Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Υποψήφιος Έπαρχος ΕΕΜΜ - MEGA στην Κάτω Δρόπολη Λευτέρης Μπαρούτας - ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

4 σχόλια:

  1. Συκοφαντίες και απειλές δεν δεχόμαστε και φυσικά ούτε τις δημοσιεύουμε.
    Μας κάνει όμως εντύπωση το εξής:
    Τόσο καιρό που γράφετε οι οπαδοί του PBDNJ δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως για να στηρίξετε τις υποψηφιότητες σας. Το μόνο που κάνετε είναι να βρίζετε το Κόμμα των Ελλήνων.
    Μόνο για αυτό είστε χρήσιμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν διαφωνεις σε κατι απο αυτα που εσυ τα αναφερεις ως κατηγοριες βγαλτω και απαντησε μου και ας κρινει ο κοσμος αν εχω δικιο η αδικο.Οσο για το αν κανουμε κατι η οχι θα το δουμε στις 8 Μαιου.Η νικη μας σε ολες τις επαρχιες ειναι σιγουρη,ο κοσμος εχει ξυπνησει και θα σας απαντησει οπως σας αρμοζει,αλλα στη συγκεκριμενη επαρχια της Κατω Δεροπολης θα διασυρθειτε δεν θα χασετε απλα.Οι Ελληνες δεν αντεχουν στη σκλαβια και εσεις θελετε να γινετε νταβατζηδες,που,σε ποιους σε συμπατριωτες σας?Το χειροτερο ειναι πως θελετε να γινετε αφεντικα στην περιοχη με εντολη των αλβανων.Αν το θεωρειτε σωστο,ειστε αξιοι της μοιρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα υποβιβάσουμε το επίπεδο μας επιτρέποντας τη δημοσίευση της κάθε ηλιθιότητας.
    Μας αρέσει η σιγουριά σου ανώνυμε 30 Απριλίου 2011 11:01 μ.μ. Γι' αυτό σε παρακαλούμε γράψε και το όνομα σου για να ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε στις 9 Mαϊου.
    Η γραφικότητα και η γελοιότητα σας είναι χαρακτηριστική όταν μιλάτε εσείς τα ενβερόπαιδα για νταβατζιλίκι και σκλαβιά.
    Το τρίτο χτύπημα (τα δύο πρώτα ήταν στις 28/6/2009 και στις 18/4/2010) αναμένεται να είναι πιο οδυνηρό ελεεινοί και τρισάθλιοι συκοφάντες, πιστοί λάτρες του Ενβέρη που για το μόνο που είστε άξιοι είναι να λασπολογείτε και να συκοφαντείτε. Μήπως έχετε να πείτε και τίποτα για να προβάλετε το κόμμα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ανώνυμες λασπολογίες συνεχίζονται. Τα όσα γράφεις ανώνυμε συκοφάντη θα τα δημοσιεύσουμε πολύ ευχαρίστως αφού πρώτα αναφέρεις το όνομα σου ώστε να πάρεις απάντηση σε κάθε ένα ξεχωριστά.
    Το να καθόμαστε να απαντάμε στα ίδια και στα ίδια στους ανώνυμους λασπολόγους είναι σαν να μιλάμε με τον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή