Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τότε που οι Σοσιαλιστές ήταν εχθροί

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χιμάρας με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Γιώργος Γκόρος, είχε διεκδικήσει για πρώτη φορά το δημαρχιακό θώκο το 2003.
Στο περιθώριο εκείνων των εκλογών πέντε Χιμαριώτες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για υποκίνηση εθνικιστικού μίσους κατά της Αλβανίας. Ο Γιώργος Γκόρος ήταν ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας εναντίον τους.






3 σχόλια:

  1. Καταρχην Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη
    Τι θελεις να πεις ρε ποιητη?Επειδη εισαι σαν τον υποψηφιο σου στη Χιμαρα θελω να σε πληροφορησω για δυο πραγματα.Πρωτον η Χιμαρα ειναι ελληνικη και δευτερο και οι 5 καταδικαστηκαν γιατι αγωνιζονταν για την πατριδα και την ΟΜΟΝΟΙΑ ενω οσοι αγωνιζονται για τα προσωπικα τους συμφεροντα για τα συμφεροντα των αλβανων που συμπιπτουν με τα δικα τους,για το χρημα που θα μπει στην τσεπη τους χωρις να βαζουν ποτε το εθνος πανω απο τον εαυτο τους,ουτε καταδικαζονται ποτε,ουτε φυλακη μπαινουν,ουτε τα χαλανε με τους φιλους τους αλβανους.Αντιθετα για ανταμοιβη για τις υπηρεσιες τους γινονται επιχειρηματιες βουλευτες και υπουργοι.Οποιος εχει σκοπο να τα παρει στον ταφο του πρεπει να μαθει πως ο Θεος μας παρεχει δωρεαν υπηρεσιες,οπως ειναι οι υπηρεσιες που παρεχει καποιος στο εθνος και στην πατριδα χωρις να υπολογιζει προσωπικα συμφεροντα,αλλα τι σας λεω τωρα εσεις τα εχετε συνδεσει αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθώς ανέστη!
    Συμφωνούμε σε πολλά μαζί σου ανώνυμε 28 Απριλίου 2011 4:18 π.μ.
    Αλλά δεν καταλαβαίνουμε αν απευθύνεσαι στο ιστολόγιο μας.
    Απλώς με αυτή τη δημοσίευση θέλαμε να δείξουμε πως αλλάζουν οι καιροί.
    Τώρα με αυτά που γράφεις προφανώς χαρακτηρίζεις "πουλημένους" όλους τους βουλευτές και υπουργούς της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ από το 1991 έως σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ιστολογιο σας απευθυνομαι και οσα γραφω αφορα οσους φωτογραφιζονται απο αυτα που γραφω.Και εσεις και ολοι οι υπολοιποι Ελληνες Βορειοηπειρωτες καταλαβαινουν για ποιους γραφω και σιγουρα δεν εννοω ολους οσους υπηρξαν βουλευτες με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το Κεαδ.Υπηρξαν ανθρωποι που αγωνιστηκαν τιμια και Ελληνικα για τον τοπο μας και την πατριδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή