Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Βουλευτής Χ.Α. Χρήστος Παππάς: ‘’Οι Ελληνικές κοινότητες είναι τα διαμάντια της γης’’ - Βίντεο

Ο χαιρετισμός του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά κατά την διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς στην Αίθουσα της Γερουσίας. 

Η Επιτροπή υπεδέχθη τους ελληνικής καταγωγής Βουλευτές κρατών από ολόκληρο τον κόσμο.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς, αφού ανεφέρθη στα χαρακτηριστικά που ενώνουν τους Έλληνες όπου γης, το ελληνικό DNA, όπως χαρακτηριστικά είπε, υπενθύμισε ότι δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και θα πρέπει να βοηθήσουμε όχι μόνο τους απόδημους Έλληνες αλλά και τους αλύτρωτους Έλληνες των όμορων χωρών με την κυρίως Ελλάδα, οι οποίοι βιώνουν συνθήκες σκλαβιάς.

Στη συνέχεια ανεφέρθη στο θέμα του δικαιώματος της ψήφου των Ομογενών και στην βοήθεια των Ομογενών προς την μητέρα-πατρίδα. Κλείνοντας, προέτρεψε τους Έλληνες βουλευτές των ξένων κοινοβουλίων να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού τις Ελληνικές Κοινότητες που αποτελούν τα διαμάντια της γης. 

Για να καταλήξει στο τέλος απευθυνόμενος στους ομογενείς πως "δεν θέλουμε τα λεφτά σας, θέλουμε την ψυχή σας", καταχειροκροτούμενος.


www.xryshaygh.com



Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς στην συγκεκριμένη συνεδρίαση καταλάμβανε ο Βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κινήματος για την Ένταξη (LSI) στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου Βαγγέλης Τάβος. Τώρα το κατά πόσο ο ίδιος αισθάνεται "αλύτρωτος Έλληνας", όπως αποκάλεσε τους Βορειοηπειρώτες, Πόντιους, Μικρασιάτες κ.α. ο κ. Παππάς, αυτό είναι μία άλλη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου