Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Λαλιώτης - Γκεμπελς του ΚΕΑΔ αποκαλύφθηκε επίσημα και διδάσκει μυθομανία


Σύγκορμο τρέμει το επιτελείο του Ενβέρ Ντούλε

- Παραπέμπουμε και στο άρθρο Η "αυτόνομη" χαβούζα και οι μπλόγκερς - σκουπίδια του Ντούλε / Η Λαλιωτοποίηση της πολιτικής

Η "αυτόνομη" χαβούζα συνεχίζει μέχρι την ύστατη στιγμή να εξυπηρετεί τον αυτοσκοπό της διατήρησης του μονοπωλίου του Β. Ντούλε στην εκπροσώπηση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. 
Αφού έβγαλε έναν κατάλογο με όλους σχεδόν τους δημοσίους υπαλλήλους ελληνικής καταγωγής τους οποίους βάφτισε ως στελέχη του Kόμματος των Ελλήνων, σήμερα o ανάδοχος της χαβούζας κάνει ένα "άρθρο - παρέμβαση" για να συκοφαντήσει για χιλιοστή φορά την ΕΕΜΜ προσπαθώντας να πείσει τους αναγνώστες να μην την ψηφίσουν.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα: αφού ο Ντούλε κατά μεγάλη πιθανότητα θα βγει και πάλι βουλευτής χάρη και μόνο στη συμμαχία με  το Σοσιαλιστικό Κόμμα  και αφού, όπως υποστηρίζει μετά βεβαιότητας ο παρεμβατικός αρθρογράφος, το Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA έχει ανύπαρκτη επιρροή στους Βορειοηπειρώτες ψηφοφόρους, τότε γιατί μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί μαζί του μία ημέρα πριν τις εκλογές;;; 
Γιατί του κάνει αυτή την τόσο μεγάλη τιμή;
Μήπως γιατί διαβλέπει ότι ο άνεμος της αλλαγής φυσάει τόσο δυνατά που θα ρίξει το μονοπωλιακό καθεστώς;

Σαν σωστός ρυθμιστής του παρασκηνίου, αφού βλέπει ότι οι τραμπουκισμοί και οι απειλές που χρησιμοποιούσε κατά κόρον στο παρελθόν δεν έχουν πια τόσο πέραση, βάζει πλέον μπροστά τα γνωστά ψευτοδιλήμματα. Βέβαια πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια κασέτα που παίζουν οι προπαγανδιστές του Κεαδ-Ομόνοια εδώ και τρία χρόνια, αφού δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα να αντικρούσουν τον ουσιώδη πατριωτικό λόγο και τις πράξεις εθνικής ευθύνης του Κόμματος των Ελλήνων.

Πέραν των άλλων λοιπόν, οι νέοι διαφωτιστές και πιονέροι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας προσπαθούν να επιβαρύνουν με τους δικούς τους μύθους το Κόμμα των Ελλήνων.

"κεαδικός" Μύθος 1: Ο βουλευτής της ΕΕΜ στην Περιφέρεια Αυλώνας βγαίνει από την περιοχή του Βούρκου.
Πραγματικότητα: Βγαίνει κυρίως από την περιοχή του Βούρκου καθώς έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ψηφοφόρων ως Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στην Περιφέρεια Αυλώνας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν όλο και πιο μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες. Φυσικά ο Δήμοι Χιμάρας και Νάρτας παίζουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο. 

"κεαδικός" Μύθος 2: Το MEGA είναι δεξιό κόμμα
Πραγματικότητα: Το Κόμμα Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον ΕΕΜΜ-MEGA είναι κόμμα ΟΛΩΝ των Ελλήνων


"κεαδικός" Μύθος 3: Το MEGA θα φέρει ψήφους στην δεξιά στην Ελλάδα

Πραγματικότητα: Εδώ γελάμε μέχρι δακρύων. Ο κεαδίτης έπαρχος Λιβαδειάς Ηρώδης Νταλιάνης δεν ήταν που έκανε (με την ιδιότητα του προέδρου της "Ένωσης Ελλήνων Επάρχων") πέρσι τον Ιούνιο παραμονή των ελληνικών βουλευτικών εκλογών, δημόσια έκκληση στους Βορειοηπειρώτες να ψηφίσουν μαζικά τη Νέα Δημοκρατία;;;

"κεαδικός" Μύθος 4: Αν είχε επιτευχτεί συμφωνία Ομόνοιας-ΚΕΑΔ με το MEGA ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός θα κατέβαινε ενωμένος στις εκλογές.

Πραγματικότητα: Θα κατέβαιναν ενωμένοι τουλάχιστον όσοι σκέφτονται ότι ψηφίζουν ελληνικά. Οι Βορειοηπειρώτες που ψηφίζουν αλβανικό κόμμα επειδή ένας ελληνικής καταγωγής υποψήφιος βουλευτής είναι συγχωριανός τους, τους έκανε εξυπηρέτηση ή από κάποιο συμφέρον τότε δεν διαφέρουν από τους αλβανικής καταγωγής ψηφοφόρους. 


"κεαδικός Μύθος 6": Καλοί και κακοί Τσάμηδες

Πραγματικότητα: Όλο αυτό προεκλογικό διάστημα οι κεαδίτες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι οι τσάμηδες της "Λαϊκής Συμμαχίας" του Αρτούρ Ντογιάκα με τους οποίους συμμετέχουν στον ίδιο συνασπισμό δεν είναι και τόσο κακοί για την Ελλάδα αλλά πιο μετριοπαθείς! Άσχετα αν οι ίδιοι απεχώρησαν από το PDIU επειδή όπως δήλωσαν δεν ήταν τόσο δυναμικό και διεκδικητικό κατά της Ελλάδας!
Από κει και πέρα ο "αυτόνομος" Λαλιώτης προσπαθεί να περάσει το ψευτοδίλημμα ότι οι ψήφοι του ΕΕΜΜ ευνοούν το PDIU επειδή είναι πιο ισχυρό στην τσάμικη κοινότητα από τη Λαϊκή Συμμαχία η οποία δεν θα απειλήσει το ΚΕΑΔ. Ο ειδήμων - σχολιαστής - προπαγανδιστής μας κρύβει τις αυξητικές τάσεις που έχει η Λαϊκή Συμμαχία γύρω από την Αυλώνα.
Επιμένει όμως να ακολουθεί ακόμα και τώρα την πάγια τακτική της "τσαμοποίησης" του Βορειοηπειρωτικου. Γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη: αν το κόμμα ΕΕΜΜ λάβει περισσότερες από 4.000 ψήφους στην περιφέρεια Αυλώνας, τότε θα αναδείξει και βουλευτή.

Αλλά αυτό είναι που τρέμουν οι καθεστωτικοί: ότι ο ηγέτης τους θα χάσει το μονοπώλειο, όπως γράψαμε και πιο πάνω.
Γι' αυτό οι κεαδίτες προτιμούν χίλιες φορές τους τσάμηδες στη βουλή, για να συνεχίζουν τις γνωστές παραστάσεις τους και να περιθωριοποιείται το Βορειοηπειρωτικό, παρά "άλλους Έλληνες" που δεν υποκίπτουν στο καθεστώς της κλίκας τους.   

Για το μόνο που παρακάλεσε το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ-MEGA ήταν η συμμαχία Ελλήνων. Αλλά βρήκε την παντελή άρνηση του αποκλειστικού ΚΕΑΔ-Ομόνοιας που δεν ήθελε να αναγνωρίσει άλλη πολιτική δύναμη στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα.
Σε συνασπισμό η ΕΕΜΜ εντάχθηκε γιατί δεν είχε άλλη επιλογή προκειμένου να συμμετάσχει στις εκλογές, αφού της απαγορεύθηκε ουσιαστικά η ανεξάρτητη κάθοδος με την μη αποδοχή των μισών περίπου υπογραφών από τις 5.000 που συγκεντρώθηκαν για αυτό το σκοπό.

Όση λάσπη κι αν πετάξουν οι επαγγελματίες λασπολόγοι κατά της προσπάθειας που γίνεται για την αλλαγή στον τόπο μας και την αναγέννηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, θα τους επιστρέφεται άμεσα... 
...Τους είδαμε και 12 χρόνια, όπου προσέφεραν το απόλυτο τίποτα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου