Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!


Είναι γνωστό, τοις πάσοι, το γεγονός που συνέβη στην Παιανία. Είναι γνωστές ακόμα και οι σχετικές λεπτομέρειες του γεγονότος, αλλά ας τις επαναλάβουμε για να γίνει η σύνδεση με το κατάπτυστο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το γεγονός. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ για τα γεγονότα:
«Ένας 25χρονος κάτοικος της περιοχής πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο Αλβανό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 2 και μισή τα ξημερώματα είχε διαρρήξει με άλλους δύο συνεργούς του τουλάχιστον τρία σπίτια στην γειτονιά, μεταξύ των οποίων και του δράστη. 
Η υπόθεση που θυμίζει θρίλερ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άρχισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως απο τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. 
Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται. Ο 25χρονος Έλληνας παραδόθηκε και αυτός στην Αστυνομία. Από την Ασφάλεια διενεργείται προανάκριση για να ξεκαθαριστεί πλήρως η υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν δύο μήνες το σπίτι της οικογένειας είχε μπει και πάλι στο στόχαστρο ληστών. Όπως λένε κάτοικοι που γνωρίζουν την οικογένεια, λένε πως ο 25χρονος είναι φοιτητής που εργάζεται στο εστιατόριο του πατέρα του στην πλατεία της περιοχής.»
Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έδωσε την «άποψη» του σχετικά με το γεγονός και φυσικά τάχθηκε, όπως πάντα, στο πλευρό των εγκληματιών και ενάντια στον νεαρό Έλληνα που αποφάσισε να προστατεύσει το σπίτι του και την οικογένεια του από την ασυδωσία των αλλοδαπών εγκληματιών που μονίμως στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πριν συνεχίσουμε, όμως, τον σχολιασμό ας δούμε, χάριν δικαιοσύνης, το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς περικοπές, όπως αυτό εμφανίστηκε στο καθεστωτικό ΑΠΕ – ΜΠΕ:
«Η δολοφονία αλλοδαπού στην Παιανία καταδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο την απόσυρση του κράτους από την προστασία των πολιτών. Είναι ένα ακόμη σύμπτωμα μιας κοινωνίας που βυθίζεται στην παρακμή. Η αυτονόητη καταδίκη εγκληματικών πράξεων, όπως και φαινομένων αυτοδικίας δεν αρκεί. Για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα απαιτείται η άμεση αντιστροφή της καθοδικής πορείας της χώρας. Η έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας είναι ευθέως συνδεδεμένη με τη φτώχεια και την εξαθλίωση, αλλά και με την απόσυρση της αστυνομίας από το έργο της, που δεν είναι άλλο από την προστασία της ασφάλειας των πολιτών. Το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας και φόβου που πλήττει όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας δεν οφείλεται μόνο στην έξαρση της εγκληματικότητας, αλλά και στη διάλυση της υγείας, της παιδείας, του κοινωνικού κράτους και ως τέτοιο πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής».
Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται περαιτέρω σχόλια, πέραν της απαντήσεως του Λαού απέναντι στους εχθρούς του, αλλοδαπούς και εγχώριους.



Σχόλιο defenceNet:

Την ώρα που κανείς δεν γνώριζε τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!


Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.
Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!
Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;

Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;



ΔΗΜΑΡ: Δεν νομιμοποιείται η αυτοδικία
Δεν νομιμοποιείται η αυτοδικία στο όνομα της «νόμιμης άμυνας», τονίζει η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή τη δολοφονία αλλοδαπού στην Παιανία.
Τα φαινόμενα παραβατικότητας από την αυξημένη και ανεξέλεγκτη μεταναστευτική ροή στη χώρα μας απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις, που φυσικά δεν μπορεί να είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, ούτε η γκετοποίηση περιοχών της Αθήνας, σχολίασε η Δημοκρατική Αριστερά, με αφορμή περιστατικό δολοφονίας αλλοδαπού στην Παιανία. Παράλληλα, τονίζει ότι η Πολιτεία πρέπει να δώσει λύση στο πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης.


«Η δικαιολογημένη ανασφάλεια των πολιτών από την αύξηση της εγκληματικότητας και την αναποτελεσματικότητα των αστυνομικών αρχών να την αντιμετωπίσουν, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί, σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, να δικαιολογήσει ή να νομιμοποιήσει την αυτοδικία και την ένοπλη προστασία στο όνομα της ‘νόμιμης άμυνας’», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Αλβανοί με ΑΚ-47 επιτέθηκαν σε ένα ολόκληρο χωριό - Για ποια ασφάλεια μιλάμε;



Όταν στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας μέρα μεσημέρι δύο Αλβανοί με ΑΚ- 47 Καλάσνικοφ μπαίνουν μέσα στο καφανείο του χωριού αρπάζουν τις συντάξεις του χωριού από την ταχυδρόμο και τραυματίζουν βαριά έναν κάτοικο του χωριού και το χειρότερο απ'όλα φεύγουν ανενόχλητοι, ποια είναι η ελπίδα για το μέλλον της εσωτερικής ασφάλειας της χωρας;
Και όμως όλα αυτά που περιγράφουμε είναι αλήθεια: Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο, όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι, για να μοιράσει τις συντάξεις.

Ξαφνικά, δύο αλλοδαποί που μιλούσαν αλβανικά, ντυμένοι με στολή, μπήκαν μέσα με Καλάσνικοφ και φώναξαν "Να μην κουνηθεί κανείς», όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού.

Αμέσως μετά, οι Αλβανοί ληστές άρχισαν να γαζώνουν το μαγαζί στα τυφλά πάνω από τα κεφάλια των θαμώνν του αφενείου οι οποίοι προσάθησαν να πέσουν στο εδαφος για να προστατευθούν, αλλά ένας από αυτούς δεν ήταν τυχερός: Η σφαίρα των 7,62 χλστ. διαπέρασε το λαιμό του!
Οι ληστές άρπαξαν τις συντάξεις από την ταχυδρόμο, έριξαν άλλη μία ριπή και έφυγαν με αυτοκίνητο χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει. Όλα αυτά δεν έγιναν στις 12 τη νύχτα, έγιναν στις 12 το μεσημέρι.


Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη...
Εμείς απορούμε, αν χρειαστεί να αντιμετωπιστεί ένα αντάρτικο στα βόρεια σύνορα π.χ. με τον UCC πώς και με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί; Δεν είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις, Όταν δεν μπορείς να συλλάβεις δύο Αλβανούς σε ένα χωριό δίπλα από την Αθήνα, μην προσδοκάς να αντιμετωπίσεις οργανωμένες αντάρτικες μονάδες στα βόρεια σύνορα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σοκ στην Πάτρα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της


Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της ηλικιωμένη γυναίκα, άνω των 80 χρονών, Οι, μέχρι στιγμής, έρευνες δείχνουν ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία, το εργαλείο του εγκλήματος σουγιάς και οι δράστες αλλοδαποί. Η ασυτνομία συνεχίζει τις έρευνες και τα ΜΜΕ συνεχίζουν την "μούγκα". Το φονικό δείχνει να έγινε με πρωτοφανή αγριότητα, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε πάνω από 15 μαχαιριές από τους, πιθανότατα, αλλοδαπούς εγκληματίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου