Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μπόμπολας και Mega channel πολεμούν τον ελληνικό και διαφημίζουν τον αλβανικό εθνικισμό του Έντι Ράμα

Ακόμη μία απόδειξη ότι τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του Καθεστώτος πολεμούν με λύσσα τον Ελληνικό Εθνικισμό αλλά αντίθετα, προβάλλουν δεόντως τον εθνικισμό των γειτόνων, είναι η διαφήμιση του αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Με νωπό ακόμη το αίμα του 37χρονου αστυνομικού ο οποίος δολοφονήθηκε από τη συμμορία των Αλβανών δραπετών των Τρικάλων στο Δίστομο, η τηλεοπτική ναυαρχίδα της ψευτοδημοκρατίας, παρουσίασε προεκλογικό σποτ για το αλβανικό σοσιαλιστικό κόμμα, ενόψει των αλβανικών εκλογών. Σοσια-ληστές Αλβανίας και Ελλάδος λοιπόν, μαζί όπως παλαιότερα, όταν σημερινά στελέχη του Σύριζα και συγκεκριμένα ο Γλέζος, έσπευδαν στην κηδεία του Εμβέρ Χότζα για να αποχαιρετήσουν τον αποθανόντα αλβανό σύντροφο.

Κατά τ' άλλα, οι ψευτοδημοκράτες της δημοσιογραφίας, τάσσονται κατά του εθνικισμού. Φαίνεται όμως, πως για τους κράχτες της αναγκαιότητας των μνημονίων, ο αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός δεν είναι διόλου πρόβλημα, όπως βεβαίως δεν είναι και η τουρκική επιθετικότητα. 
Προς τούτο και τουρκικές σειρές και αλβανικές διαφημίσεις προβάλλονται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Τον τηλεοπτικό σταθμό, του οποίου η ηγεσία δήλωσε με θράσος οτι δε θα παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή ούτε δευτερόλεπτο προβολής! Τιμή μας λοιπόν! 
Εκείνοι με τους κατσαπλιάδες και τους τουρκόσπορους και εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, με τον Ελληνικό Λαό!


www.xryshaygh.com


Το σχόλιο μας: Ξέρουμε φυσικά ότι το Mega Channel και ο ιδιοκτήτης του δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και μάλλον δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο πασοκικός σταθμός πούλησε χρόνο για να στηρίξει το αδελφό αλβανικό κόμμα. 
Παράλληλα να σημειωθεί ότι τα πλάνα με το αλβανικό πλήθος και τις σημαίες που βλέπουμε στο βίντεο  είναι από την εκδήλωση που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο από το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας στο γήπεδο του Σπόρτιγκ στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανακήρυξη της αλβανικής ανεξαρτησίας, όπου μεταξύ άλλων ακούστηκαν και τραγούδια περί Τσαμουριάς και Μεγάλης Αλβανίας. Χαρακτηριστικό είναι το πλάνο με τους οπαδούς του ΣΚ που κρατάνε πορτραίτα εθνικών ηρώων της χώρας τους.
Αυτά αφιερωμένα και σε κάποιους δικούς μας που παρατηρούν και επικρίνουν τον εθνικισμό μόνο σε προεκλογικούς συμμάχους άλλων, ενώ εθελοτυφλούν για τους δικούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου