρόν όλο το προεδρείο του τοπικού παραρτήματος του Δημοκρατικού Κόμματος με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του τον κ. Ylli Piro και εσείς δηλώσατε την παραίτηση σας από το PBDNJ και την ένταξη σας στο κόμμα του Πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

Ότι κάνατε μέχρι σήμερα κύριε Έπαρχε για τον τόπο σας και για τον Ελληνισμό αν δεν το καταργείτε, σίγουρα το παύετε. Πως θα μπορέσετε κύριε Θανάση να συνεχίσετε το ίδιο έργο και τις ίδιες προσπάθειες, με το χρίσμα του PD; Θα είναι δυνατόν μέσα από τις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος να εγείρετε τις διεκδικήσεις που κάνατε καθ' όλη τη θητεία σας και τις οποίες επικαλείστε ακόμα και σήμερα; 
 
«Όσοι θεωρούν την κίνηση μου προδοτική τους επιστρέφω πίσω το χαρακτηρισμό γιατί ποτέ δεν πρόδωσα και δε θα προδώσω τις αρχές μου που έχουν αφετηρία το κοινό και εθνικό συμφέρον», υποστηρίζετε σε κάποιο άλλο σημείο στην ίδια ανακοίνωση σας. 
Μα τα ίδια επιχειρήματα δεν επικαλέστηκαν ουσιαστικά πριν δύο χρόνια οι κύριοι Σπύρος Ξέρρας και Κώστας Μπάρκας δικαιολογώντας την προσχώρηση τους στο Δημοκρατικό Κόμμα; 
Τότε ήσασταν ή όχι μέσα σε αυτούς που για τον ίδιο ακριβώς λόγο τους αποκάλεσαν "προδότες"; 

«Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν αγνοί πατριώτες στην σημερινή Ομόνοια αλλά δυστυχώς είναι μειοψηφία και όμηροι των ορέξεων μιας ομάδας, που στόχο έχει να κατασπάραξη το όνομα και την ιστορία της. Αυτούς τους λίγους αλλά και τους περισσότερους πραγματικούς Ομονοίτες που βρίσκονται εκτός των σημερινών οργάνων, τους διαβεβαιώνω πως μας ενώνουν και θα μας ενώνουν  οι ίδιες αγωνίες και οι ίδιοι αγώνες για τα δίκαια και το καλό αυτού του τόπου».

Σε αυτά που τώρα υποστηρίζετε απαντάμε με τη σοφή λαϊκή παροιμία "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα".
Ο ίδιος δεν διστάζετε να παραδεχθείτε ότι ήρθατε σε σύγκρουση με την τοπική κοινωνία του Αλύκου κατά τις εκδηλώσεις της 20ης επετείου της 12ης Δεκεμβρίου 1990. Και όλα αυτά γιατί; Για χάρη αυτής της ομάδας "που στόχο έχει να κατασπαράξει το όνομα και την ιστορία της Ομόνοιας".

Θυμόμαστε χαρακτηριστικά που επιπλήξατε τον Υπουργό Εργασίας και Βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Σπύρο Ξέρρα, επειδή πήρε αυθαίρετα το λόγο.
Σήμερα, τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, τι ειρωνεία πραγματικά, ανήκετε στο ίδιο κόμμα! 

Το ότι η υποψηφιότητα σας μετά την αρνητική ψήφο του κατ' ευφημισμόν "γενικού συμβουλίου της Ομόνοιας" δεν βρήκε στέγη από το Κόμμα των Ελλήνων (και αυτό γιατί δεν ήταν δυνατόν να αποδεχθεί ένα γινάτι της τελευταίας στιγμής) σας ώθησε σε ένα αλβανικό κόμμα. Το κόμμα από το οποίο ήσασταν απέναντι πριν δύο εβδομάδες.  

Η αποδοχή σας από το PD και η κάθοδος σας με αυτό για τη διεκδίκηση της δεύτερης σας θητείας στην Επαρχία Αλύκου αποδεικνύει περίτρανα και κάτι άλλο:
Ότι η Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον αποτελεί το μοναδικό ανεξάρτητο και καθαρό ελληνικό κόμμα στην Αλβανία. Κατεβάζοντας το κόμμα του Μπερίσα υποψηφίους σε Χιμάρα και Αλύκο, έπεσαν στο κενό οι όποιες συκοφαντίες για συνεργασία ΕΕΜΜ-MEGA με το ΔΚ. 
Κι αν δεν κατέβασε σε κάποια άλλη ελληνική Επαρχία συνέβη για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχε ούτε οπαδούς ούτε συνεργάτες.

Πάντως η πλευρά μας κύριε Θανάση δεν θα σας αποκαλέσει "προδότη". Αυτό είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό εκείνων που μέχρι πριν ένα μήνα είχατε τα... εύσημα και την "αμέριστη στήριξη" τους.

9 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι ο έπαρχος Ηλίας Θανάσης κατεβαίνει με το Δημοκρατικό κόμμα (αν και δεν είναι μέλλος του κόμματος) δεν ακυρώνει το ομολογούμενος αξιόλογο έργο του. Κάθε άλλο, του δίνει την ευκαιρία να το συνεχίσει διότι μόνο έτσι θα μπορούσε να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στην επαρχία. Μάλιστα το ότι δεν είναι μέλλος του Δημοκρατικού Κόμματος λέει πολλά για τα πιστεύω του… στην ουσία είναι σαν να κατεβαίνει ανεξάρτητος με την υποστήριξη του Δημοκρατικού αλλά η λύση του να είναι ο επίσημος υποψήφιος του Δημοκρατικού ήταν αναπόφευκτη καθώς η προθεσμία υποβολής ανεξάρτητων υποψηφίων είχε λήξη.
    Μην ξαφνιαστείτε αν μετά την νέα εκλογή του, ο ίδιος να προχωρήσει στην αποστασία από όλα τα κόμματα.
    Υ.Γ. Να μην γελιόμαστε, πλέον η Ομόνοια έχει γίνει παράρτημα του Σοσιαλιστικού και το MEGA του Δημοκρατικού. Αυτή είναι η μοίρα μας και πρέπει να την αποδεχτούμε γιατί οι μόνοι άνθρωποι που αντιστέκονταν τους απαξιώναμε και ειρωνευόμασταν… όπως έχει πει άλλωστε ο Ουίστον Τσώρτσιλ, σε κάθε λαό του αξίζουν οι κυβερνόντες που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε δημοσιογράφε, όποιος και αν είσαι… όταν πήγαινα σχολείο και έκανα μαθήματα έκθεσης μου έμαθαν πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει αποκλειστικά και μόνο να μεταφέρει την είδηση και όχι την προσωπική του άποψη. Η απορία μου είναι αν εγώ η εσύ δεν δώσαμε την κατάλληλη προσοχή στο συγκεκριμένο μάθημα;

    Για να μην σε αδικώ όμως μάλλον πολλοί δεν δώσανε την κατάλληλη προσοχή στο συγκεκριμένο μάθημα. Ενδεχομένως αυτοί να ήταν και οι εργοδότες σου, οπότε αποποιείσαι των ευθυνών σου…

    Επειδή όμως εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά νοήμων άνθρωπος, θα σε παρακαλούσα να κρατήσεις την προσωπική σου άποψη για εσένα και να μην μου την σερβίρεις αναμασημένη σε εμένα και σε όσους σου κάνουν την τιμή να διαβάζουν το ιστολόγιο σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλτατε.νομιζω οτι οι δημοτικοι τοπικοι αρχοντες κρινοντε απο τα εργα τους καλα θα κανετε να κρινετε αντικειμενικα το εργο,τις προσπαθειες και τα επιτευματα στις σημερινες δυσκολες εποχες,συγρητικα με τους προηγουμενους αρχοντεςπυ ειχαμε.ψαξε λιγο να δεις τη εχουν κανει ,τι υπογραφες εχουν βαλει τι εχουν πουλεισει και σε ποιους.ο ηλιας απεδειξε οτι ειναι παλικαρι ,ειναι πατριωτης,τα βαζει με οποιον θελεις προκειμενου να υποστιριξει τα συμφεροντα μας.ηκλικα τη ομοινοια δεν θελει ανθρωπους με αποψη,και θαρος,οπως ο ηλιας,αλλα γλυφτες,πιονια και υποταγμες,εξισου και η τωρινη επιλογη τους.και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η τοπικες εκλογες δεν ειναι πολιτικες,ολοι ειμαστε ελληνες,αλλα πολιτικα ανηκουμε σε διαφορετικα κομματα.ο τοπος μας ειναι ενας και αυτος που θα βγει επαρχος εχει σημασια να τον αγαπαει αυτον τον τοπο.η ομονοια δειχνει οτι δεν εχει ουτε καλη κριση ουτε σωστα κριτιρια.εμενα με εκφραζει αυτος που προσφερει εργο στο τοπο μας,που κανει τη ζωη των ανθροπων εκει πιο ευκολη, και δεινει ελπιδα σε μας του ξενιτεμενους ελπιδα για επιστρωφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμοι 6 Απριλίου 2011 10:38 π.μ. και 12:27 επειδή τα σχόλια σας είναι κοινά θα σας δωθεί η ίδια απάντηση.

    Κατ' αρχάς αν διαβάζατε καλά το άρθρο θα ήσασταν καλυμένοι στις τοποθετήσεις σας:

    "Οι πληροφορίες μας όμως κύριε Έπαρχε λένε ότι την Παρασκευή 1η Απριλίου κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητας σας, ήταν παρόν όλο το προεδρείο του τοπικού παραρτήματος του Δημοκρατικού Κόμματος με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του τον κ. Ylli Piro και εσείς δηλώσατε την παραίτηση σας από το PBDNJ και την ένταξη σας στο κόμμα του Πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα".

    Οι αντιδράσεις τρεις μέχρι τώρα αλλά διάψευση καμμία. Οι δικαιολογίες που προβάλλετε για τον κ. Θανάση σεβαστές αλλά όταν κάποιοι άλλοι τις επικαλούνταν πριν δύο χρόνια παραμονές των βουλευτικών εκλογών τους αποκαλούσατε "προδότες".

    Αν προσέξατε καλά, προβάλλαμε και εξείραμε τις προσπάθειες του νυν Επάρχου Αλύκου για τον τόπο, αλλά εκφράσαμε και την απορία αν θα μπορέσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς μέσα από το στρατόπεδο που τώρα εντάχθηκε. Τις ίδιες απορίες (για να μην γράψουμε κατηγορίες) δεν είχατε (και έχετε) και σεις (αλλά και εμείς) για το δίδυμο Ξέρρα-Μπάρκα το 2009;

    Αν το ΕΕΜΜ-MEGA ήταν παράρτημα του PD δεν θα κατέβαζαν διαφορετικούς υποψηφίους σε Αλύκο και Χιμάρα. Το εξηγήσαμε και στο άρθρο, δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.

    "ηκλικα τη ομοινοια δεν θελει ανθρωπους με αποψη,και θαρος,οπως ο ηλιας,αλλα γλυφτες,πιονια και υποταγμες,εξισου και η τωρινη επιλογη τους.και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η τοπικες εκλογες δεν ειναι πολιτικες,ολοι ειμαστε ελληνες,αλλα πολιτικα ανηκουμε σε διαφορετικα κομματα.ο τοπος μας ειναι ενας και αυτος που θα βγει επαρχος εχει σημασια να τον αγαπαει αυτον τον τοπο.η ομονοια δειχνει οτι δεν εχει ουτε καλη κριση ουτε σωστα κριτιρια"

    Είναι περιττό να πούμε πόσο συμφωνούμε ή καλύτερα πόσο συμφωνείτε εσείς μαζί μας. Όταν όμως τα λέγαμε αυτά, εσείς μας λέγατε ιστορίες για αγρίους. Χαιρόμαστε που έστω και καθυστερημένα έρχεστε στις θέσεις μας, μόνο που καταφύγατε σε λάθος (κατά τη γνώμη μας πάντα) έκφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 6 Απριλίου 2011 11:44 π.μ., είναι πραγματικά τεράστια η τιμή να δέχεται το ιστολόγιο μας τέτοιες επισκέψεις και σχόλια.
    Το θέμα όμως είναι, μιας και αναφέρεσαι στο μάθημα της έκθεσης, σε ποια χώρα τα έμαθες αυτά και σε ποια δημοσιογραφία απευθύνεσαι. Από τα γραφόμενα σου μάλλον στη δημοσιογραφία του 18ου, το πολύ αρχές του 19ου αιώνα.

    Γι' αυτό όταν γράφεις "ο δημοσιογράφος θα πρέπει αποκλειστικά και μόνο να μεταφέρει την είδηση και όχι την προσωπική του άποψη" προφανώς υποστηρίζεις ότι πρέπει να εξαφανιστούν τα εκατομμύρια ανά τον κόσμο ιστολόγια και εφημερίδες και να υπάρχει σε κάθε χώρα μόνο από ένα πρακτορείο ειδήσεων.
    Έτσι αυτά που γράφεις για "εργοδότες" κρίνονται τουλάχιστον παιδιάστικα.

    Και επειδή με τα γραφόμενα σου αποδεικνύεις ότι είσαι κολλημένος σε άλλες εποχές, εάν δεν σου αρέσει το ιστολόγιο μας δεν έχεις παρά να μας αφαιρέσεις την τιμή και να μην το ξαναεπισκεφθείς ποτέ (αφού και όσοι και να το διαβάζουν δεν έχουμε ούτως ή άλλως ούτε επιθυμούμε να αποκτήσουμε καμμία υλική απολαβή), όπως και κανένα αλλο ιστολόγιο, ώστε να αφοσιωθείς στο διάβασμα της αγαπημένης σου εφημερίδας, της zeri i popullit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όραμα ενημερώθηκα αρκετά από το eparxiaalikou.blogspot.com και προκαλώ όλους τους Έλληνες Έπαρχους να μου πουν τα μισά έργα και αγώνα από αυτά που έκανε ο Ηλίας . Τους προκαλώ να μας πουν τη έργα υποδομής έχουν κάνει , τη αγώνα έχουν κάνει για να υπερασπίσουν της περιούσιες και τα δικαιώματα των Ελλήνων. Δεν θα απαντήσουν ….. Για εμένα ο Ηλίας έγραψε ιστορία προς μίμηση στο Εθνικό ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλτατε δημοσιογράφε, είμαι ο ίδιος που χθες έκανε κριτική για το άρθρο σου, αν και δεν απευθυνόμουν μόνο στο συγκεκριμένο άρθρο ούτε και σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά γενικότερα για τον χώρο της δημοσιογραφίας. Από αυτήν τη σκοπιά, θα πρέπει να αναγνωρίσω το λάθος μου διότι έδωσα την εντύπωση πως στρέφομαι εναντίον σου.
    Εγώ θα έλεγα πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση… και εγώ ήμουν λιγάκι υπερβολικός αλλά δεν μπορούν οι δημοσιογράφοι να γίνουν ειδικοί και να έχουν άποψη για όλα τα ζητήματα και για όλους. Στην εποχή μας οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει επιστήμονες, οικονομολόγοι, δικαστές, πολιτικοί και γενικότερα διαμορφώνουν καταστάσεις και προσωπικότητες συμφώνα με τα συμφέροντα που επικρατούν. Ακόμα και η ιστορία γράφεται από τους νικητές, πόσο μάλλον ένα άρθρο. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το αρνηθείς…
    Όσο για το μορφωτικό μου επίπεδο, σε πληροφορώ πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός που άφησα τα έδρανα του Ελληνικού πανεπιστημίου. Δέχομαι όμως την παρατήρηση σου, ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι κάτι που συμβαίνει κατά κόρων στον χώρο της δημοσιογραφίας… δεν σημαίνει όμως πως είναι και σωστό.
    Ίσως το ιστολόγιο να μην έχει κάποιο οικονομικό όφελος από το πλήθος των αναγνωστών σίγουρα όμως εσύ όπως και κάθε εργαζόμενος από κάπου θα πρέπει να πληρωθείτε. Το τελευταίο σχόλιο δεν είναι μομφή αλλά παρατήρηση.
    Θα πρέπει επίσης να αναγνωρίζω την ανεκτίμητη πρόσφορα του ιστολογίου στην ενημέρωση των απανταχού Βορειοηπειρωτών. Συνεχίστε την καλή δουλειά, αλλά, θα παρακαλούσα να υπάρχει λιγότερη προσωπική άποψη ώστε να δίνετε η δυνατότητα στον αναγνώστη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Αυτό είναι μια φιλική παρατήρηση και το τονίζω πως είναι προσωπική άποψη την οποία απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

    Ευχαριστώ για την δημοσίευση των σχόλιων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 7 Απριλίου 2011 12:25 π.μ το ότι οι υπόλοιπες Επαρχίες της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας δεν έχουν ιστολόγια δεν σήμαινει και ότι οι άλλοι Έπαρχοι δεν έκαναν τίποτα.
    Όπως ξαναγράψαμε και στο άρθρο μας η απορία μας έγκειται στο αν θα είναι ικανός ο κ. Θανάσης και οποιοσδήποτε εντάσσεται σε αλβανικό κόμμα, να υψώσει ανάστημα για τις ελληνικές διεκδικήσεις.

    Ανώνυμε 7 Απριλίου 2011 12:15 μ.μ. κατ' αρχάς δημοσιεύουμε κάθε σχόλιο που δεν περιέχει βωμολοχίες και χυδαίες προσβολές.

    Γράφεις: "Ίσως το ιστολόγιο να μην έχει κάποιο οικονομικό όφελος από το πλήθος των αναγνωστών σίγουρα όμως εσύ όπως και κάθε εργαζόμενος από κάπου θα πρέπει να πληρωθείτε".

    Το μπλογκ αυτό είναι η ηλεκτρονική έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" με εκδότη τον κο Θεόδωρο Βεζιάνη. Όλοι όσοι γράφουν είτε εδώ είτε στην έντυπη μορφή το κάνουν εθελοντικά. Η εφημερίδα συντηρείται από τις συνδρομές των αναγνωστών της και από φίλους του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Αν δεχόταν οικονομικούς πόρους το ιστολόγιο θα ήταν υποχρεωμένο να ανεβάζει κάθε ώρα τουλάχιστον από ένα άρθρο κατά μέσο όρο.

    Από κει και πέρα δεν είναι δυνατόν να απολογηθούμε εκ μέρους όλων των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων που ανεβάζουν άρθρα γνώμης. Αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτή η πληθώρα.
    Έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει οτι tooramablogspot.com είναι ειδησεογραφικό - αρθρογραφικό. Με τις παρατηρήσεις σου όμως κάνεις σαν να ανακάλυψες το πρώτο ιστολόγιο που δημοσιεύει απόψεις και θέσεις. Αν είναι σωστές ή λάθος θα το κρίνει ο αναγνώστης. Γι' αυτό άλλωστε επιτρέπουμε και την αναγραφή σχολίων.
    Η καλοπροαίρετη κριτική εννοείται πως είναι και καλοδεχούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:25 εχω την τιμη να σας υποδειξω τα εργα και τους αγωνες του φίλου σας του Η.θανάση .
    Διευκολυνση και εγκατασταση ολοκληρου χωριού του Τεπελενη πανω στο Μπερντενεση,ελπιζω να επιασες και εσυ μια γωνια εκει γιατι αν οχι λυπαμαι ΕΠΩΛΗΘΕΙ!
    Εκει πανω στο Μπερτενεση προταξε τα στηθη του....για να εμποδισει την κατεδαφιση αφθαιρετης οικοδομης ξενοδοχειακου συγκροτηματος ισχηρηζοντας οτι υπαρχουν ακουσον -ακουσον τα νομιμα εγγραφα ,τα καταφερε εκεινη τη μερα το παληκαρι μας και σημερα θαυμαζουμε τα ερρηπια του¨νομιμος κτηριου¨.Το ειδαμε στο TV.SARANDA.
    Εκαμε λεει το δρομο Πλακα-Τσουκα-Μετοχη και το εκαμε pazl για να κανει μπουγιο,οταν ρωτησα απο που και ως που μου απαντησε σε αλλη ιστοσελιδα το δεξη του χερι (το μακρη)και υπαλληλος ο Βαγγ.Μητσ. ,οτι παρεβρισκοταν εκει οταν εκοψε το σιριτι ο Μπερισσα ,αρα αυτος το εκανε,και εγω τον ειπα οτη ημουν και εγω εκει αρα ανηκει και σε μενα.
    εκαμε το δρομο Αλυκο -γεφυρα ,ρε παιδια μα το θεο δεν βλεπω τιποτα εκει, μονο τη γεφυρα οπου ξεκολησαν οι δωγιες και φοβαμαι μην πεσει ο μπαρμπατελης οταν πηγαινοφερνει την μαλεκο μου στο Βρυονη.
    εβγαλε κονδυλιο λεει για να ποτισει με βαλτονερα την Τσουκα ,να πεις στους Τσουκιοτες να καμουνε πολλες -πολλες βαξινες γιατι δεν τους βλεπω να ζουν για πολυ,ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
    εχει και για το Τσαουσι-Αλυκου-Γερμα-Καλυβια-Τρεμουλη-Νεοχωρη-κλπ σχεδιο εξοντωσης,4 εκατ.ευρω τον επιδοτησε το Αλβανικο κρατος για να τους ποτισει με τα μολυσμενα και ραδιενεργα υπογεια νερα κοντα στα θαμμενα τονων τσιγαρα του Τσερνομπηλ επι ΑΛΙΑ,μπορει να γερασα αλλα το χω τοπι το μυαλο.αλλα δεν τα φαγες ολα τα 4 εκατ.ευρο,εχεις και τα 2/3 να λαμβανεις ,γιαυτο και πηρες αμπαριζα ολα τα κοματα PBDNJ , MEGA ,PS βρηκες τον φιλο σου τον επιστηθιο YLLI και τρυποσες στο PD σαν τον σκυλο που του παιρνουν την μπριζολα (το ΦΙΛΕΤΟ εννωουσα)μονο και μονο για να μην χασει τα φραγκα εεε την καρεκλα .Α και το τελευταιο εργο :οργισμενος ο Luftar Ib. απο την κλοπη του εν λογο τορινου επαρχου Η.θαναση για μια αδεια οικοδομησης του ποσου τον 1500 ευρο ,αδεια η οποια δεν ειναι της αρμοδιοτητος του !!! ΕΙΣΤΕ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!
    Παντως εχεις δικιο μεσα σε μονο 4 χρονια εκαμε ολα αυτα τα εργα και αλλα ποιος ξερει τη συμφωνιες κατω απο το τραπεζι,εγραψε ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ στο Εθνικο και οχι μονο ζητημα ! Μπραβο παιδι μου ,ευγε , δοξα σε σενα και σε οσους δεν βλεπουν ουτε τη μυτη τους ,ουτε τωρα και ουτε μακροχρονια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή