Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! όταν πρόκειται βέβαια για τζαμιά στην Αθήνα, πούρα και "απεσταλμένους ολοκαυτώματος"




Την ίδια ώρα που οι Τουρκαλάδες μετατρέπουν ξανά τον ιστορικό ναό της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας σε τζαμί κι ετοιμάζονται να πράξουν το ίδιο με την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, το κατοχικό ψευδοκράτος του Μνημονίου φτιάχνει τζαμί στην Αθήνα!
Έτσι, σε απάντηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή στην Ολομέλεια, σχετικά με την ανακίνηση του ενδεχομένου κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κων/νος Τσιάρας, διέψευσε μεν ότι υπογράφηκε σχετική συμφωνία Αντωνάκη-Ερντογάν κατά την πρόσφατη «συνήθη» συνάντησή τους στην Ντόχα του Κατάρ, επιβεβαίωσε δε ότι η κατασκευή τζαμιού στο κέντρο των Αθηνών προχωράει κανονικότατα κι έχουν γίνει οι σχετικές απαλλοτριώσεις! Μάλιστα, ο υφυπουργός της κατοχικής συγκυβέρνησης είπε ότι το τζαμί στην Αθήνα είναι «πάγιο αίτημα των διαβιούντων στην Αττική μουσουλμάνων» (λαθρομεταναστών!) και ότι το κόστος «θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από ιδίους πόρους», δηλαδή από το αίμα και τον ιδρώτα του χειμαζόμενου ελληνικού λαού! Κι όλα αυτά, μια μόλις ημέρα μετά τις συγκλονιστικές εικόνες –που έκαναν το γύρο του κόσμου- με τα εκατοντάδες απλωμένα χέρια απελπισμένων Ελλήνων, που προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν μια σακούλα με οπωρολαχανικά που μοίραζαν οι αγρότες στην Πλατεία Βάθης. Λεφτά για την κατασκευή τζαμιού υπάρχουν, λεφτά για να ζήσουν αξιοπρεπώς οι Έλληνες δεν υπάρχουν!
Στην δε επισήμανση του βουλευτού της Χρυσής Αυγής, ότι από το τέμενος θα βγουν «ωρολογιακές βόμβες τζιχάντ» που θα καλλιεργούν το μίσος κατά των χριστιανών, ο μνημονιακός υφυπουργός απάντησε ότι η απουσία τζαμιού στην Αθήνα… εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα και ότι ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε από την ευρεία πλειοψηφία της βουλής (του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος…), με 198 ψήφους υπέρ και μόνο 16 κατά. Πληροφορούμε τον ρέκτη υφυπουργό, πως μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία της βουλής να είναι υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει την αντίθετη γνώμη.


Τζιπ 4Χ4 και 5.500 ευρώ για πούρα... Όργια σε υπουργεία και ΟΤΑ


Τζιπ 4Χ4 και 5.500 ευρώ για πούρα... Όργια σε υπουργεία και ΟΤΑΗ διαφθορά και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν έχει τέλος, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να κρατάει τα σκήπτρα της κακοδιαχείρισης. Σύμφωνα με την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορά το 2010, φάνηκε πως εγκρίθηκαν και σπαταλήθηκαν απίστευτα ποσά για κηδείες, υπερωρίες συνταξιούχων, για πούρα, αναμνηστικά δώρα και κινητά τηλέφωνα!
Σε δημοσιεύματα του Τύπου περιγράφονται οι ίδιες παρανομίες και σπατάλες που γίνονται κάθε χρόνο. Προμήθειες και έργα που γίνονταν με απευθείας αναθέσεις με κατατμήσεις δαπανών και αναθέσεις συμπληρωματικών εργασιών για να αποφεύγονται διαγωνισμοί. Παράνομες προσλήψεις συμβασιούχων και ειδικών συμβούλων με σωρεία παράνομων αμοιβών.
Μερικές μόνο από τις σπατάλες που αναφέρονται στην έκθεση είναι οι εξής:
• Τρεις δήμοι στη Βόρειο Ελλάδα αγόρασαν τζιπ 4Χ4 για τις μετακινήσεις τεχνικών υπηρεσιών τους.
• Νοσοκομειακές προμήθειες με υπερτιμολογήσεις και αναντιστοιχία ποσότητας ειδών.
• Μη νόμιμη κατάτμηση έργων ασφαλτόστρωσης (1,6 εκατ. ευρώ) σε τουριστικό νησί των Κυκλάδων.

• Έργα συντήρησης κοιμητηρίων σε οικισμούς της Β. Ελλάδος (δαπάνη 7.000 ευρώ).
• Επιδοτήσεις για αγορά κατοικιών σε προβληματικές περιοχές, μολονότι οι σύζυγοι διέθεταν άλλη κατοικία επαρκή για τη διαβίωσή τους.
• Έξοδα κηδείας 36.700 για τέως δήμαρχο Γλυφάδας που κατά το ΕΣ υπερβαίνουν το προσιτών μέτρο. Έξοδα κηδείας 5.400 για τέως πρόεδρο τοπικού συμβουλίου στη Βόρειο Ελλάδα χωρίς να προβλέπεται από το νόμο.
• Μη νόμιμες προσλήψεις συμβασιούχων από διάφορους ΟΤΑ.
• Μισθώσεις ΚΤΕΛ (δαπάνες 8.200 ευρώ) από δύο δήμους για να μεταβούν οι κάτοικοι στην Αθήνα για διαμαρτυρία.
• Προμήθεια πούρων 5.300 για εξυπηρέτηση αναγκών δημοσίων σχέσεων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
• Αποζημιώσεις για τήρηση πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου ενώ το μήνα εκείνο δεν είχαν γίνει συνεδριάσεις.
• Έξοδα 23.100 ευρώ περιφερειακού ΤΕΙ για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κρατικοδίαιτες συνδικαλιστικές συντεχνίες που αποτελούνται από προνομιούχους νεοαστούς εργατοπατέρες και υπαλλήλους άνευ αντικειμένου και εργασίας συνεχίζουν να αμείβονται από το Δημόσιο και να ταλαιπωρούν τον Ελληνικό λαό, οχυρωμένοι στα συνδικαλιστικά και συντεχνιακά τους προνόμια. Στην κατηγορία αυτή έχουν προσκολληθεί και εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι του Δημοσίου που διορίστηκαν αναξιοκρατικά σε θέσεις άνευ αντικειμένου, με μόνο στόχο την στήριξη του κομματικού κράτους. Τα δύο κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βασίζονται σε όλους αυτούς και αποτελούν εγγύηση για τη συνέχιση της επιβίωσής τους εις βάρος του ελληνικού λαού. Υπενθυμίζουμε τις χρόνιες συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου οι Πασόκοι κέρδιζαν τους δήμους με αντάλλαγμα των διορισμό των Συριζαίων οι οποίοι χωρίς να έχουν την ευθύνη της εξουσίας απολάμβαναν όλα τα προνόμια.


«Ειδική απεσταλμένη για θέματα Ολοκαυτώματος» διόρισε ο Αβραμόπουλος στο ΥΠ.ΕΞ!

«Ειδική απεσταλμένη για θέματα Ολοκαυτώματος» διόρισε ο Αβραμόπουλος στο ΥΠ.ΕΞ!



Μια νέα δημόσια θέση (προφανώς επ’ αμοιβή…) έφτιαξε ο… καγκελάριος Δημητράκης Αβραμόπουλος, για να βολέψει μια «εκλεκτή» του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, αλλά και για να γλύψει τον διεθνή σιωνισμό. Μας πληροφορεί σχετικώς το καθεστωτικό «Βήμα»:
«Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος η κυρία Φωτεινή Τομαή, εμπειρογνώμονας πρεσβευτής Α’ και ιστορικός, συνεργάτις του «Βήματος της Κυριακής», με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Την απόφαση αυτή ο έλληνας ΥΠΕΞ κοινοποίησε με επιστολή του προς όλες τις διπλωματικές αποστολές και διεθνούς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει η χώρα μας αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αποκατάσταση της μνήμης του Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα, ειδικά σε μια εποχή που εμφανίζονται οργανωμένες φωνές αντισημιτισμού και ξενοφοβίας. Αντίστοιχη αρμοδιότητα μέχρι σήμερα προβλεπόταν σε υπουργεία Εξωτερικών μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ.


από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου