Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Φοινίκη: Προπύργιο του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ

Η συγκέντρωση για την ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος των Ελλήνων στη Φοινίκη διεξήχθη το απόβραδο του Σαββάτου. Συμμετείχαν αρκετοί νέοι και παρήλικες και άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες του προέδρου κύριου Χρήστου Κίτσιου και του ιατρού Νίκου Κούρη που καθοδηγούν τη λίστα των υποψηφίων στην περιφέρεια της Αυλώνας.
Τα κυριότερα ερωτήματα που το πλήθος απεύθυνε προς τους υποψήφιους σχετιζόταν με τους λόγους ένταξης του κόμματος στη δεξιά συμμαχία και ο κύριος Κίτσιος απάντησε με επιχειρήματα ότι το Κόμμα των Ελλήνων διεκδίκησε τη Συμμαχία των Ελλήνων, υπόμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να αποδεχτούν και οι κύριοι Ντούλες και Μπολάνος αυτή την πρόταση, αλλά δυστυχώς εκείνοι πρόλαβαν και υπέγραψαν συμμαχία με την αριστερά για να διασφαλίσουν τις σκουριασμένες καρέκλες τους. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το ξεπούλημα του Γιάννη Γιάννη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και από την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος του προέδρου της Ομόνοιας των Τιράνων, κύριο Ανδρέα Μάρτο.
Στη συνάντηση μίλησαν για το εκλογικό πρόγραμμα και οι υποψήφιοι Νίκος Κούρης και Λευτέρης Αναγνώστης, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία ενίσχυσης του κόμματος που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων και κάλεσαν τους Φοινικώτες να στηρίξουν με την ψήφο τους αυτό το Κόμμα στις 23 Ιουνίου, για να μπορούν τα παιδιά του να ανοίγουν καλύτερα τις πόρτες της κάθε κυβέρνησης και να λύνουν τα πολλά προβλήματά τους.
Συζήτησαν και αρκετοί παρευρισκόμενοι όπως ο πρώην έπαρχος Ζήσος Λούτσης, ο κ. Γρηγόρης Ζαφείρης, ο κ. Γιάννης , ο κ. Αντώνης Κόκας, ο κ. Κώστας Γκίκας, ο κ. Δημήτρης Κούτσης κλπ.
Η Φοινίκη είναι το προπύργιο της στήριξης του Κόμματος των Ελλήνων και παραμένει τέτοιο και για τις εκλογές της 23ης Ιουνίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου