Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ο Αρτούρ Ζέι κάλεσε στην εκπομπή του μόνο τον Ιντρίζι;

Στο παρασκήνιο της συνέντευξης που πήρε από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, στα γραφεία του λαϊκού εθνικιστικού κόμματος στην Βουλή των Ελλήνων, ο αλβανός δημοσιογράφος Αρτούρ Ζέι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, είχε πει ότι μετά την προβολή της, θα είχε καλεσμένους στο πάνελ κατά τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής διάφορα άτομα που θα σχολιάσουν τα όσα ειπώθηκαν.

Με έκπληξη μας είδαμε τελικά ότι στο στούντιο απέναντι  στον κ. Ζέι ήταν μόνο ο βουλευτής Αυλώνας και πρόεδρος του τσάμικου κόμματος PDIU Σπετίμ Ινρίζι.
Δεν ξέρουμε αν έκανε προσπάθεια ο αλβανός μεγαλοδημοσιογράφος να φέρει κι άλλους να μιλήσουν ζωντανά στην εκπομπή, αν και δεν πιστεύουμε ότι πρόσωπα σαν τον πρόεδρο της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Κρεσνίκ Σπαχίου και τον "ιστορικό" Πελούμπ Τζούφι, θα έχαναν μία τέτοια ευκαιρία...

Όμως η παρουσία του Ιντρίζι και μόνον στο NEWS 24 το βράδυ της προβολής της συνέντευξης του κ. Παππά και τα δύο αφιερώματα που ετοιμάστηκαν και παρουσιάστηκαν, ένα για την ιστορία της "αλβανικής" Τσαμουριάς και ένα για τον Στρατηγό Ναπολέοντα Ζέρβα, ηγέτη της... "γενοκτονίας κατά των Τσάμηδων", μας οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα:
Το σκηνικό στο στούντιο του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού στήθηκε για να προβληθεί το PDIU και να διαφημιστεί η προώθηση του ψηφίσματος του για το "τσάμικο ζήτημα" στην Αλβανική Βουλή...
Απλά τα πράγματα...

Και μετά έχουμε τα ελληνικής καταγωγής μέλη της κυβέρνησης Μπερίσα, όταν τους ρωτάνε πως θα πράξουν απέναντι σε αυτή την πρόκληση, να απαντούν: "Θα ψηφίσουμε ότι πει το κόμμα μας"!

Πάντως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από αλβανικά δημοσιεύματα, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κηρύχθηκε "ανεπιθύμητο πρόσωπο" από την αλβανική κυβέρνηση, ύστερα από πρόταση του PDIU.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου