Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οργάνωση του ΕΕΜΜ - MEGA και στο ορεινό Κώσταρι

Στο ορεινό Κώσταρι ανέβηκε αυτή τη φορά η ηγεσία του Κόμματος των Ελλήνων για να συγκροτήσει την οργάνωσή του και να συζητήσει με τους κατοίκους βασικά προβλήματα που απασχολούν το χωριό, όπως είναι η υφαρπαγή των ιδιοκτησιών από αλλοεθνείς με πλαστά έγγραφα, η ασφάλεια και η βελτίωση της υποδομής.

Ο πρόεδρος, κύριος Κίτσιος, συνοδευόμενος από το μέλος του Προεδρείου κ. Σταύρο Τσέκο και τον εκπρόσωπο τύπου κ. Ζήσο Λούτση, ανέπτυξε με απλά λόγια τους στόχους του Κόμματος και κυρίως αναφέρθηκε στην παρακολούθηση και την επίλυση των ζωτικών προβλημάτων των ανθρώπων που ζουν στα πατρικά τους και που αντιμετωπίζουν σκληρά την έλλειψη της υποδομής και τις συνεχόμενες απειλές για τη ζωή τους από ανεξέλεγκτες ομάδες που καταληστεύουν τα χωριά μας.  

Ο κ. Κίτσιος τόνισε ότι: «το Κόμμα των Ελλήνων θα είναι πάντα δίπλα σας και θα απαιτήσει χωρίς δισταγμό από την τοπική αυτοδιοίκηση και από την κυβέρνηση να λάβουν υπόψη τα αιτήματα και των πιο απόμερων χωριών όπως είναι το Κώσταρι, γιατί οι φυσικές του καλλονές και οι ανθρώπινες αξίες  δημιουργούν προϋποθέσεις για καλύτερη διαβίωση και προκοπή στον τόπο».

Σε συνέχεια εκλέχτηκε το προεδρείο με πρόεδρος τον κ. Θωμά Ζιούλη, αντιπρόεδρο τον κ. Αντώνη Τσέκο, γραμματέα τον κ. Σπύρο ΄Εξαρχο και μέλη τους κυρίους Γιάννη Ζιούλη, Σπύρο Ζιούλη, Αναστάση Θάνο, Κώστα Στύλο και Φώτο Ζιούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου