Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Αρκετά δουλέψαμε για άλλους

    Αρκετά δουλέψαμε για άλλους, τώρα ας κοιτάξομε και λίγο το σπίτι μας, αλλά μονοιασμένοι. 
    Το MEGA - EEMM είναι η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ, αναβαθμισμένη και ανεβασμένη σε Κόμμα. 
    Καμιά διαφορά με την Ομόνοια, με το όραμά της, δεν υπάρχει. 
    Η αντίθεση και η διαφορά είναι με μερικά ηγετικά στελέχη της, που πρώτα την διέλυσαν την Ομόνοια και μετά την «πούλησαν» στα αλβανικά κόμματα. 
    Εμείς που ιδρύσαμε την Ομόνοια, που αγωνιστήκαμε γι’ αυτή, πως μπορεί να την αρνηθούμε;  
    Σε μια ιστορική στιγμή που έπρεπε, όπως είχαμε οργάνωση ελληνική να είχαμε και Κόμμα δικό μας, μόνον των Ελλήνων, κάναμε και το Κόμμα μας. 
    Κι έτσι λέμε ναι στο παναλβανικό ΚΕΑΔ για όσα πρόσφερε μέχρι εδώ, αλλά αφού τώρα έχομε δικό μας Κόμμα, του λέμε "έχε γεια", ο κύκλος του έχει κλείσει. 
    Και όλοι οι Έλληνες που είναι σ’ αυτό ή σε άλλα αλβανικά, ας έρθουν στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, στο Κόμμα των Ελλήνων, στο Ε.Ε.Μ.Μ, στο MEGA.  
    Προς τιμή τους θα είναι, όλοι οι Έλληνες, αριστεροί και δεξιοί, να μαζευτούν στη ζεστή αλλά δική τους γωνιά. Αρκετά εξυπηρετήσανε τους άλλους. 
    Οι μικροεκλογές που γίνονται, στην ουσία δεν γίνονται για την Ομόνοια, μακάρι να γίνονταν για την Ομόνοια, κανένας δεν θα είχε αντίρρηση, μάλιστα όπως και να γίνονταν, αλλά γίνονται πονηρά για να κολλήσουν και πάλι το παναλβανικό ΚΕΑΔ στην ελληνική Ομόνοια ( ΚΕΑΔ - Ομόνοια), αφαιρώντας της έτσι την ανεξαρτησία την οποία είχε από την ίδρυσή της. Κι αυτό γιατί διαφορετικά κλείνει το μαγαζί τους.  
    Η Κορυτσά έκανε αναδιοργάνωση της Ομόνοιας με τον όρο να παραμείνει όπως είχε ιδρυθεί, ανεξάρτητη, χωρίς συνεργασίες γενικώς με τα αλβανικά κόμματα, όχι πια ΚΕΑΔ - Ομόνοια, αλλά μόνον ΟΜΟΝΟΙΑ.
                                                                                     (του εκδότη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου