Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Στην Τσιάτιστα και τη Σωπική Πωγωνίου περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΕΕΜΜ - MEGA Φ. Ρούτζιος και Γ. Γιάννης

Στην ορεινή περιοχή του Πωγωνίου και στα χωριά Τσιάτιστα και Σωπική περιόδευσαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Περιφέρειας Αργυροκάστρου με το Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA κ. Φίλιππος Ρούτζιος και κ. Γιώργος Γιάννης.

ΣΤΗΝ ΤΣΙΑΤΙΣΤΑ
Στη συνάντηση που είχαν με τους κατοίκους του χωριού συζήτησαν για τα προβλήματα του αποκλεισμένου χωριού τους εδώ και 23 χρόνια δημοκρατίας.
Ο αυτοκινητόδρομος είναι στα κακά του χάλια, δεν υπάρχει τακτική συγκοινωνία προς το κέντρο της επαρχίας και προς το Αργυρόκαστρο και αναγκάζονται να πληρώνουν ταξί για μια μέρα πήγαινε - έλα 50 ευρώ.
Δεν έχουν ιατρικό επισκέπτη και αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Πολύτσανη με ραντεβού. Οι διακοπές ρεύματος είναι συχνές λόγω παλαιομένου δικτύου και υπερτιμολόγησή του.
Τους δύο υποψηφίους βουλευτές φιλοξένησε στο σπίτι του ο γλυκόλογος δάσκαλος Θοδωρής Παππάς (φωτό) , ο κ. Σταύρος Μάτσιας και πολλοί άλλοι.

ΣΤΗ ΣΩΠΙΚΗ
Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος των Ελλήνων επισκέφτηκαν και τη Σωπική όπου συζητήσανε από κοντά τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους οι οποίοι αισθάνονται κι αυτοί αποκλεισμένοι λόγω του δρόμου. Ο κ. Ρούτζιος άκουσε με προσοχή τα πολλά προβλήματα και δεσμεύτηκε ότι ως νέος βουλευτής θα ξεκινήσει το έργο του από τα εγκλωβισμένα χωριά του Πωγωνίου λύνοντας τα προβλήματα με προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου