Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

"Μας μισούν θανάσιμα οι Αλβανοί" Τι είπε ο πρώην Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά Θ. Οικονόμου - Καμαρινός στο Blue Sky

Τον πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Κορυτσά, Θεόδωρο Οικονόμου – Καμαρινό φιλοξένησε την νύχτα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2012 στο «Blue-Sky» ο πρόεδρος του «Συλλόγου Βετεράνων Κύπρου 1974», Νίκος Αργυρόπουλος.

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο (Φεβρουάριος 2011) ο κ. Καμαρινός είχε ανακληθεί από την κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου ως… επικίνδυνος εθνικιστής.
Ποίο ήταν το αμάρτημά του;
Ότι μιλώντας σε εκδήλωση Βορειοηπειρωτών είπε: «Στην Κορυτσά υπάρχουν Έλληνες και πρέπει να απολαμβάνουν μειονοτικών δικαιωμάτων, όπως όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και της υπόλοιπης Αλβανίας».

Επίσης, κάλεσε τους εκτός μειονοτικών περιοχών Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν την ελληνική τους καταγωγή στην απογραφή πληθυσμού του Οκτωβρίου, λέγοντας πως οι Βλάχοι της Αλβανίας έχουν ελληνική συνείδηση!.. Στην δήλωση ανακλήσεως του κ. Καμαρινού, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (υπουργός ήταν ο Δ. Δρούτσας) ανέφερε ότι… «τα περί Ελλήνων στην Κορυτσά είναι προσωπική γνώμη του κ. Προξένου»!..

Μιλώντας στον Νίκο Αργυρόπουλο, ο κ. Καμαρινός αποκάλυψε τα εξής φρικτά:

1) Ο Ανθελληνισμός από τον οποίον διακατέχονται οι Αλβανοί είναι ΜΗ αναστρέψιμος. Μας μισούν θανάσιμα, επιβεβαιώνοντας την παροιμία… «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Καθημερινά κυκλοφορούν στην Αλβανία πολυτελείς εκδόσεις ιστορικών βιβλίων που στάζουν μίσος για την Ελλάδα, ενώ στα αλβανικά σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν ότι η Μεγάλη Αλβανία φθάνει μέχρι την… Πάτρα!

2) Ο Αλβανός δολοφόνος του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα (Χιμάρα, Αύγουστος 2010) έφαγε μόνο έναν χρόνο φυλακή και έχει ήδη αποφυλακισθεί. Ο Αλβανός εισαγγελεύς έκρινε πως ο λιντσαρισθείς Αριστοτέλης Γκούμας έκανε μανούβρες με το αμάξι του και ενοχλούσε τους Αλβανούς που τον λιντσάρισαν, άρα το έγκλημα έγινε εν αμύνη!.. Φαντάζεστε κάποιον Έλληνα εισαγγελέα να έριχνε μόνο έναν χρόνο φυλακή σε κάποιον Έλληνα που θα σκότωνε Αλβανό στην Ελλάδα; Όχι, βέβαια: Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι άτεγκτη στον «Ρατσισμό»! Ιδού γιατί πάμε κατά διαβόλου…

3) Ήταν προδοτική η στάσις της «Ομόνοιας» να κηρύξει αποχή των Βορειοηπειρωτών από την απογραφή του περασμένου Οκτωβρίου. Διότι οι Αλβανοί ισχυρίζονται σήμερα πως είναι ανύπαρκτοι οι Έλληνες εκτός μειονοτικών περιοχών! Μιλάμε για «αυτοκτονία, για αυτοευνουχισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς και κατήγγειλε το Ελληνικό Κράτος πως εδώ και 20 χρόνια στηρίζει την «Ομόνοια» με άφθονο χρήμα, χωρίς να ελέγχει πού πάει αυτό το Χρήμα!.. Μια ζωή κρετίνοι οι πολιτικάντηδές μας…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου