Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ «ΘΕΡΙΣΕ» ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ!

Οδηγός εγκατέλειψε το θύμα και διέφυγε στην Αλβανία

Σοβαρά τραυματίστηκε ο συνοδηγός του


• Ένα κλεμμένο τζιπ – ημιφορτηγό, «έκλεψε» τη ζωή από έναν 39χρονο Βορειοηπειρώτη την Κυριακή το βράδυ, λίγα μέτρα μετά το Τελωνείο της Κακαβιάς! 

Πρόκειται για ένα από τα πλέον απίστευτα δυστυχήματα, καθώς ο άτυχος οδηγός επέστρεφε στην Ελλάδα από το χωριό του Τεριαχάτες, όταν στο τέλος της διαχωριστικής νησίδας που υπάρχει μετά το Σταθμό, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με το τζιπ που για άγνωστο λόγο είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ο άτυχος βορειοηπειρώτης, που εργαζόταν επί πολλά χρόνια στον Παρακάλαμο δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βρήκε ακαριαίο θάνατο. 

Τραυματισμένος ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο ο 23χρονος συνοδηγός του, από τον Παρακάλαμο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Αμέσως μετά την πρόκληση του δυστυχήματος ο οδηγός του τζιπ εγκατέλειψε τα θύματά του και κατέφυγε μάλλον στην Αλβανία και παρά το γεγονός ότι άρχισαν αμέσως τις έρευνες οι Αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. 

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την Αθήνα και η σχετική καταγγελία είχε γίνει στο Α.Τ. Βούλας.

• Η κηδεία του άτυχου Βορειοηπειρώτη έγινε σήμερα, ώρα 11.00, στο χωριό του Τεριαχάτες Αργυροκάστρου.


ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου