Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αυτό το κράμα "Ομόνοια-ΚΕΑΔ" δεν είναι Ομόνοια


του Θωμά Τζια
                                         

Εμείς το  ’91 ιδρύσαμε Ομόνοια, όχι Ομόνοια - ΚΕΑΔ. Το ΚΕΑΔ το φτιάσαμε το ’92, μόνον και μόνον για να κάνουμε ότι δεν μπορούσαμε ως οργάνωση. Το γνωστό του Κυριαζάτη: « να το ‘χουμε στο συρτάρι…» Σαν πώς να το ‘ξερε πως αργότερα θα ‘χωναν την Ομόνοια στο συρτάρι.

Τέλος, προσωπικά  εκτός από ιδρυτής Ομόνοιας είμαι και ο πρώτος πρόεδρος του ΚΕΑΔ. Ήταν δυο ξεχωριστά πράγματα, χώρια η Ομόνοια και χώρια το ΚΕΑΔ. Και ούτε καν μπορούσε να εννοηθεί να γινόταν ένα, γιατί είναι δυο διαφορετικοί φορείς, ένας ελληνικός και ο άλλος παναλβανικός.
Μολαταύτα,  αργότερα οι «έξυπνοι» βλέποντας  τον κίνδυνο μήπως κλείσει  το ΚΕΑΔ το κόλλησαν στην  Ομόνοια για να στηριχτούν σ’ αυτή και το ‘καναν αυθαίρετα ένα, Ομόνοια-ΚΕΑΔ.

Ποιος δεν τη  θέλει την Ομόνοια, αλλά υπάρχει Ομόνοια;  Δεν υπάρχει. 
Αυτό  που υπάρχει δεν  είναι Ομόνοια.  Αυτό το κράμα  δεν είναι Ομόνοια.
Το ΚΕΑΔ  αφού την ξεζούμισε την Ομόνοια,  τώρα τη βαστάει υποδουλωμένη και διπλά εξαρτημένη και με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας, μετά από την προεκλογική συμφωνία του 2009. Κι ο κόσμος νομίζει Ομόνοια, όμως αυτή δεν υπάρχει ουσιαστικά. Το 2009 νόμιζε πως ψήφιζε Ομόνοια, κι ο ψήφος του μετρήθηκε στο καλάθι του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Και συνεχίζουν  να βγάζουν μπροστά ως προφυλακτήρα  την Ομόνοια σ’ όλες τις  δραστηριότητες, για να ξεγελαστεί  και πάλι ο κόσμος και όχι  μόνον ο απλός ο κόσμος και  να πιστέψει πως έχει να  κάνει με την Ομόνοια
Μακάρι να ήταν Ομόνοια. Το ΚΕΑΔ της πήρε την ψυχή της Ομόνοιας και συνεχίζει και συνεχίζει το καταστρεπτικό του έργο.  

Ας τραβηχτεί αυτή η κακή σφήνα από τη μέση, το αλβανικό ΚΕΑΔ και όλοι πια γινόμαστε ένα στην οργάνωσή μας την Ομόνοια, για την οποία αγωνιστήκαμε όλοι
Τώρα μπορούμε να είμαστε και πιο ενωμένοι και πιο υπερήφανοι, γιατί κατορθώσαμε να έχομε και δικό μας Κόμμα, το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ-ΜΕGA.

5 σχόλια:

  1. kala re astixioti poso ma poso poulimenei eiste.
    eseis den engatalipsate to kead gia to pd diladi to pd einai kalitero apo to ps(ta duo allvanika).
    eseis den eisatsan oloi afu pigate sto pd meta ftiaksate to eemm.
    pws kanenas allos den sas akolouthise?????????(ektos autwn pou htan sto pd)
    to paramithi teleiose gia sas.
    emeis eimastan eimaste kai tha paraminoume omonoia. kai h psifos mas tha einai gia ena panalvaniko komma pou eseis oi idioi mexri xtes to theorusate thn aspida tou ellinismou h mipws kanw lathos???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΧΑΛΑ 13 .. ΚΡΑΝΙΑ....................... TO MHNHMA EINAI ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΑΔ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ Β ΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΛΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ..
    >>>>>>>>>>>>>>οοο<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati pote itan anixtes i portes tis omonias pu to egtalipsane????
    ama thes na psaksis to provlima psaksto apo tin riza ke oxi apo tin epifania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dld h bezhano eixe kakoperasei to idio o thoma vizas o spiro kseras den eixe perasei kala
    dikio exete e tote oloi mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι οπαδοί του PBDNJ αναπαράγετε συνεχώς τα ίδια άστοχα συνθήματα.
    Ανώνυμε 15 Απριλίου 2011 2:22 π.μ. δεν γνωρίζουμε πραγματικά που και πότε ανακάλυψες ότι υποστηρίξαμε το Δημοκρατικό Κόμμα.
    Aν αναφέρεσαι στους ψηφοφόρους που επέλεξαν το PD στις βουλευτικές εκλογές του 2009, το έκαναν καθαρά από αντίδραση, που ούτε βέβαια με αυτή τη μορφή συμφωνήσαμε. Το κόμμα του Μπερίσια δεν είχε ποτέ ψηφοφόρους στο χώρο του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Στο ελληνικό κόμμα βρήκαν λοιπόν τη στέγη τους, ενώ το στηρίζουν κυρίως όσοι απείχαν από τις τελευταίες εκλογές.
    Το παναλβανικό ΚΕΑΔ το υποστηρίζαμε μόνο ως κάλυμμα της Ομόνοιας επειδή δεν μπορούσε να λειτουργήσει ως κόμμα.
    Το ΕΕΜΜ - MEGA δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ίδια την Ομόνοια αναβαθμισμένη σε κόμμα.

    Ανώνυμε 16 Απριλίου 2011 12:28 μ.μ. τα ίδια αναπαράγεις κι εσύ.
    Καμμία Βεζιάνη, κανένας Θωμάς και κανένας Ξέρρας δεν είναι ηγετικό μέλος του Κόμματος των Ελλήνων ώστε να αναφέρεσαι σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή