Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Η "αυτόνομη" χαβούζα και οι μπλόγκερς - σκουπίδια του Ντούλε

Η Λαλιωτοποίηση της πολιτικής
Ο ενβερο-ντουλικός αγώνας γίνεται ΜΟΝΟ με ψέμματα!


Όταν στην Ελλάδα κυριαρχούσε ο δικομματισμός, και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν πίσω από τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ή είχε χαμηλή συσπείρωση, επιστράτευε το «υπερόπλο» του που δεν ήταν άλλο από τον Κώστα Λαλιώτη. Ειδικός στο βρώμικο πόλεμο. Με ψέματα, συκοφαντίες και τα γνωστά αντιδεξιά συνθήματα είχε τον τρόπο να παίρνει αυτό που ήθελε. Ο αυτοσκοπός της νίκης αγίαζε τα μέσα! Τι και αν σπιλώνονταν προσωπικότητες; Τι και αν τα δικαστήρια τον καταδίκαζαν; Το κόμμα να είναι καλά, ήταν πολλά τα λεφτά της εξουσίας, έφταναν και για τα δικαστικά έξοδα και για τα πρόστιμα!

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές στην Αλβανία, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά! 
Αυτοί όμως που ξεπέρασαν και αυτόν το Λαλιώτη,
είναι τα ιστολόγια που υπηρετούν τον αυτοσκοπό της εκλογής του κ. Ντούλε. 
Δεν τους νοιάζει η πατρίδα που ψυχορραγεί, δεν τους νοιάζει η αλήθεια! 
Να διατηρήσουν το μαγαζί τους ανοιχτό θέλουν. 

Ξέρουν ότι δεν απευθύνονται σε βλάκες, γνωρίζουν όμως πως η πλειοψηφία της νέας γενιάς που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ δεν γνωρίζει αλβανικά, οπότε αρκεί ένα έγγραφο που να έχει την υπογραφή κάποιου που θέλουν να κατασπαράξουν και βάζουν ότι τίτλο θέλουν. Αποκάλυψη βόμβα είπε η «Αυτόνομη», ο Ζήσο Λούτσης δίνει τις περιουσίες στου αλβανομπέηδες και παρουσιάζει τα έγγραφα «φωτιά». Σίγουρα πολλοί δε μπήκαν στη διαδικασία να τα διαβάσουν, τους αρκεί ο τίτλος! 

Εμείς που τα διαβάσαμε είδαμε ότι:

Υπάρχουν δύο χειρόγραφα του 1994 στα οποία ο κ. Λούτσης βάζει την υπογραφή του ως δημογέροντας για το γνήσιον της υπογραφής, σε έγγραφο δύο συγχωριανών του, στο οποίο δηλώνουν πως είναι συνιδιοκτήτες με κάποιον τρίτο (με αλβανικό όνομα) του οικοπέδου στο οποίο επί κομουνισμού είχε χτιστεί ένα πτηνοτροφείο (αρκετά μακριά από το χωριό, δίπλα στην εθνική οδό προς Δέλβινο). Πιθανόν και οι τρεις να ήταν υπάλληλοι εκεί και να ωφελήθηκαν από τις ιδιωτικοποιήσεις του νόμου 7501.    

Στο τρίτο του 2008, ο κ. Λούτσης ως έπαρχος Φοινίκης πλέον, απαντάει στις δικαστικές αρχές που ζητούσαν διευκρινήσεις για την ιδιοκτησιακή κατάσταση ενός αγροτεμαχίου. 
Που εμπλέκονται οι μπέηδες σε αυτά τα έγραφα μόνο οι πατριώτες του πληκτρολογίου από την Αθήνα μπορούν να το καταλάβουν!!!

Καλά ντροπή ανθρώπου δεν έχουν, τον Θεό δεν τον φοβούνται;
Αν θέλετε έγγραφα που να λένε ότι η γη των Ελλήνων ανήκουν στους μπέηδες, υπάρχουν. Τα υπέγραψαν εν ενεργεία έπαρχοι του ΚΕΑΔ! 
Ή μήπως άρχισε η μεταξύ σας φαγωμάρα και στην ουσία θέλετε να αποκαλυφθούν αυτά, για να θίξετε τους συντρόφους;;;
Click to enlarge image dok-3.png


Το σχόλιο μας: Ασφαλώς και δεν φοβούνται τον Θεό, γιατί είναι άξιοι συνεχιστές του Ενβέρ Χότζα και συνεπώς άθεοι. Τώρα το γιατί έχουν στενές σχέσεις με την αλβανο-ορθόδοξη εκκλησία είναι άλλο θέμα. Βέβαια και η παρακαταθήκη που τους άφησε το ΠΑΣΟΚ είναι βαριά και την διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού.
Η παρατεταμένη κρίση πανικού που του έχει πιάσει δείχνει ότι το καθεστώς του Ενβέρ Ντούλε ΠΕΦΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου