Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Περιοδεία στα Ιωάννινα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος ΕΕΜΜ Φίλιππου Ρούτζιου και Κώστα Κώτη

Στα Γιάννενα περιόδευσαν σήμερα οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος ΕΕΜΜ - MEGA για την περιφέρεια Αργυροκάστρου κ.κ. Φίλιππος Ρούτζιος από την Άνω Δρόπολη και Κώστας Κότης από το Πωγώνι.. 
Με το προεκλογικό αμάξι επισκέφτηκαν όλα τα μαγαζιά και επιχειρήσεις ιδιοκτησίας Δεροπολιτών, Πωγωνησίων κλπ όπως καφετέριες, ψιλικατζίδικα, πιτσαρίες, εστιατόρια, ψησταριές κλπ. Οι δύο υποψήφιοι συζήτησαν από κοντά με τους συμπατριώτες τους και παρουσίασαν το πρόγραμμα του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ - MEGA. Το κλίμα συζήτησης ήταν πολύ ζεστό και όλοι τους έδειξαν τη στήριξή τους στο Κόμμα των Ελλήνων.

filiposroutzios.blogspot.gr


Με την ευκαιρία θα θέλαμε να θίξουμε την επιλεκτική και συμπτωματική ευαισθησία που δείχνουν προκλητικά για το Πωγώνι οι έχοντες την τοπική και εκκλησιαστική εξουσία.

Μετά από αίτηση της Επαρχίας Πωγωνίου και μεσολάβηση του υποψήφιου βουλευτή του ΚΕΑΔ Α. Πούλη, με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας δώρισε σωλήνα μεταφοράς νερού για το Χλωμό και το Μαυρόγερο, ευχαριστώντας τον κάποιοι καλοθελητές Πωγωνήσιοι για το ενδιαφέρον. 
Και πολύ καλά έκανε ο κ. Πούλης και μεσολάβησε τώρα που επισκέπτεται τα χωριά προεκλογικά. Αλλά για πόσο όμως κάποιοι άλλοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας;

Η Εκκλησία των Τιράνων έμαθε επιτέλους μετά από 22 χρόνια για το μεγάλο αυτό πρόβλημα στο Πωγώνι; έπρεπε να έρθει μία εβδομάδα πριν τις εκλογές για να ενημερωθεί και να δείξει ευαισθησία; Αφού με τα στελέχη της Ομόνοιας δεν είναι ένα και το αυτό; τι γινόταν τόσα χρόνια δεν ενημερωνόταν τόσα χρόνια ή την τσιγκλήσαν οι σύντροφοι κεαδίτες τώρα που νιώθουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός;
Μην ξεχνάμε ότι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ΕΕΜΜ Φίλιππος Ρούτζιος ήταν που κατέγραψε και δημοσιοποίησε το πρόβλημα ύδρευσης του Χλωμού.

Ακόμα και έτσι λοιπόν αυτή είναι μία ηθική νίκη για το κόμμα των Ελλήνων αφού κατάφερε να κινητοποιήσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον όσων μπορούσαν να βοηθήσουν.
Και αφού είναι έτσι καλύτερα να έχουμε πιο συχνά εκλογές γιατί μόνο έτσι θα γίνεται κανένα έργο στα χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου