Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Επαρχία Αλύκου: Νέα δεδομένα για την υπόθεση υφαρπαγής των λιβαδιών μας


ΝEA  ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ  ΜΑΣ:

Στο πλευρό μας σ’αυτόν το δύσκολο νέο αγώνα  βρέθηκε την Τρίτη 12-02-2013 το Γεν. Προξ . Αργυρ.   και ο  Γ.Π.Αργ. κ. Νικόλαος  Κοτροκόης .!

   Μη λαμβάνωντας υπόψη τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, οι αρμόδιοι, πιστοί σε μια νομοτέλεια  που πηγάζει απο το σεβασμό στα ‘’ανώτερα όντα’’ , φαινόμενο υπό το φώς της ιδεολογίας της εποχής  όπου επικρατούν , καταλήγοντας  στην  άδικη απόφαση  προς εμάς  για ακόμη μια φορά   με ημ. 1\11\2012 στους  Αγ. Σαράντα.

   Με την απόφαση αυτή δεν συμφωνήσαμε γιατί λήφθηκε σε αντίθεση με το νόμο και τα στοιχεία που ελήφθησαν, με αυτό το αιτιολογικό λοιπόν κάνουμε αίτηση προσφυγής στο Εφετείο Αργυροκάστρου     με ημ.26-11-2012,η οπόια και έγινε δεκτή   . (βλέπε παρακάτω   kerkese ankimore).

   Η  πρώτη δίκη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουάριου  2013  στο πλευρό μας βρέθηκε το Γενικό Προξενείο Αργυροκάστρου  με αντιπρόσωπο τον Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου κ. Νικόλαο Κοτροκόη  μετά απο δική τους επιθυμία με γνώμονα το καλό της Ελλ. Μειον.και στην προσωποίηση της δίκαιης άμεσης αντίδρασης στην αδικία που τα τελευταία χρόνια επικρατεί στον τόπο μας .

   Ο Γ. Π. Α. και πριν λίγο καιρό  προαχθής ως Πρέσβης και επι ευκαιρίας να του εκφράσουμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.   Με το αίσθημα ευθύνης λοιπόν που τον διακατέχει  μας εξέφρασε την επιθυμία του ,πως θα είναι ξανά μαζί μας στης 5 Μαρτίου 2013  στη νέα δίκη.
     
Επίσης  μετά απο συνάντηση που είχαμε την ίδια ημέρα με τον Βουλευτή της Περιοχής μας και ως αντιπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑ Σ  και Πρόεδρος  του ΚΕΑΔ κ. Ευάγγελος Ντούλε  ο οποίος παρουσίασε ιδιαίτερο προβληματισμό περι  του θέματος και ταυτόχρονα μας διαβεβαίωσε πως θα είναι στο πλευρό μας στης 5 Μαρτίου 2013 σε μια συλλογική προσπάθεια νίκης αυτή τη φορά.!

ΥΓ.Ο  αγώνας μας συνεχείζετε ενάντια στα ατελείωτα  παρασκηνιακά  τεχνάσματα  αλλά  και   στη  μηδαμινότητα  κάποιων όπου νομίζουν πως θα μείνουμε άπραγει θεατές....!
Γι’αυτό λοιπόν σας προσκαλώ όλους  5 Μαρτίου 2013 στο Αργυρόκαστρο να δώσουμε όλοι μαζί των δικό μας αγώνα .
Με σεβασμό προς τους αναγνώστες,


                                         Ο  Έπαρχος  Αλύκου
                                            Χρήστος  Καίσης



Δημοσιεύσαμε αυτούσιο όπως απεστάλλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολογίου μας το μήνυμα του Επάρχου Αλύκου Χρήστου Καϊση.
Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς ταχεία επίλυση του θέματος υπέρ των Ελλήνων της Επαρχίας Αλύκου, ενώ ελπιδοφόρο για την έκβαση του είναι και το ότι "παρουσίασε ιδιαίτερο προβληματισμό περι αυτού" και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλε. Όσο πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές τόσο περισσότερο θα προβληματίζεται και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος με προβλήματα για τα οποία δεν σκοτιζόταν και ιδιαίτερα στο μεσοδιάστημα από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές... Τώρα όμως είναι αναγκασμένος να τρέχει στα "κατσικοχώρια" του Βούρκου...

υγ.: Τα αρχικά Γ.Π.Α. στην πέμπτη παράγραφο, προφανώς σημαίνει "Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου