Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Xρήστος Τσιάβος - Η νέα δυναμική για την Επαρχία Αλύκου

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΣΙΑΒΟΣ

*Υποψήφιος Έπαρχος ΑΛΥΚΟΥ*
Ο  ΒΟΥΡΚΟΣ  ΘΕΛΕΙ  ΕΡΓΑ   

ΞΕΡΟΥΜΕ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ



Σύντομο βιογραφικό.

Ο Χρήστος Τσιάβος, του Γρηγορίου, γεννήθηκε  στο χωριό Αλύκου το 1966. Το Δημοτικό, το Οχτάχρονο και τη μέση Γεωργική Σχολή τα τελείωσε στο χωριό του.
Ύστερα συνέχισε ανώτατες σπουδές στο Πανεπιστήμιο Τιράνων και είναι Διπλωματούχος  της Οικονομικής Σχολής.   Είναι παντρεμένος με την Βαλεντίνα, το γένος Μπάρκα, και έχουν δύο παιδιά.
            
Την περίοδο της μεταπολίτευσης 1990-1991 συμμετείχε  ενεργά στη μεγάλη αλλαγή, που επιτελούνταν στη χώρα και ειδικότερα στο χώρο της Ελληνικής Μειονότητας, για την εδραίωση της Δημοκρατίας.
           
Στις 12 Δεκέμβρη 1990 ήταν από τους κύριους πρωταγωνιστές της εξέγερσης των κατοίκων του Αλύκου και όλου του Βούρκου με αφορμή τη δολοφονία των τεσσάρων παλικαριών από το δικτατορικό καθεστώς.


Ήταν συνιδρυτής της Οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χωριό του Αλύκο και ο πρώτος πρόεδρος της.
Στις τοπικές εκλογές του 1992, στις οποίες σημειώθηκε πρωτοφανής θρίαμβος των Ελλήνων τοπικών αρχόντων στους Αγίους Σαράντα, Δέλβινο και Αργυρόκαστρο,  ήταν υπεύθυνος του Γραφείου προπαγάνδας της Ομόνοιας..Τότε εκλέχτηκε Νομαρχιακός σύμβουλος στο Νομό Δελβίνου
            
Την περίοδο 1993-1997 εργάστηκε ως υπάλληλος στο Δημαρχείο των Αγ. Σαράντα. Από το 2005 μέχρι το Μάρτιο 2009 εργάστηκε ως υπάλληλος Τελωνείου.
Από το Μάρτιο 2009  έως  το Φεβρουάριο 2010 διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής της Εφορίας Αγ. Σαράντα και Δελβίνου. Από το Φεβρουάριο 2010 έως σήμερα εργάζεται  ως υπάλληλος τελωνείου.

Στις επίπονες προσπάθειες για την ίδρυση και τη λειτουργία του Κόμματος των Ελλήνων «ΕΕΜΜ» «MEGA”, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ίδια η Ομόνοια, αναβαθμισμένη σε κόμμα, ήταν στην πρώτη γραμμή.
Με σκοπό να υπηρετήσει όσο καλύτερα τον τόπο, στις εκλογές της 8ης  Μαϊου 2011θέτει υποψηφιότητα για Έπαρχος στην Επαρχία  Αλύκου.
            
Είναι πεπεισμένος ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία, την αποφασιστικότητα και την αγάπη για τον τόπο, θα κάνει πραγματικότητα το όραμα για την ανάπτυξη της πανέμορφης περιοχής του Βούρκου.
Είναι σίγουρος ότι στην προσπάθεια αυτή, θα έχει μαζί του όλους όσους πιστεύουν και μοχθούν για την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ευημερία του Βούρκου μας.

3 σχόλια:

  1. οΧρηστος αγαπαει τον τοπο του,αγαπαει τους ανθροπους του τοπου του ,οχι μονο της επ.ΑΛΥΚΟΥ αλλα οληςτης ΒΗ.Αυτο το απεδειξε και το αποδεικνηει με την βοηθεια του απο ολα τα ποστα που περασε,απο οποια θεση κατειχε, για ολους τους ανθποπους που ειχαν και εχουν καποιο προβλημα.Και αυτο θα συνεχισει να κανει γιαυτο τον τοπο !δεν ειμαι φιλος του, αλλα η δραση του,η κοινονηκοτητα του,η δοτηκοτητα του,η αλληλεγγιει δεν με αφηνουν αδιαφορο.θελω να τον γνωρισω απο κοντα,να του σφιξω το χερι!Μεθ΄σεβασμου Κ.Τ.ΤΣΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, με τόση προπαγάνδα, δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερη ώθηση…
    Καλό όμως θα είναι, να προσθέσει στο βιογραφικό του και τις υπηρεσίες προπαγάνδας που προσέφερε στο Δημοκρατικό κόμμα του Σάλλα κατά τις προηγούμενες βολευτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λάθος πρόσωπο απευθύνεσαι ανώνυμε 6 Απριλίου 2011 11:48 π.μ.
    Αυτά να τα πεις στον απερχόμενο Έπαρχο Αλύκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή