Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Βουλευτή της Χ.Α. Χρ. Παππά, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ. (ώρα Αλβανίας)

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί για πολύ καιρό θα προβάλλει ο ιδιωτικός αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός NEWS 24. 
Ο δημοσιογράφος του καναλιού Αρτούρ Ζέι βρέθηκε πρόσφατα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων όπου πήρε συνέντευξη από τον Βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Χρήστο Παππά. 

Ο αλβανός δημοσιογράφος στο πλαίσιο αφιερώματος που κάνει για τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις ζήτησε συνέντευξη από τον Σουλιώτη στην καταγωγή Βουλευτή της Χ.Α. ο οποίος είναι πλέον πολύ διάσημος στην Αλβανία λόγω των επισκέψεων του στη Βόρειο Ήπειρο, των δηλώσεων του αλλά και των συχνών ερωτήσεων που καταθέτει στους υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης για το Βορειοηπειρωτικό.

Ο κ. Παππάς δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και τα είπε έξω από τα δόντια και μίλησε για όλα: το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που έχει υπογράψει και η ίδια η Αλβανία και δεν έχει σεβαστεί, για την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας που δεν έχει αρθεί επίσημα, για την καταγωγή των Αλβανών και την ιστορία τους, για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και πολλά άλλα.

Η συνέντευξη, διάρκειας μίας περίπου ώρας θα προβληθεί από το NEWS 24 την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, ώρα Αλβανίας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση από πολιτικούς και δημοσιογράφους που θα είναι στο πάνελ της εκπομπής.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη στον διαδικτυακό σύνδεσμο του NEWS 24

Το ιστολόγιο μας σας παρουσιάζει μερικές αποκλειστικές φωτογραφίεςΟ Αλβανός δημοσιογράφος Αρτούρ Ζέι και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατά την έναρξη της συνέντευξης.Η κορυφαία στιγμή της συνέντευξης που θα σοκάρει Αλβανούς και Έλληνες. Ο κ. Παππάς κρατά στα χέρια του τη σημαία της Αλβανίας στην περίοδο που επιτέθηκε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1940 ως ιταλικό φασιστικό προτεκτοράτο. Για να ακούσετε την ιστορία του συγκεκριμένου λάφυρου συντονιστείτε στους δέκτες σας.
Λίγο μετά τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου