Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Το Κόμμα των Ελλήνων για τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου


Το Κόμμα των Ελλήνων παρακολουθεί αδιάλειπτα τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην μητέρα πατρίδα, την Ελλάδα μας και αδημονεί να δουν, οι ομογενείς της μητρόπολής μας, το γρηγορότερο, φως στο ομιχλώδες τοπίο που προκάλεσε η οικονομική παρακμή και η πολιτική αναταραχή στη χώρα ειδικά και στην Ευρώπη γενικά.       
Ο ελληνικός λαός ζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, κατά τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες, γιατί εκτός από την οικονομική ταπείνωση δοκιμάζει αυτή την ώρα και τη λοιδορία του δυτικού κόσμου, ο οποίος διαχρονικά οφείλει πολλά στο ελληνικό πνεύμα.
Με την κοινή διαπίστωση ότι οι συμπληγάδες σκληραγωγούν και συνετίζουν τους ανθρώπους και οι Έλληνες είναι φυλή που γρήγορα επανέρχονται, θα βρουν το δρόμο της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της προόδου μέσα στην κοινή ευρωπαϊκή οικογένεια χωρίς να υποδουλωθούν και να ταπεινωθούν.
Και η ώρα της απόφασης ήρθε: Την Κυριακή, στις 17 Ιουνίου 2012 επιτελείται διαμέσου της δημοκρατικής ψήφου η καθοριστική απόφαση για το μέλλον της Ελλάδος: στην Ευρώπη ή εκτός Ευρώπης, με ευρώ ή χωρίς ευρώ; Στο δίλημμα αυτό θα απαντήσει ο καθένας που θα κατέβει στις κάλπες την Κυριακή. 
Οι Βορειοηπειρώτες που ψηφίζουν, ταγμένοι στον ιερό σκοπό να προστατέψουν την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία του έθνους μας και μέσα από αυτά να πρυτανεύσει η επικράτησή μας στη γενέθλια γη, θέλουν μια Ελλάδα ισχυρή και ανεπτυγμένη μέσα στην Ευρώπη, γιατί μόνον εκεί μπορούν να λυθούν και τα διαχρονικά προβλήματά τους.
Εκφράζουμε την ελπίδα ότι από την επομένη των βουλευτικών εκλογών θα προκύψει μία ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα δώσει ιδιαίτερη βάση στα εθνικά θέματα και θα βάλει στην κορυφή της ατζέντας της εξωτερικής της πολιτικής και τα ζητήματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Ευχόμαστε από καρδιάς την Κυριακή να κερδίσει η Ελλάδα γιατί με την Ελλάδα ισχυρή αισθανόμαστε κι εμείς δυνατοί να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις απερίγραπτες δυσκολίες και αμφισβητήσεις που δοκιμάζουμε καθημερινώς στον τόπο μας.

ΚΟΜΜΑ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" 
ΕΕΜΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου