Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Για τις συντάξεις ΟΓΑ ας τρέξουν οι αλβανο-σοσιαλιστές εκπρόσωποι μας

Λάβαμε ένα μήνυμα από την Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα Ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ και τη Βόρειο Ήπειρο, με το οποίο μας ενημερώνει για μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναφορικά με το ζήτημα των συντάξεων - βοηθημάτων του Ο.Γ.Α. προς τους ανασφάλιστους υπερήλικες. 

Σε αυτή την επιτροπή από την πλευρά των Βορειοηπειρωτών ηγούνται - αφού  ξεκίνησαν την απόπειρα αυτή χωρίς να ενημερώσουν άλλους - και κάποια κομματόσκυλα του Ενβέρ Ντούλε, τα οποία σε συζητήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πανηγυρίζουν προκλητικά όχι μόνο για την δοτή νίκη του αρχηγού τους αλλά και την απροκάλυπτα σκηνοθετημένη "συντριβή" του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ. 
Κατά τ' άλλα μας κάνουν κηρύγματα περί ενότητας και σύμπνοιας για σημαντικά θέματα όπως τα επιδόματα του ΟΓΑ.

Τόσο σε αυτούς τους Βορειοηπειρώτες "προεδρο-παράγοντες" όσο και στους ψηφοφόρους ειδικά της Δρόπολης έχουμε να απαντήσουμε το εξής:
Αφού κρίνετε με βάση τα αποτελέσματα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών - τα οποία και πρέπει να αποδεχτούμε - για τα επιδόματα του ΟΓΑ ας αγωνιστούν λοιπόν οι αλβανο-σοσιαλιστές εκπρόσωποι μας Βαγγέλης Τάβος (5η θητεία), Αναστάσης Αγγελής, Λουίζα Τζουβάνη, Ανδρέας Μάρτος και ο ισόβιος εκπρόσωπος - τουρίστας Βαγγέλης Ντούλες που ήταν και είναι πάντα στους... δρόμους για τους αγώνες των Ελλήνων της Β. Ηπείρου.
Και γιατί όχι, να καλύψουν αυτοί τα σπασμένα των συντάξεων.

Τόσα χρόνια άλλωστε οι Βορειοηπειρώτες πίστευαν ότι τις συντάξεις δεν τους τις έδινε η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη!
Ευκαιρία λοιπόν να το πάρει πάνω του το θέμα προσωπικά ο "μόνο Ευρωπαίος" ηγέτης τους, σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της "Ευρωπαϊκής Μειονότητας" της Αλβανίας...

Βέβαια, ύστερα από αυτό, περιμένουμε άλλο ένα καλό θάψιμο από τους επαγγελματίες νεκροθάφτες και σκουπιδιάρηδες (με κάθε σεβασμό προς όσους ασκούν τα συγκεκριμένα επαγγέλματα για βιοποριστικούς λόγους) της διαδικτυακής μειονοτικής καθεστωτικής προπαγάνδας, αλλά και από συγκεκριμένους προεδρο-παράγοντες, περί διάσπασης μικροψυχίας κλπ.

Κηρύγματα ενότητας από νταβατζήδες δεν δεχόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου