Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η κεαδο-σοσιαλιστική "ανάπτυξη" της Χιμάρας - Εμείς τα γράφαμε ένα χρόνο πριν, αλλά ποιος μας άκουγε;

Ομάδα αλβανών πολιτών αντιδρούν για το όργιο οικοδομικής αυθαιρεσίας στη Χειμάρρα!

Καμία αντίδραση από Γκόρο και  Μπολάνο!

Ομάδα απλών πολιτών (τουλάχιστον έτσι συστήνονται), αντιδρούν για τα όργια οικοδομικής αυθαιρεσίας που γίνονται από γνωστό αλβανό επιχειρηματία στην περιοχή Χειμάρρας και Λογαρά. 

«Στο μπαλκόνι του Λογαρά, στο σημείο με την καλύτερη θέα της Ριβιέρας της Αλβανίας, στο σημείο που όλοι έχουμε μία φωτογραφία από το πέρασμα μας, χτίζεται ένα έκτρωμα…», λένε μεταξύ άλλων οι πολίτες στην επιστολή τους που στέλνουν, στο πρωθυπουργό, στον αρχηγό της αντιπολίτευσης και άλλους παράγοντες της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.  

Είναι κοινό μυστικό πως το αυθαίρετο αυτό κατασκευάζεται από τον Alban Xhilari ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του πρωθυπουργού της Αλβανίας.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία που του ανήκει το μεγάλο εμπορικό κέντρο στο κέντρο των Τιράνων το Millenium, το πολύ γνωστό Folie Club στα Τίρανα και το Folie Marine στο Γυαλι της Χειμάρρας...
Στο Γυάλι συνεχίζει να επεκτείνει ακόμα και σήμερα τις κατασκευές του, μάλιστα λένε ότι ιδιωτικοποίησε τη μικρή παραλία (foto) και κανείς δεν ακούγεται! 

Οι εργασίες του σε αυτό το μέρος ξεκίνησαν επί της δημαρχίας του Βασίλη Μπολάνου και δεν υπήρχε καμία αντίδραση (τουλάχιστον δεν είδε το φως της δημοσιότητας) ούτε του Βασίλη Μπολάνου και ούτε του δήμαρχου που εκλέχτηκε πριν από 2 χρόνια, του Γιώργου Γκόρου!

Απορίας άξιον είναι πως για αυτό το θέμα δεν βρέθηκαν κάποιοι πολίτες από τη Χειμάρρα να αντιδράσουν αλλά κάποιοι αλβανοί άσχετοι με την περιοχή …Το σχόλιο μας: Όταν πριν από ένα χρόνο παρουσιάζαμε σχετικές φωτογραφίες από το όργιο παράνομης και νόμιμης οικοδόμησης από ξενόφερτους στις παραλίες των Δρυμάδων και του Γυάλι του Δήμου Χιμάρας, δεν φάνηκε να συγκινούνται και πολλοί, ενώ τα γνωστά κομματόσκυλα της κλίκας της συμφοράς και οι εν Αθήναις εκπρόσωποι του πρώην Δημάρχου προέβησαν στα γνωστά θρασύδειλα κηρύγματα "μπολανολατρείας" με λίγο από απειλές. Παλιά (και μοναδική) τους τέχνη κόσκινο...

Κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας ο Β. Μπολάνος είχε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Μπερίσα ενώ έμειναν στην ιστορία και οι κορδέλες που έκοβαν οι δύο άνδρες την διετία 2008-2009
Αυτά όμως αποτελούν παρελθόν και σήμερα το δίδυμο του ΚΕΑΔ-Ομόνοια με τους ηγέτες του Ντούλε-Μπολάνο είναι σύμμαχοι και κυβερνητικοί εταίροι με το Σοσιαλιστικό Κόμμα που διοργάνωνε τις δημοτικές εκλογές βίας και νοθείας το 2000 και το 2003, καθώς και με τον διαβόητο ανθέλληνα σοσιαλιστή επιχειρηματία γενίτσαρο από το Κηπαρό Κώτσο Κοκδήμα.

Προφανώς όμως, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, οι ψηφοφόροι του Δήμου Χιμάρας φάνηκε να επιβραβεύουν την σύμπραξη ΣΚ-ΚΕΑΔ ψηφίζοντας σε μεγάλο ποσοστό τα δικά τους παιδιά Κοκδήμα και Μπολάνο.
Δεν εξηγείται αλλιώς ότι το ΣΚ από τις 665 ψήφους στις βουλευτικές εκλογές του 2009 έφτασε τις 1.707 πριν δύο εβδομάδες και το ΚΕΑΔ από τις 669 ψήφους το 2009 έφτασε στις 902 στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση...
Και εις ανώτερα σύντροφοι Χιμαριώτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου