Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Δήλωση του Βουλευτή ΑΝΕΛ Γ. Αβραμίδη μετά την διαμαρτυρία των ομογενών στην Αθήνα για τη διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ


ΓΑΒΡΙΗΛ  ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                        
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2013
¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ¨


ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, των ¨Ανεξάρτητων Ελλήνων¨, Γαβριήλ Αβραμίδης, με την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που οργάνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα Ομογενών, από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ήπειρο, στην Πλατεία Συντάγματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Απόψε, το Εθνικό Κεφάλαιο, των Ομογενών, νεοπροσφύγων από την πρώην Σοβιετική Ένωση, και τη Βόρεια Ήπειρο, και των πολιτών της πρωτεύουσας, που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, προς τον Πρωθυπουργό της μνημονιακής εξαθλίωσης των Ελλήνων, και τη συνεταιρική Κυβέρνηση της «τρόικας εσωτερικού»: Να πάψουν να παριστάνουν τους κουφούς, και να άρουν πάραυτα την ισχύ των διατάξεων του «Μνημονίου 3», που κατατάσσουν τους ανασφάλιστους, υπερήλικες Ομογενείς, σε «Έλληνες β΄ κατηγορίας», και τους καταδικάζουν σε οικονομική, κοινωνική και φυσική εξόντωση!

Με τη συμβολική απόφασή τους, μετά τη συγκέντρωση στη Βουλή, να κατευθυνθούν στο Ζάππειο Μέγαρο, σ΄ αυτό το περικαλλές, εμβληματικό κτίριο, που δώρισε στην Ελλάδα ένας επιφανής Βορειοηπειρώτης Εθνικός Ευεργέτης, οι Ομογενείς, υπενθύμισαν σε όλους μας, και πρωτίστως στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, το χρέος της Πατρίδας, προς τον Ελληνισμό, όπου γης!

Θέλω να πιστεύω πως, ο κ. Σαμαράς, θα αντιληφθεί πως δεν ωφελεί, ούτε τον ίδιο ούτε την Κυβέρνησή του, η τακτική της στρουθοκαμήλου! Ας πάψει -επιτέλους- να κρύβεται, κι ας σταματήσει τη λογοκρισία, από τα δημόσια Μ.Μ.Ε., των αντιδράσεων των Ομογενών, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Πρωτίστως, όμως, ας αντιληφθεί ότι, το «νοικοκύρεμα» των δημοσιονομικών της Χώρας, δεν επιτρέπεται να μεταφράζεται σε γενοκτονικά μέτρα, σε βάρος εκείνων που -σε χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα- διατήρησαν την εθνική τους ταυτότητα, και πλήρωσαν βαρύ τίμημα γι΄ αυτό!

Ειδικά αυτός, που -στο παρελθόν- επένδυσε πολιτικά, στο ¨εθνικό ενδιαφέρον¨, για τους Πόντιους και τους Βορειοηπειρώτες, ας αντιληφθεί πως είναι εθνικά και ηθικά εκτεθειμένος, με την απόφαση της διακοπής των πενιχρών συντάξεων του Ο.Γ.Α. (340€), στους γέροντες Ομογενείς, που δε διαθέτουν άλλο πόρο επιβίωσης, αλλά και με τον αποκλεισμό τους από την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, από το τέλος του 2013.

Αν πράγματι, ο Πρωθυπουργός, θέλει να συμμαζέψει τα δημοσιονομικά, δεν έχει παρά να ασχοληθεί με τα «παράσιτα», τις «βδέλλες», τους λαθρέμπορους και τους «κλεπτοκράτες», που -δυστυχώς-, και επί των ημερών του, στην εξαθλιωμένη Ελλάδα των μνημονίων, ζουν και βασιλεύουν!»  

                         ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου