Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΙΟΣ υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος των Ελλήνων για την Περιφέρεια Αυλώνας

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΑ, ΧΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ
xrhstos kitsios
Ο Χρήστος Κίτσιος γεννήθηκε στη Λύβενα, ολοκλήρωσε τις πρώτες σπουδές του στο χωριό, αποφοίτησε στο λύκειο Δελβίνου και το έτος 1992 πήρε πτυχείο Ηλεκτρονικού Μηχανικού στο Πολυτεχνείο Τιράνων. Ως επαγγελματίας ηλεκτρονικός μηχανικός εργάστηκε στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών στους ΄Αγιους Σαράντα από το 1994 μέχρι το 2000, όπου στα τέσσερα τελευταία χρόνια αναβαθμίστηκε σε διευθυντικό στέλεχος και υπεύθυνος διευθυντής μάρκετιγκ στη συνέχεια.
Απ' το 2009 έως σήμερα είναι υπεύθυνος τομέα σε ιδιωτική Εταιρία Συστημάτων Ασφαλείας και ταυτόχρονα διατηρεί την ιδιωτική του επιχείρηση (Ultra Phone) με έδρα τους Αγ. Σαράντα.
Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2007, όπου συμμετείχε σε επιτροπή με στόχο την αναδιοργάνωση της Ομόνοιας.
Τον Μάρτιο του 2010 ορίστηκε Πρόεδρος της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής του Κόμματος των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον ‐ ΕΕΜΜ‐MEGA» και τον Νοέμβριο 2011, με εκλογή από τη βάση εκλέχτηκε Πρόεδρος του.
Για τις εκλογές του Ιουνίου 2013 προπορεύεται στη λίστα των υποψηφίων του Κόμματος των Ελλήνων στην περιφέρεια Αυλώνας μαζί με αξιόλογες προσωπικότητες όπως τον γιατρό Νίκο Κούρη και την δικηγόρο Μελίνα Μητσιώνη με στόχο την αλλαγή της πολιτικής στο χώρο της μειονότητας. Κι αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την συσστράτευση των πατριωτικών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας γύρω από το κόμμα τους «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», κόμμα που ανήκει στους Έλληνες και τάχτηκε από τις αρχές να αγωνιστεί γι΄αυτούς.
Στην τρίχρονη θητεία που καθοδηγεί τον εθνικό φορέα απέδειξε ότι και σθένος έχει, και λόγο έχει, και πολιτική όσφρηση αλλά και τεράστια βούληση να βγάλει εις πέρας συλλογικά την αποστολή επανόρθωσης της εμπιστοσύνης στους κόλπους του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, που δοκιμάζεται σκληρά όσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τόσο και στη μητέρα Ελλάδα.
Με την εμπειρία που απέκτησε μαχόμενος επικεφαλής του νέου εγχειρήματος με νέους και ικανούς συναγωνιστές ο κύριος Κίτσιος εμπνέει τη νέα γενιά να ελπίζει στην Αλλαγή, να συμμετέχει στη διεκδίκηση και να προσφέρει κοινωνικά και εθνικά.
Με επικεφαλής των κύριο Κίτσιο το Κόμμα των Ελλήνων μπόρεσε να γίνει σοβαρός συνομιλητής με την αλβανική πολιτεία για τα σοβαρά προβλήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και με την ελληνική πολιτεία για την επίλυση των εκκρεμοτήτων που προκύπτουν σχετικά με την πρόνοια, τις συντάξεις και την κοινωνική αποκατάσταση των εργαζομένων και διαμενόντων στη χώρα.
Είχε πρόσφατα επαφές με την υψηλή ηγεσία της Ελλάδας και φέρνει αισιόδοξα μηνύματα για τους Βορειοηπειρώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου