Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Με τον ελληνικό εθνικό ύμνο ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συγκέντρωση του Κόμματος ΕΕΜΜ στους Άγιους Σαράντα

Μέσα σε θερμό κλίμα και με  μήνυμα βέβαιης νίκης πραγματοποιήθηκε στους Αγ.Σαράντα η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος ΕΕΜΜ-ΜΕGΑ  την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013. 
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου "Butrinti". 

Η ομιλία του προέδρου Χρήστου Κίτσιου υπήρξε καθοριστική και έστειλε τον αέρα νίκης της Κυριακής. 

Στη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση του Κόμματος των Ελλήνων  οι ομιλητές και οι παραβρισκόμενοι στο τέλος τραγούδησαν και τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ της Ελλάδος.
Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, ψηφίζει υποψήφιους Έλληνες, ψηφίζει νέα και καταξιωμένα άτομα, ψηφίζει για την αλλαγή και το μέλλον. 

Ψηφίζει Κόμμα των Ελλήνων, ΕΕΜΜ - MEGA. Αριθμό 46

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεκάδες λεωφορεία και αμάξια γεμάτα με ψηφοφόρους του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ - MEGA ξεκίνησαν από πολλές πόλεις της Ελλάδος για την Βόρειο Ήπειρο, με την αισιοδοξία της μεγάλης νίκης του Κόμματός τους στις αυριανές εκλογές στην Αλβανία.
Από την Αθήνα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα κλπ οι Έλληνες Βορειηπειρώτες που έφτασαν στον τόπο τους είναι σίγουροι για την εκλογή τουλάχιστον ενός βουλευτή του ΕΕΜΜ στην αλβανική Βουλή.


Παρ' όλες τις δυσκολίες και την ταλαιπωρία που αντιμετώπισαν και στην Κακαβιά και στο Μαυρομάτι από την ελληνική πλευρά οι Βορειοηπειρώτες είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν Ελληνισμό και το Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, Νο 46.


Δείτε τις φωτογραφίες από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση
















Δείτε και το βίντεο - αφιέρωμα για το Κόμμα των Ελλήνων

ΕΕΜΜ-MEGA: Ο άνεμος της αλλαγής για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου