Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Πρόεδρος ΕΕΜΜ Χρήστος Κίτσιος: Να αγωνιστούμε για μία ενότητα ουσίας βασισμένη στις ελληνοχριστιανικές αρχές μας

Αγαπητοί συμπατριώτες!

Όταν ο πολίτης καλείται να ψηφίσει και να εκλέξει τους εκπροσώπους του, είναι η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας. Για εμάς τους Έλληνες όμως, οι εκλογές δεν είναι μόνο ένα πολιτικό γεγονός αλλά και μία εθνική πρόκληση καθώς ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, καλείται να εκπροσωπηθεί στην Αλβανική Βουλή.

Δυστυχώς η «Ομόνοια», η οργάνωση που όλοι αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε, τα τελευταία χρόνια έπαψε να εκπροσωπεί και να υπηρετεί το τόπο μας και έγινε ιδιοκτησία και εργαλείο κάποιων ανθρώπων για την πολιτική και οικονομική τους επιβίωση. 

Το Κόμμα των Ελλήνων, με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του τόπου, τόσο πριν τη δημιουργία του όσο και πριν τις εκλογές, εξάντλησε όλα τα περιθώρια με τη σημερινή ηγεσία της Ομόνοιας για την ένωση του Ελληνισμού. 
Δυστυχώς όμως, δεν υπήρχε κανένα σημείο επικοινωνίας, γιατί εμείς μιλούσαμε για την ανάγκη εκπροσώπησης, για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που καταστρέφεται, για την προάσπιση των περιουσιών μας, για την βελτίωση της Ελληνικής Παιδείας στον τόπο μας, ενώ η άλλη πλευρά για την ανάγκη εκλογής τους!

Φίλες και φίλοι!
Στα τρία χρόνια παρουσίας του, το Κόμμα των Ελλήνων δέχτηκε έναν απίστευτο πόλεμο συκοφαντιών. Σας δηλώνουμε με όλη την ειλικρίνεια μας πως το κάθε βήμα μας γίνεται με γνώμονα το συμφέρουν της ιδιαίτερης μας πατρίδας και του ελληνισμού γενικότερα. Ο περίπλοκος εκλογικός νόμος και κάποιες άλλες νομικές δυσκολίες, δεν μας επέτρεπαν την ανεξάρτητη κάθοδο στις εκλογές, όπως ήταν η επιθυμία μας. 

Η παρουσία μας στη συμμαχία της «Απασχόλησης, Ευημερίας και Ένταξης» έγινε κατόπιν γραπτής συμφωνίας με τον σημερινό πρωθυπουργό της χώρας, στην οποία δεσμεύεται σε πρόταση δέκα σημείων. Κάθε άλλη ερμηνεία είναι εκ του πονηρού και ο χρόνος θα τους διαψεύσει.

Αγαπητοί συμπατριώτες!
Ή παγκόσμια οικονομική κρίση και οι γεωπολιτικές εξελίξεις, σκιαγραφούν ένα αβέβαιο μέλλον και απαιτούν όσο ποτέ άλλοτε την ενότητα του Ελληνισμού. Όχι μία ενότητα επιφανειακή αλλά ενότητα ουσίας, ενότητα με όραμα που θα βασίζεται στις ανεξίτηλες ελληνοχριστιανικές αρχές της φυλής μας. 

Τα ψηφοδέλτια το κόμματός μας στο Αργυρόκαστρο, στην Αυλώνα, στην Κορυτσά, στα Τίρανα κ.α. απαρτίζονται από νέους και άξιους επιστήμονες που έχουν όλη τη διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.
Δώστε τους αυτή την ευκαιρία!

Ψηφίστε το κόμμα Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον!
Δώστε βήμα στον Ελληνισμό και προοπτική στο Μέλλον!
Πρόεδρος ΕΕΜΜ-MEGA, Χρήστος Κίτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου