Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Χαιρετιστήρια στα πρώτα γενέθλια του Κόμματος των ΕλλήνωνΧαιρετιστήριο από την Ομόνοια περιφέρειας Κορυτσάς 
 
Ως αναδιοργανωμένη και ανεξάρτητη Ομόνοια περιφέρειας Κορυτσάς, χαιρετίζουμε το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ-MEGA και του ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχίες.
Η οργάνωσή  μας θα είναι πάντα μαζί  του.

Μαζί θ’ αγωνιστούμε,  εμείς ως ανεξάρτητη  Ομόνοια κι εσείς  ως Κόμμα όλων  των Ελλήνων, άλλωστε  μόνον αυτοί οι  δύο φορείς είναι  ελληνικοί.
Πολλές ευχές, επίσης, και για την εθνική μας εορτή, την 25η Μαρτίου, που συμπίπτει με την εορτή του Κόμματος των Ελλήνων. 
          
Με εκτίμηση  ο Πρόεδρος Ομόνοιας  Κορυτσάς Ναούμ ΝτίσιοςΧαιρετιστήριο από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη 

   Προς το Κόμμα των Ελλήνων.

Έλαβα την  πρόσκλησή σας για να παραστώ  στην εκδήλωση για τον εορτασμό της πρώτης επετείου του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ -MEGA καθώς και της επετείου της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, και σας ευχαριστώ θερμά.
Λυπάμαι, όμως, που λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεών μου, δεν θα μπορέσω  να ανταποκριθώ στο κάλεσμά  σας.
Σας εύχομαι  ολόψυχα καλή επιτυχία.
                                                   
Με εκτίμηση Παναγιώτης Ψωμιάδης


Από τον Φώτη Κουβέλη, Πρόεδρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Προς Το κόμμα Ε.Ε.Μ.Μ - ΜΕGA  

Ευχαριστούμε για  την πρόσκλησή σας να παραστούμε  στον εορτασμό της πρώτης επετείου ίδρυσης του κόμματός σας.
Οι προσυνεδριακές μας διαδικασίες (πραγματοποιούμε  το 1ο Συνέδριό μας στις 31 Μαρτίου) δεν μας επιτρέπουν να παρευρεθούμε.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευόδωση των δημοκρατικών σκοπών και στόχων του κόμματός σας.

Με τιμή,  Φώτης Κουβέλης


Προς  το Κόμμα των Ελλήνων

Έλαβα την πρόσκληση σας σχετικά με τον εορτασμό της 1ης επετείου ίδρυσης του κόμματος των Ελλήνων , EEMM- MEGA .Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την πρόσκληση αλλά λόγοι υγείας καθιστούν αδύνατη την φυσική μου παρουσία. Είμαι όμως μαζί σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας, που συμπίπτει με το κύριο θέμα της ομιλίας σας "Εθνική Συσπείρωση και ευθύνη για το μέλλον".
  Έπρεπε , οπωσδήποτε, να γίνει Κόμμα ελληνικό, των Ελλήνων, για να υπάρχει  η δυνατότητα να  έχουν επιτέλους ένα κόμμα όλοι οι Έλληνες, γύρω στο οποίο μπορούν να συσπειρωθούν.

                                          Με τιμή Γιώργος Μυλωνάς, γιατρός- Ελλάδα


Τώρα πια μπορείτε να πετύχετε την πραγματική  ενότητα 

Ο Νίκος Γκατζογιάννης και ο Μενέλαος ο Τζέλιος από Αμερική, στέλνουν θερμά συγχαρητήρια στο Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ-ΜEGA με την ευκαιρία της πρώτης επετείου ιδρύσεως του κόμματος αυτού και τον εορτασμό της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 1821.  
Εύχονται επιτυχίες στους Έλληνες γιατί με το Κόμμα τους τώρα μπορούν να πετύχουν την πραγματική ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου