Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Οι επίμαχες "ανθελληνικές" δηλώσεις Λάζαρη στο ντιμπέητ με τον Μπολάνο στο TV KLAN - Σε δουλειά να βρισκόμαστε


Παραθέτουμε σε μετάφραση τις δηλώσεις του υποψήφιου Δημάρχου Χιμάρας με το ΕΕΜΜ - MEGA Δημήτρη Λάζαρη, οι οποίες κρίθηκαν ως "ανθελληνικές" από το σύνολο των βορειοηπειρωτικών ιστολογίων:

Δημοσιογράφος: Υπάρχει ένταση στη Χιμάρα; 

Λάζαρης: Φυσικά υπάρχει ένταση στη Χιμάρα και αυτό το δείχνει και το τελευταίο δυστύχημα που συνέβη στη Χιμάρα (δολοφονία Αριστοτέλη Γκούμα).

Δημοσιογράφος: Ποιος έχει ευθύνες για το δυστύχημα;

Λάζαρης: Φυσικά ο σημερινός Δήμαρχος της Χιμάρας έχει μεγάλη ευθύνη για το δυστύχημα αυτό, γιατί οι Χιμαριώτες επί αιώνες έχουν δείξει πως έχουν συνυπάρξει με τους ερχόμενους στη Χιμάρα και ποτέ δεν είχαμε προβλήματα. Αλλά οι δηλώσεις του Μπολάνου έχουν κάνει την κατάσταση πιο τεταμένη και σαν αποτέλεσμα αυτών των δηλώσεων όπως είναι "οι Αλβανοί εισέβαλαν στη Χιμάρα" δημιουργούν μεγάλες εντάσεις στην περιοχή. Προσωπική μου άποψη είναι πως η γη της Χιμάρας ανήκει στους Χιμαριώτες αλλά από τουριστικής άποψης είναι όλου του κόσμου.
Η πολιτική που ακολουθεί ο Μπολάνος σκότωσε τον Γκούμα (ένα σημείο που δεν περιελάμβανε το βίντεο που κυκλοφόρησε).

Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια (κύριε Μπολάνο) πως υπάρχει ένταση στη Χιμάρα και πως εσείς είστε υπεύθυνος;

Μπολάνος: Εγώ πιστεύω πως οι εντάσεις τοποθετούνται ξανά δημόσια και πως είναι περισσότερο τεχνητές εντάσεις που τονώνονται από συγκεκριμένους κύκλους και ένα μέρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και από τμήματα τα οποία ζητούν με καταστρεπτικό τρόπο να επηρεάσουν αρνητικά τη Χιμάρα.

Λάζαρης: Εσείς κύριε Μπολάνο είστε μέρος αυτών των κύκλων αλλά από την άλλη μεριά δείχνετε πως προσπαθείτε να μειώσετε τις εντάσεις αυτές. Είστε εσείς που δημιουργείτε τις εντάσεις με δηλώσεις όπως "οι Αλβανοί εισέβαλαν στη Χιμάρα"

Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια πως έχετε πει ότι "οι Αλβανοί εισέβαλαν στη Χιμάρα";

Μπολάνος: Εγώ στηρίζω τα δικαιώματα της μειονότητας και της χιμαριώτικης κοινότητας...

Λάζαρης: Αφού λέτε ότι στηρίζετε την κοινότητα της Χιμάρας, σε ποια Ομόνοια παίρνετε μέρος εσείς; Στην Ομόνοια 1; στην Ομόνοια 2; ή στην Ομόνοια 3; Γιατί εσείς έχετε διαιρεθεί. Ποια Ομόνοια αντιπροσωπεύετε εσείς; Γιατί η Ομόνοια δεν είναι μόνο δικιά σας για να αντιπροσωπεύει μόνον αυτούς που θέλετε εσείς. Ένας από τους πρωτεργάτες της Ομόνοιας στη Χιμάρα ήταν και ο πατέρας μου, αλλά από τη στιγμή που ήρθατε η Ομόνοια έκλεισε τις πόρτες της.


Τα συμπεράσματα μας: Για το μόνο που μπορούμε να κατηγορήσουμε τον κύριο Λάζαρη είναι ότι δεν χρησιμοποίησε τη σωστή λέξη για τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα. 
Αναφέρθηκε στο περιστατικό ως "δυστύχημα". 
Λάθος! 
Όχι επειδή προσέβαλλε τη μνήμη του αδικοχαμένου Χιμαριώτη νέου, δεν θα τολμούσε άλλωστε κάτι τέτοιο, ούτε θα τον εξέφραζε αυτό, αλλά επειδή η πολιτική προπαγάνδα της αριστεράς φροντίζει πάντα να πιάνεται από μία και μόνο λέξη, να την κάνει σημαία και να διαστρεβλώνει ολόκληρη την ουσία. 
Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν και η τακτική αυτή συνεχίζεται αδιάκοπα.
Αν ο κ. Λάζαρης θεωρούσε πραγματικά "ατύχημα" ή "δυστύχημα", με όλη τη σημασία της λέξεως, τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, δεν θα αναφερόταν σε πολιτικές ευθύνες, ούτε θα υποστήριζε ότι ήταν αποτέλεσμα της έντασης που επικρατεί στη Χιμάρα. Εκτός κι αν - αφού μιλάει για "δυστύχημα" - θεωρεί τον Δήμαρχο Μπολάνο ηθικό αυτουργό επειδή δεν έφτιαξε καλά τους δρόμους ή δεν έβαλε σηματοδότες! Φυσικά όμως και δεν αναφερόταν σε κάτι τέτοιο. 
Αν πρέπει να καταλογίσουμε κάτι ακόμα στον υποψήφιο Δήμαρχο Χιμάρας με το Κόμμα των Ελλήνων είναι ότι εμφανίστηκε αρκετά διπλωματικός αφού μίλαγε στην αλβανική τηλεόραση και χρησιμοποιούσε ανάλογες λέξεις ή φράσεις, όπως περί "συνύπαρξης" ή για τη "Μακεδονία", αφού δεν θα γινόταν αλλιώς κατανοητός. Δεν σημαίνει βέβαια ότι συμφωνούμε απόλυτα με αυτές τις λογικές, αλλά σίγουρα όπως έχει πει και ο ίδιος ο κ. Λάζαρης ουδέποτε θα καταφύγει στην ανούσια πολιτική των συνθημάτων, που ακολουθεί ο κ. Μπολάνος.

Όπως βλέπετε αγαπητοί αναγνώστες ΤΟ ΟΡΑΜΑ έχει το θάρρος της γνώμης και μπορεί να τονίζει κάποια ψεγάδια που παρατηρεί στις τάξεις αυτών που υποστηρίζει.  Αλλά και αν διαφωνεί πάλι με κάποιες καταστάσεις δεν θα διστάσει να τις αποδοκιμάσει. Έχουμε τη δύναμη να αναγνωρίζουμε αν κάτι δεν πάει σωστά και να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. 
Το παπικό ή καλύτερα το χοτζικό (για να μιλάμε με πιο οικεία παραδείγματα) "αλάθητο" ούτε το επιδιώκουμε, ούτε το επιθυμούμε. Ας το καμαρώνουν άλλοι.

Αυτό που μας στεναχωρεί είναι η έκταση που παίρνουν κάποιες λεπτομέρειες με τόσο φαρισαϊκό τρόπο που χάνεται παντελώς η ουσία της υπόθεσης. Αυτή την τακτική βέβαια μπορούν να την ακολουθήσουν πολύ εύκολα οι ανώνυμοι λασπολόγοι,  που έχουν το "δικαίωμα" να γράφουν ότι θέλουν και για όποιον θέλουν παντελώς αυθαίρετα, γιατί πολύ απλά αυτοί δεν έχουν να λογοδοτήσουν πουθενά και για τίποτα.
Αφού αισθάνονται περήφανοι γι' αυτά τους τα "κατορθώματα", να τους χαίρονται αυτοί που τους διαβάζουν και τους πιστεύουν.

25 σχόλια:

  1. përplasje=δυστύχημα
    aksident=ατύχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα μαθήματα αλβανικών. Η θέση μας γίνεται σαφής από τα τονισμένα γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Θόδωρε, έχεις πολύ πλάκα.... δεν σε έμαθαν καλά αλβανικά οι πατρωνες σου........ η λέξη που χρησιμοποίησε ο εκλεκτός του ΕΕΕΜ - MEG είναι AKSIDENT, η οποία μεταφράζεται στα ελληνικά ως "ΑΤΥΧΗΜΑ" πες του Ζήσου (χρόνια του πολλά κιόλας για την εορτή του) να μην σε παραπληροφορεί, δεν κάνει καλό έργο ως εκπρόσωπος τύπου.......
    Μπορεί να προσπαθείτε να "βγείτε λάδι" εκμεταλλευόμενοι την πενία της αλβανικής γλώσσας αφού το aksident μεταφράζεται διττώς, αλλά υπάρχουν και οι πειφραστικές δυνατότητες έκφρασης (τις ξέρει πολύ καλά ο Μήτσο Λαζάρης, αφού δεν είναι κανένας χωριάτης αμόρφωτος, 35 χρόνια έχει ζήσει στην πρωτεύουσα και έχει και επίπεδο...!) οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να εφράσει επακριβώς το κοινό αίσθημα περί "του συμβάντος" της δολοφωνίας του Α. Γκούμα, αν βέβαια ήθελε ή μπορούσε ή το πίστευε... ή μήπως δεν?!
    Νομίζω πως έπρεπε να εφαρμώσετε το ρητό:
    Κρείττον το σιγάν....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "përplasje=δυστύχημα" την μετάφραση αυτή την δείνει μονο το goolge translate.
    përplasje σημαίνει συγκρουση και τπτ παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου σαφώς και σας τιμάει γιατί άπλα όταν φωτίζεις της πτυχές των γεγονότων έχεις και μεγαλύτερη ευχέρεια διόρθωσης και υγιούς αυτοκριτικής εφόσον χρειαστεί.Η τακτική της λασπολογίας και όσων την αναγάγουν σε πολιτικό αντίλογο δεν αναιρεί την αστοχία τον δηλώσεων του κυρίου Λαζαρη και θα πρέπει να προβληματίσει όσον άφορα την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος των Ελλήνων εάν και μελλοντικά θέλει να κρατήσει αυτόν τον όρο και πρέπει να αποσαφηνίσει της θέσεις και διεκδικήσεις του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού έναντι του Αλβανικού κράτους διαφορετικά είναι καταδικασμένο σε μια στείρα πολιτική τύπου ΚΕΑΔ και εύκαιρου πατριωτισμού χωρίς ουσία. Αργύρης Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα συμπεράσματα οτι κανεις απο εσας δεν μπορει να υπερασπιστει τη Χιμμαρα καλυτερα απο το Μπολάνο.
    οχι κομμα ελληνων να λεγεστε αλλα οτι θελετε να λεγεστε ειστε λιγοι για τη Χειμμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτον: ύβριστικούς χαρακτηρισμούς και υποδείξεις από σχολιαστή με ψευδόνυμο "ηπειρος" εννοείται πως δεν δεχόμαστε ούτε και δημοσιεύουμε.

    Δεύτερον: κύριε Αργύρη ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, γιατί είναι από τα ελάχιστα που ασκούν κριτική καλοπροαίρετη και εμπεριστατωμένη.

    Το κόμμα "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον" έχει λίγο περισσότερο από έναν χρόνο ζωής. Ως μέλη του δέχεται όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Μόνη προϋπόθεση είναι να μπαίνει ο Ελληνισμός πάνω από τα ιδεολογικά πιστεύω. Αυτό σημαίνει παράλληλα ότι το ελληνικό κόμμα χτίζει ακόμα το χαρακτήρα του και μπορεί να είναι ευάλωτο σε διάφορους καλοθελητές.
    Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν ανιδιοτελείς σκοπούς.
    Ήδη στον ένα χρόνο της λειτουργίας του διάφορα πρόσωπα ήλθαν, είδαν και αφού δεν ικανοποιήθηκαν οι προσωπικές τους φιλοδοξίες απήλθαν. Οι τυχοδιώκτες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν και γι' αυτό βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο ΕΕΜΜ - MEGA που έχει δημοκρατικές αξίες και δεν λειτουργεί με τις εντολές μίας κλίκας.
    Το κόμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στον κάθε Βορειοηπειρώτη να συμμετέχει και να αποφασίζει για την πολιτική που θα ακολουθήσει.
    Όπως λέει χαρακτηριστικά και ο πρόεδρος του κ. Κίτσιος στους νέους Βορειοηπειρώτες "δεν ζητάμε την στήριξη σας αλλά τη συμμετοχή σας μέσα στο Κόμμα των Ελλήνων".
    Αν όμως υπάρχει αδιαφορία από την πλευρά όλων μας τότε είναι λογικό να επικρατήσουν δυνάμεις που δεν θα κοιτούν το συμφέρον του Ελληνισμού και να γίνει ένα δεύτερο PBDNJ.
    Ο χειρότερος εχθρός του ελληνικού κόμματος λοιπόν είναι η αδιαφορία και η απαξίωση όλων όσων έχουν το δικαίωμα να γίνουν μέλη του, δηλαδή όλων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. Μπεζιάνη, ο Λαζάρης είναι απλά ένας ψυχοπαθής!
    Είδα όλη την εκπομπή. Ο Λαζάρης αποκάλεσε δύο φορές την δολοφονία του Αριστοτέλη ως ''ατύχημά''.
    Ντροπή!
    Πάψτε να υποστηρίζετε αυτον τον παρανοϊκό τύπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορειτε να μαζεψετε τιποτα,καντε και το ασπρο μαυρο γι'αυτο φημιζεστε αλλωστε,για τις κωλοτουμπες και τις εναλλαγες σημαιας.Ειστε τοσο βρωμικοι που εχετε κανει ανθρωπους που δεν θελανε να δουνε τον Ντουλε μπροστα τους να τον υπερασπιζονται λες και ειναι η μονη ελπιδα μας.Εχουμε πατριδα και οσο ζουμε θα αγωνιζομαστε μονο για το συμφερον του εθνους και της πατριδας μας,εσεις εχετε μαθει να μαχεστε μονο για τα προσωπικα σας συμφεροντα και των αφεντικων σας.Οι ψηφοφοροι σας (αν και πολυ λιγοι) ειναι θυματα σας δεν τους κατηγορω αλλα θα φερουν για παντα την ευθυνη του διχασμου και της διαλυσης της μειονοτητας.Ο Λαζαρης δεν διαφωνει σε τιποτα με τις αποψεις και τις γραμμες σας.Δεν βαρεθηκατε να προδιδετε το εθνος για τα συμφεροντα σας,δεν βαρεθηκατε να σκυβετε το κεφαλι στους αλβανους,δεν βαρεθηκατε να ειστε εθνικοι προδοτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστεύω ότι γράψαμε με απόλυτη σαφήνεια την ουσία των δηλώσεων του κ. Λάζαρη.
    Αλλά επειδή μάλλον δεν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε, το ξαναγράφουμε:

    Αν ο κ. Λάζαρης θεωρούσε πραγματικά "ατύχημα" ή "δυστύχημα", με όλη τη σημασία της λέξεως, τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, δεν θα αναφερόταν σε πολιτικές ευθύνες, ούτε θα υποστήριζε ότι ήταν αποτέλεσμα της έντασης που επικρατεί στη Χιμάρα.
    Εκτός κι αν θεωρεί τον Δήμαρχο Μπολάνο ηθικό αυτουργό επειδή δεν έφτιαξε καλά τους δρόμους ή δεν έβαλε σηματοδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 29 Απριλίου 2011 2:43 μ.μ. δεν βαρεθήκατε να λέτε συνέχεια το ίδιο ποίημα;
    Κόλλησε η βελόνα ένα χρόνο τώρα;
    Για να μην ξεχνιόμαστε και να μην πολυλογούμε, χαιρετίσματα στον Έντι Ράμα και τον Γιώργο Γκόρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ. Μπεζιάνη,
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ η υπερασπιση του παρανοικου Δ.Λαζάρη.
    γνωρίζω ΚΑΛΆ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ Είδα όλη την εκπομπή. Ο Λαζάρης αποκάλεσε δύο φορές την δολοφονία του Αριστοτέλη ως ''ατύχημά''.
    Ντροπή!
    Πάψτε να υποστηρίζετε αυτον τον παρανοϊκό τύπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσένα δεν τιμά Αλέξανδρε το ότι διαστρεβλώνεις την ουσία των δηλώσεων του κ. Λάζαρη καρφωμένος σε μία λέξη, όπου τονίσαμε ότι και αυτό ήταν λάθος.
    Σου δόθηκε η απάντηση στις 29 Απριλίου 2011 2:44 μ.μ., αλλά επαναλαμβάνεις τα ίδια. Δεν έγραψες τίποτα καινούριο ως ανταπάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. vgale to video kurie na to doume
    dimosieuseto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ. Μπεζιάνη,
    η απελπισμένη προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε τον παρανοϊκό Δ.Λαζάρη με κάνει να νοιώθω ντροπή.
    Όταν σας φυλάκισαν εσάς οι Αλβανοί, ξεκινισαν μια προπαγάνδα οτι ''καλά σας έκαναν'', ήσταν κλέφτες κλπ.
    ΕΓΏ και ΌΛΟΙ οι αγνοί βορειοηπειρώτες και ολόκληρος ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΓΝΩΡΊΖΑΜΕ οτι τους 5 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σας φυλάκισαν επειδή υπερασπιστήκατε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ!
    ο Αριστοτέλης Γκούμας ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ και ο Δ.Λαζάρης ακόμη να απολογηθεί η να δώσει εξηγήσεις!
    ΜΗ μιλάτε εσείς για αυτόν και μη γίνεστε δικηγόρος του.
    Ας βγει ο ίδιος να μιλήσει και να πει ότι έκανε φραστικό λάθος και ήταν δολοφονία.
    Τόσο απλό είναι το θέμα. (ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΡΈΨΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περιμένουμε το βίντεο ανώνυμε 30 Απριλίου 2011 4:45 μ.μ. αλλά αυτό που προβάλει ολόκληρη την εκπομπή.

    Αλέξανδρε δεν είχαμε κανέναν λόγο να μην δημοσιεύαμε το σχόλιο σου, αρκεί να μην ήταν υβριστικό και άσχετο. Εμείς γράψαμε μία άλλη γνώμη για τις δηλώσεις του Λάζαρη κοιτώντας αυτό που ήθελε να πει στην ουσία.
    Από και και πέρα δεν θέλουμε με το ζόρι να σας πείσουμε να ασπαστείτε την άποψη μας. Ο καθένας έχει κρίση και αποφασίζει.

    Όσο για τον κ. Λάζαρη θα ξεκαθαρίσει τη θέση του τις επόμενες μέρες στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του στη Χιμάρα και πιθανόν στην ραδιοφωνική εκπομπή ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην μας τρελάνετε τωρα!
    Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε εδώ!

    http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=3085

    Πάψτε να υποστηρίζετε τον ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ και ΨΥΧΟΠΑΘΗ Δ.Λαζάρη που αποκάλεσε την δολοφονία του ΗΡΩΑ Αριστοτέλη Γκούμα απο τους σοβινιστές αλβανούς ως ''ατύχημα''!
    ''Ατύχημα'' είναι η ύπαρξη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστούμε για την παραπομπή Αλέξανδρε. Δεν είναι ανάγκη όμως να φτάσεις εσύ στα όρια της παράνοιας. Κάνε υπομονή λίγες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενταξει πες πως μας επεισες για το τι ειπε ατυχημα η δυστυχημα (που μαλλον ουτε τον εαυτο σου δεν μπορεις να πεισεις),για τα σκοπια που τα αναφερει ως "Μακεδονια",για το οτι θεωρει πως μια χαρα ζουσαμε επι Ζογκου και Χοτζα πως μαζευεται?
    Σταματηστε την εθνικη προδοσια την οποια συντελειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα αναφέραμε και στο άρθρο και σε προηγούμενα σχόλια αυτά που ρωτάς ανώνυμε 30 Απριλίου 2011 11:10 μ.μ. Μα καλά τόσο φτωχοί είστε σε επιχειρήματα που ανακυκλωνετε τα ίδια και τα ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ. Μπεζιάνη, για ποιο θέμα να κάνω υπομονή???
    Για το ατυχές γεγονός ότι υποστηρίζετε τον Δ.Λαζάρη???
    κ. Μπεζιάνη, είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα εσείς, ο Χ.Κήτσος και ο φίλος πατριώτης Ζήσος Λούτσης, θα νοιώθετε ντροπή για την στήριξη που προσφέρετε τούτες τις μέρες στον παρανοϊκό Δ.Λαζάρη!
    Μην το παρατραβάτε το θέμα. Στείλτε τον σπίτι του, τον ψυχοπαθή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O μόνος αρμόδιος πλέον για να στείλει τον Δημήτρη Λάζαρη σπίτι του (ή στο Δημαρχείο) είναι ο λαός της Χιμάρας Αλέξανδρε.
    Στις 9 Μαϊου εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε όλα όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποτέ δεν πίστευα ότι το ''Κόμμα των Ελλήνων'' θα υπερασπιζόταν έναν παρανοίκό και ψυχοπαθή τύπο!
    Τέλος πάντων. Θα τα πω προσωπικά στον Χ.Κήτσο και στον φίλο μου τον Ζήσο.
    Πάντως για να ξέρετε: Οι Χιμαραίοι θα εκλέξουν δήμαρχο τον Β.Μπολάνο και οχι τον Δ.Λαζάρη που χρησιμοποιεί το ίδιο λεξιλόγιο με τους τουρκο-αλβανούς εθνικιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν νομίζουμε ότι το τελευταίο μας σχόλιο αποτελεί υπαράσπιση. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλοι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι από τα δύο μεγάλα αλβανικά κόμματα στη Χιμάρα και η περιρέουσα ατμόσφαιρα λέει άλλα. Οπότε μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα για το νικητή γιατί η 8η Μαϊου μπορεί να κρύβει εκπλήξεις για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα 2-05-2011 ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνο και τον Βαγγέλη Ντούλε, του κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
    Κάντε οτι θέλετε στις άλλες επαρχίες. Στην Χειμάρρα όμως Δήμαρχος πρέπει να εκλεγεί ο Β.Μπολάνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή