Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Την εποχή των αγάδων επικαλείται ο Έπαρχος Λιβαδειάς Νταλιάνης σε αντιδικία με συγχωριανό του. Το άδειασμα του από τη δικαιοσύνη.

Σε διαμάχη που είχε με συγχωριανό του, σχετικά με οικόπεδο στο κέντρο του χωριού Λιβαδειά, ο τοπικός Έπαρχος του PBDNJ Ηρώδης Νταλιάνης, κατηγορεί τον αντίδικο του ως πλαστογράφο, με αφορμή τους τίτλους ιδιοκτησίας που παρουσίασε.   
Για να υπερασπιστεί τα όσα ισχυρίζεται ο Έπαρχος, στην καταγγελία εναντίον του συγχωριανού του, κάνει μία ιστορική αναδρομή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λιβαδειάς, φτάνοντας στην εποχή της κυριαρχίας των αγάδων.
Όλοι γνωρίζουμε τι επικρατούσε πριν το 1940.
Το ερώτημα είναι: Δύο δεκαετίες μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, είναι λογικό Έπαρχος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας να επικαλείται το "δίκαιο" του αγά προκειμένου να λύσει τη διαφορά με συντοπίτη του;

Για ασφαλέστερα συμπεράσματα, ιδού η καταγγελία του Έλληνα Επάρχου:




Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια από τη Λιβαδειά που ήταν σε αντιδικία με τον Έπαρχο δικαιώθηκε από την Εισαγγελία Αγίων Σαράντα:




2 σχόλια:

  1. Βρε τον Νταλιάν Αγά!!!!!!!!! Μήπως, λέω μηπως, ο αγάς να είναι κανένας παππούς της συζύγου του; Πονηρές σκέψεις κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα γίνει επιτέλους με αυτόν τον τραμπούκο; Θα τον ανεχτούμε άλλα 4 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή