Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών για τις συντάξεις του ΟΓΑ


Η Χρυσή Αυγή ένωσε την φωνή της μαζί με τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της απόφασης διακοπής των συντάξεων ΟΓΑ.

Η ελληνική κυβέρνηση διέπραξε ένα εθνικό έγκλημα, σε μια περίοδο που οι ανθελληνικές πράξεις αλβανικών κύκλων κορυφώνονται. Κατήργησε την οικονομική ενίσχυση υπερήλικων Βορειοηπειρωτών που διαμένουν στη γενέθλια γη.

Οι Βορειοηπειρώτες, παρά την καταρρακτώδη βροχή και το τσουχτερό κρύο,  πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας καταλήγοντας στην βουλή, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή των συντάξεων.  Ακούστηκαν συνθήματα όπως «Βόρειος  Ήπειρος Γη Ελληνική - Αλήτες προδότες πολιτικοί», «Η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».  

Στην διαμαρτυρία παρευρέθη αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά που καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους, ενώ δυναμικό παρόν έδωσαν και Κύπριοι αδερφοί μας.






Το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται για τα θέματα των Βορειοηπειρωτών υψώνοντας φωνή κάθε φορά που μας χρειάζονται τόσο μέσα (σχετική ερώτηση) όσο και έξω από την βουλή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τα δικαιώματα του αλύτρωτου ελληνισμού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου