Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του Κόμματος των Ελλήνων στα Σωφράτικα

Μία δυσάρεστη "επίσκεψη" δέχτηκαν αργά τη νύχτα της Κυριακής 10 Απριλίου, τα γραφεία του κόμματος "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον" στα Σωφράτικα της Κάτω Δρόπολης.

Ο απρόσκλητος "επισκέπτης", σε ώρα που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτός, ανέβηκε στην οροφή του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία του Παραρτήματος Αργυροκάστρου του ΕΕΜΜ - MEGA, όπου αφαίρεσε όλες τις σημαίες (ελληνική, αλβανική, ευρωπαϊκή και του κόμματος) που ήταν ανηρτημένες τραβώντας τες βίαια από τους ιστούς και σκίζοντας τες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης συνελήφθη τη Δευτέρα 11 Απριλίου και πρόκειται για ελληνικής καταγωγής άνδρα με καταγωγή από την Δρόπολη ο οποίος μάλιστα κατά τη διάρκεια της σύλληψης και της κράτησης του υποδυόταν τον μεθυσμένο.

Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει πλέον ότι κύκλοι από το χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, αντίθετοι στην ύπαρξη και τη δράση του Κόμματος των Ελλήνων, έχουν χάσει και την παραμικρή ψυχραιμία, αφού μετά τις συκοφαντικές επιθέσεις προχωρούν και σε βανδαλισμούς.
Γιατί άραγε;
Την κατάσταση αυτή μόνο με μία λέξη μπορούμε να την σχολιάσουμε: ΚΡΙΜΑ! 
     

2 σχόλια:

  1. to oti ekapsan tin eeliniki simaia sto moyrsi eseis tou kommatos ton ellinon ti kanate?
    esy orama pou isoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που ήσουν και εσύ μάλλον ανώνυμε 12 Απριλίου 2011 2:31 μ.μ., αφού δεν έκανες τον κόπο να ενημερώσεις ούτε εμάς ούτε κανένα άλλο βορειοηπειρωτικό μέσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή