Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία η συγκέντρωση του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ στη Νάρτα της Αυλώνας, όπου χτυπάει δυνατά η καρδιά του Ελληνισμού!

    Κανείς δεν περίμενε να συγκεντρωθεί τόσος κόσμος στη συνάντηση του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ, στην ξεχασμένη Νάρτα.  Φαίνεται όμως ότι κάθε ελληνικό γι' αυτούς τους εγκαταλειμμένους τους ερεθίζει, τους συγκινεί. 
    Υποδέχτηκαν τον πρόεδρο κύριο Χρήστο Κίτσιο και το κλιμάκιο αυτού του κόμματος με πολύ αγάπη, άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις ομιλίες τους και άνοιξαν την καρδιά τους διάπλατα όπως την ανοίγεις στους ομογενείς σου, άρπαξαν την ελληνική εφημερίδα "ΜΕΓΑ ΒΗΜΑ" σαν να 'ταν κάτι δυσεύρετο. Τι να συμβαίνει μ' αυτούς τους ΄Ελληνες; Γιατί ποθούν τόσο πολύ ό,τι Ελληνικό;
    Στην απορία αυτή απάντησε ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας για το χωριό αυτό κύριος Θανάσης Ζωίτσας: "Ζούμε σαν σε ένα νησάκι που σπάνια μας επισκέπτονται τα αδέρφια από απέναντι. Το κόμμα των Ελλήνων το αισθανόμαστε δικό μας κόμμα, το στηρίξαμε στις τοπικές εκλογές και θα το στηρίξουμε και τώρα δυναμικά.Η ηγεσία της Ομόνοιας μας απογοήτευσε".
    Αρκετοί από τους Ναρτιώτες, εκτός από την ανοιχτή υποστήριξη προς το Κόμμα ΕΕΜΜ, έθεσαν και τους σοβαρούς προβληματισμούς τους: την ανασφάλεια, αφού πρόσφατα στα σπίτια τους επιτίθενται συχνά συμμορίες ληστών από τα λιάμπικα περίχωρα, την υφαρπαγή των ιδιοκτησιών τους από αλλοεθνείς, την έλλειψη ελληνικής παιδείας και κυρίως τη διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ.
    Με σύνεση και υπομονή ο κύριος Κίτσιος δεσμεύτηκε πως για σας τους πεντακάθαρους, αλλά εγκατελειμμένους ΄Ελληνες, εμείς, το κόμμα των Ελλήνων έχουμε  μεγάλη υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σας και να σας βοηθήσουμε, γιατί αποτελείται ένα γνήσιο κομμάτι του ελληνισμού που επικράτησε αναλλοίωτο μέσα σε αντίξοες συνθήκες εκείνης της εποχής και σήμερα σε πιο χαλαρούς καιρούς βάλλεται σκληρότερα από την εγκατάλειψη και την υπανάπτυξη. Στην πολιτική ατζέντα του κόμματός μας, η Νάρτα εντάσσεται στα επείγοντα και σημαντικότερα και με την εκλογή βουλευτή προσδοκούμε να επιλύσουμε τα θέματα αυτά και να παγιώσουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων της Νάρτας και του Σβερνέτς προς τον εθνικό φορέα του Ελληνισμού, το κόμμα "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον", το οποίο αναδεικνύεται σοβαρό, απαιτητικό και οργανωμένο στα εθνικά θέματα.
    Τα μηνύματα της Νάρτας ήταν ξεκάθαρα: Στηρίζουμε κόμμα Ελλήνων και ενσωματώνουμε τα αιτήματά μας στο πλαίσιο των αιτημάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, το οποίο προωθεί αυτό το κόμμα.
    www.mega-eemm.com
     δείτε τις φωτογραφίες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου