Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Αύριο η Πίτα του Ηπειρώτη στο Σ.Ε.Φ - Τιμητική διάκριση θα αποδοθεί στην ΝΕ.Β.

Τιμητική διάκριση στην "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" απ την "Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος" στην «Πίτα του Ηπειρώτη» στο Σ.Ε.Φ (6/02/2011) - Συμμετοχή του παιδικού χορευτικού της Νε.Β

Το Παιδικό Χορευτικό της Νε.Β
Πιτα του Ηπειρωτη
Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο κορυφαίος φορέας της ηπειρώτικης αποδημίας, διοργανώνει την κορυφαία της ετήσια εκδήλωση την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 10 πμ, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Δ.Σ της Π.Σ.Ε  ομόφωνα αποφάσισε να  απονείμει τιμητική διάκριση στην Νεολαία Βορειοηπειρωτών, για την ελπιδοφόρα δράση και το δημιουργικό της έργο, συνέχισης των Ηπειρωτικών εθιμικών και αξιακών Ηπειρωτικών αρχών.
Για πρώτη φορά στη πίτα του Ηπειρώτη θα κάνει την εμφάνισή του και το «Παιδικό Χορευτικό Συγκρότημα» της Νε.Β                                  Ακολουθεί σχετική ενημέρωση της Π.Σ.Ε


ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κλεισθένους 15,  105 52 Αθήνα
Τηλ:210 3243822 fax: 210 3243281


Προς : Την Νεολαία  Βορειοηπειρωτών
Αγαπητοί Συμπατριώτες ,
        Σας γνωρίζουμε, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στη συνεδρίασή του της  25/1/2011, απεφάσισε ομοφώνως να απονείμει τιμητική διάκριση στην Νεολαία Βορειοηπειρωτών, για την ελπιδοφόρα δράση και το δημιουργικό της έργο, συνέχισης των Ηπειρωτικών εθιμικών και αξιακών Ηπειρωτικών αρχών.
 Η απονομή του βραβείου θα γίνει κατά τη διάρκεια της κορυφαίας πολιτιστικής εκδήλωσης της Συνομοσπονδίας  «Η Πίτα του Ηπειρώτη»,  την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου   και ώρα 10 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

      Κώστας Αλεξίου                                                    Ιπποκράτης Μιχ.Κατσένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου