Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σκέψου τι ψηφίζεις, σκέψου τα έργα που (δεν) έγιναν στο τόπο - Ψηφίζουμε Έλληνες για τους Έλληνες

του Γιάννη Παναγιώτου

Η ώρα της κρίσης έφτασε , για εκείνους που θα μας εκπροσωπήσουν και θα διεκδικήσουν τα συμφέροντα του τόπου, συλλογικά και τοπικά.
Εκείνο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν σοβαρά, είναι με τι κριτήρια θα ψηφίσουμε ξανά στις εκλογές της 23/6/2013 τους εκπροσώπους μας.
• Με κριτήριο τι μας υποσχέθηκαν στης προηγούμενες εκλογές, και τι έγινε στην πράξη ;
• Με κριτήριο εντοπιότητας και γνώσεως των προβλημάτων της περιοχής μας ;
• Με κριτήριο ιδεολογικού πιστεύω ή εθνικού συμφέροντος ;
• Με κριτήριο επιπέδου μόρφωσης των υποψηφίων ;
• Με κριτήριο ποιος μπορεί να προστατέψει καλύτερα τα συμφέροντα του τόπου, της επαρχίας, του χωριού μας;
Αναλύοντας ένα ένα τα κριτήρια και ξεκινώντας από το πρώτο, θα καταλήξουμε εύκολα σε συμπέρασμα, γιατί ούτε έργο έγινε, ούτε και προβλέπεται στο άμεσο μέλλον.
Όσο για της υποσχέσεις απλά λόγια ήταν και λόγια έμειναν.
Τώρα αναλύοντας το δεύτερο κριτήριο, πρώτον χρειάζεται συζήτηση ουσίας, ποιος είναι εκείνος, που ζητά την ψήφο μας και ποιο είναι το έργο του εώς σήμερα με σημαντικότερο, πόσο γνωρίζει τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας.
Τρίτον ιδεολογία, το πιο σύντομο ανέκδοτο για ιδεολογικά πιστεύω.
Πάμε παρακάτω, ναι στο φρόνημα, ναι είναι εθνικό ζήτημα.
Επειδή η πλειοψηφία των ενασχολοϋντων με τα κοινά στον τόπο μας στερούνται βασικής πολιτικής παιδείας και βασικών κανόνων συμπεριφοράς είναι απαραίτητο να υπάρχουν όλες οι κατηγορίες των ανθρώπων. 
Να ασχοληθούν νέοι επιστήμονες αλλά και επιτυχημένοι στους χώρους εργασίας τους και έτσι να συνθέσουν μια πετυχημένη ομάδα για διεκδίκηση και πρόοδο του τόπου.
Κάποιοι είχαν τις ευκαιρίες όχι μόνο μια φορά και δυο και τρεις στάθηκαν πολιτικά ανίκανοι να μας εκπροσωπήσουν επάξια .
Όχι άλλη ευκαιρία σε εκείνους που φάνηκαν ανίκανοι.
Ήρθε η εποχή να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους να τους δοκιμάσουμε για την διαφαινόμενη αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας.
Να δώσουμε φτερά στα νέα παιδιά με πίστη στην πατρίδα και ελληνική ψυχή, να ανεβάσουμε όλοι μαζί το φρόνημα μας και δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης και ελπίδας στο κόμμα των Ελλήνων.
Όλοι μαζί στις 23 Ιουνίου να πάμε στην πατρίδα να ψηφίσουμε το Κόμμα των Ελλήνων που για πρώτη φορά ένα κόμμα μιλάει μόνο, για τους Έλληνες.
Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μαζί με το Κόμμα των Ελλήνων νέες συνθήκες για επιστροφή στον τόπο μας η επιστροφή είναι που τρομάζει όλους εκείνους που έφεραν την απραξία, ανασφάλεια και την ερήμωση του τόπου.
Όλοι μαζί για την αλλαγή σελίδας στη Βόρειο Ήπειρο μας.
Όλοι μαζί να ανεβάσουμε των πήχη της διεκδίκησης για τα παιδιά και την ιστορία μας.
Όλοι μαζί με το Χρηστάκη Κίτσιο και πλάι πλάι στο νέο μας ηγέτη για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου