Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ: «Δις εις θάνατον»!

Αδελφέ μας Αριστοτέλη,

σίγουρα από εκεί ψηλά, θα τα’μαθες τα νέα! Και τα νέα είναι ότι ο θάνατός σου ήταν «τροχαίο» ατύχημα. Και μάλιστα «έφταιγες» ο ίδιος!

Είναι «αλήθεια» ότι σου «άρεσαν» οι μεγάλες ταχύτητες. Κάθε φορά που στους δρόμους της αγαπημένης σου Χιμάρας έβλεπες ελληνική πινακίδα, αν βέβαια το καθεστώς είχε αφήσει καμία στη θέση της, πατούσες «γκάζι»! Τελικά, ήσουν πολύ «απρόσεκτος» οδηγός αδελφέ μας! Και να το αποτέλεσμα! «Τροχαίο» ατύχημα! 

Εσύ πέθανες και το αυτοκίνητο των «αμέριμνων» Αλβανών που ήρθε από απέναντι, έπαθε «δυστυχώς», «σοβαρότατες» υλικές ζημιές.
Κάπως έτσι αδελφέ μας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, εμφάνισε τον ηρωικό σου θάνατο η λεγόμενη «επιτροπή εμπειρογνωμόνων» επιχειρώντας, πλην επί ματαίω, να σε δολοφονήσει για δεύτερη φορά!   

Ήταν η πρώτη ένδειξη της «ανεξάρτητης» και «αμερόληπτης» ποινικής έρευνας, που εννέα μήνες μετά τη «φυγή» σου, δεν έχει οδηγηθεί σκοπίμως σε αποτέλεσμα.
Μιας έρευνας που γίνεται από ανθρώπους που δρουν μόνο μέσα στο σκοτάδι, υλοποιώντας τις ανομολόγητες εντολές των αφεντικών τους, όχι για την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά για τη συγκάλυψη των ενόχων! Τι και αν τα αίτια του θανάτου σου είναι προφανή! Η Ελληνική εθνική σου καταγωγή και η αταλάντευτη εμμονή σου να εκφέρεις λόγο Ελληνικό!

Και η επίσημη ελλαδική πολιτεία; Μα φυσικά, παρακολουθεί «ψύχραιμα» τις εξελίξεις! Με την ίδια «ψυχραιμία», που εδώ και δυο δεκαετίες δέχεται «μοιραία και άβουλη» τις παντοειδείς αλβανικές προκλήσεις και παρατηρεί έναν ακμαίο Ελληνισμό να συρρικνώνεται και να φθάνει στο μεταίχμιο της εθνικής του αντοχής.

Αδελφέ μας Αριστοτέλη, καταμεσής του περασμένου Αυγούστου,  δολοφόνησαν εσένα, όχι όμως και την Ιδέα που υπεράσπισες με το αίμα σου.
Εσύ σαν γνήσιος Έλληνας και μάλιστα Αριστοτέλης, μας δίδαξες το «ευ ζείν» και το «καλώς τεθνάναι»

Γι αυτό κοιμήσου ήσυχος αδελφέ μας!
Έρχεται και η ώρα των Αλεξάνδρων!

ΣΦΕΒΑ, 18-4-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου