Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Απορρίφθηκε αίτημα ελληνικής ιθαγένειας Βορειοηπειρώτη επειδή καταδικάστηκε σε 3 μήνες με αναστολή πριν 10 χρόνια





Η Ελληνική Πολιτεία δίνει Ελληνική Ιθαγένεια σε αλλοεθνείς παράνομους αλλοδαπούς αφγανούς πακιστανούς ιρακινούς κούρδους μογγολέζους κογγολέζους κλπ κλπ και απορίπτει τις αιτήσεις πολιτογράφησης των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου με το πρόσχημα ότι έχουν δικαστεί έστω και μια μέρα με αναστολή ακόμη και πριν μια δεκαετία έστω και αν έχει παρέλθει και η αναστολή. 

Το Άνώτατο Συμβούλιο της Επικρατείας αρίστως έπραξε και ακύρωσε το νόμο Ραγκούση για την παράνομη απόδοση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς ταυτόχρονα όμως ακυρώθηκε και το κάπως ευνοικό άρθρο της νομοθεσίας που προέβλεπε την απόδοση ιθαγένειας στους ομογενείς. 

1) Με το νόμο του Παυλόπολου ένας ομογενής δεν δικαιούταν να πάρει Ελληνική ιθαγένεια αν είχε ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους, τελεσίδικης χωρίς αναστολή και αν συντρέχουν λόγοι Εθνικής Ασφάλειας. 
2) Με το νόμο Ραγκούση ένας ομογενής δεν δικαιούταν να πάρει Ελληνική Ιθαγένεια αν είχε πράξει αξιόποινη καταδικαστική πράξη με δόλο και υπάρχει ποινή φυλάκισης τελεσίδικη χωρίς αναστολή η συντρέχουν λόγοι Εθνικής Ασφάλειας. 
Και τα δύο αυτά άρθρα ακυρώθηκαν! 

Γιατί κύριοι της Ελληνικής πολιτείας αντιμετωπίζετε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου χειρότερα και από τους παράνομους αλλοδαπούς...; ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!


από την ομάδα facebook

ΝΕ.V.Α - NEOΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ


Να σημειώσουμε ότι το "έγκλημα" του νεαρού Βορειοηπειρώτη ήταν ότι αγόρασε πριν από δέκα περίπου χρόνια, από πλανώδιους πωλητές, κασετόφωνο το οποίο όμως ήταν κλεμμένο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου