Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Όταν το κάθε άσχετο κασετόφωνο εκφέρει "άποψη" για το Βορειοηπειρωτικό...


Μνημείο ηλιθιότητας και ασχετοσύνης το άρθρο με τα "συμπεράσματα" της Βούλτεψη - που δεν είχε κανένα πρόβλημα με ενδεχόμενη συμμετοχή του ακροαριστερού ανθελληνικού Ανταρσύα στη Βουλή - από τις αλβανικές εκλογές
Παραθέτουμε άρθρο που έστειλε αναγνώστης στο ιστολόγιο μας και επανερχόμαστε με το σχόλιο μας:


Κυρία Βούλτεψη, είσαι από εκείνους που πράγματι η ιστορία θα σας καταδικάσει

Αν η  κυρία Βούλτεψη δεν θα είχε ασχοληθεί  επανειλημμένα με άρθρα ανόητα για  το βορειοηπειρωτικό,  ούτε καν θα της δίναμε σημασία όχι να της  απαντούσαμε για το άρθρο της "Πολιτικά παιχνίδια με τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου: Προδοσία ή ηλιθιότητα;"
Η προκλητικότητα της έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αναρωτιέται  η εν λόγο  κύρια (τρόπος του  λέγειν), αν έχουμε να κάνουμε με προδοσία ή ηλιθιότητα. Και με όσο  φαίνεται  η δήθεν αναλύτρια και γνώστης του βορειοηπειρωτικού δεν γνωρίζει τίποτα περί του θέματος που μας γράφει. Διαφορετικά πως μπορεί να μιλάς για προδοσία όταν γίνετε λόγος για το κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη στο www.elzoni.gr

«Τ’ είχες Γιάννη, τ’ είχα πάντα. Η υπόθεση όσον αφορά στον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου καταντά κουραστική. Χρόνια τώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να επαναλαμβάνουμε πως το τελευταίο που χρειαζόταν ήταν ένας ακόμη διχασμός – ο οποίος μάλιστα συνοδεύεται από εγκατάλειψη της «Ομόνοιας», την οποία όλοι γνωρίζαμε ως μοναδικό πολιτικό εκφραστή της ομογένειας.»

Μοναδικός πολιτικός εκφραστής της ομογένειας κυρία Βούλτεψη ήταν η Ομόνοια, πριν αρκετά χρόνια. Από την στιγμή που  το ΚΕΑΔ πήρε το πολιτικό σκέλος και κάποιοι πολιτικάντηδες τύπου Βούλτεψη έμπασαν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου στα αλβανικά κόμματα ο ρόλος της έχει πάψει να είναι πολιτικός.   


«Αυτό, μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια διάσπαση, δια της δημιουργίας ενός νέου κόμματος, του Μέγκα.»

Μα που  ήσασταν την στιγμή αυτή εσύ η  έξυπνη και δεν ρωτήθηκες το τι θα κάνουν οι Βορειοηπειρώτες; Δεν το αντιλήφτηκες πως και η Βόρειος Ήπειρος έχει μπει σε μία νέα εποχή;  


«Και μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι της ελληνικής κεντρικής πολιτικής σκηνής αποφάσισαν να «παίξουν» με τους διασπαστές, για καθαρά εσωτερικούς μικροκομματικούς λόγους, που όμως βλάπτουν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.»

Το ΜΕΓΚΑ  κυρά μας είναι το ελληνικό κόμμα, είναι «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», που μιλάει ελληνικά και έχει στόχο την ενότητα του Ελληνισμού, την προάσπιση και την εφαρμογή των δικαιωμάτων της μειονότητας βάση των διεθνών συμβάσεων, είναι η πραγματική οργάνωση Ομόνοια αναβαθμισμένη σε κόμμα, είναι η άλλη άποψη στο χώρο μας, είναι εκείνο που προσδοκούν οι Βορειοηπειρώτες και τους εμποδίζουν κάποιοι βαρόνες τύπου Βούλτεψη. Αν εσύ κυρία θεωρείς «κάποιους έξυπνους της ελληνικής κεντρικής πολιτικής» την Νέα Δημοκρατία (που δυστυχώς είσαι βουλευτής της) και τον Αντώνη το Σαμαρά, τότε καλά θα κάνετε να μπείτε στο ΚΕΑΔ, με τον Ενβέρ Ντούλε αρχηγό για να κατασπαράξετε τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.    


«Μ’ αυτά και μ’ αυτά το μόνο που οι διασπαστές κατάφεραν και στις τελευταίες εκλογές στην Αλβανία, είναι να μην εκλέξουν (όπως ήταν ολοφάνερο) κανένα βουλευτή, αλλά να στερήσουν περί τις 2.000 ψήφους από την Ομόνοια – ΚΕΑΔ , που με 13.500 ψήφους κατάφεραν να εκλέξουν δύο βουλευτές.»

Βλέπουμε  κυρία Βούλτεψη να μπερδεύεται την  βούρτσα με την οδοντόβουρτσα. Που  τον βρήκες τον δεύτερο βουλευτή στο ΚΕΑΔ; Αν έχεις υπόψη κάποιον να μας το πεις. Με τα αλβανικά κόμματα έχουν εκλεχτεί μερικοί Έλληνες όπως ο Ανδρέας Μάρτος, Αναστάσης Αγγελής, Λουΐζα Τζιουβάνη, Βαγγέλης Τάβος, Γκέργκης Πάπας, Βασιλίκα Χύσι και άλλοι. Όλοι τους είναι Έλληνες και δεν έχουν καμία σχέση με το ΚΕΑΔ, το οποίο εξυπηρετεί την διάσπαση, την λασπολόγηση, το καθεστώς  αυταρχισμού και τρόμου που επικρατεί στη μειονότητα. 

Αναρωτήθηκες πόσα χρόνια είναι ο Ντούλες στο τιμόνι του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού; Δεν έχει δικαίωμα η μειονότητα στην αλλαγή όπως όλη η Αλβανία και τα κράτη των Βαλκανίων που είναι ο μακροβιότερος «ηγέτης» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης χωρίς να προσφέρει κάτι στο τόπο του; 
Όσο για  το ρόλο του ΜΕΓΚΑ σου λέμε μόνο πως ήταν καθαρά ενωτικός, με πολιτική κουλτούρα, που αύξησε τους ψήφους του  ελληνισμού με έντιμη προσπάθεια να σταματήσει η διείσδυση των αλβανικών  κομμάτων στην μειονότητα.            
 

«Με δεδομένο το εκλογικό σύστημα στην Αλβανία, που απαιτεί και επιβάλλει συμμαχίες, είναι γνωστό ότι η «Ομόνοια» συνεργάζεται πάντα με εκείνον τον αλβανικό κομματικό σχηματισμό με τον οποίο δεν συνεργάζονται οι Τσάμηδες του PDIU.»

Για το εκλογικό σύστημα στην Αλβανία δεν μπορείς να πεις κουβέντα γιατί δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα. Να σε ρωτήσουμε, οι τσάμηδες της «Λαϊκής Συμμαχίας» που συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (και μην μας γράφεις Ομόνοια) είναι διαφορετικοί, είναι φιλικοί με την Ελλάδα από αυτούς του PDIU γιατί είναι πιο ακραίοι, ή έτσι το έγραψε ο λασπολόγος του ΚΕΑΔ και εσύ υπόγραψες περήφανη γιατί νομίζεις πως κάνεις «εθνικό έργο». Το αντίθετο κάνεις.   


«Και επομένως, η «Ομόνοια» συνεργάστηκε με τους Σοσιαλιστές του Έντι Ράμα, που είναι και ο νικητής των εκλογών.»

Διάβασε το πρόγραμμα του Σοσιαλιστικού να δεις που έχει στόχο του την επίλυση του τσάμικου και να μην σερβίρεις στους αναγνώστες δίχως να τα επεξεργάζεσαι τα όσα σου γράφουν ή σου λένε οι επιτήδειοι. Δεν κατάλαβες ακόμη ότι σε χρησιμοποιούν για καθεστωτικά συμφέροντα;     
 

«Αλλά το Μέγκα συνεργάστηκε με το κόμμα του Μπερίσα, στο ίδιο δηλαδή στρατόπεδο με τους Τσάμηδες.»

Για την  συνεργασία του ΜΕΓΚΑ είσαι βαθιά νυχτωμένη ή η σκοπιμότητα του  άρθρου σου είναι στην υπηρεσία του  βαθέως αλβανικού κράτους. Είσαι  στην ίδια παρέα που θέλει να σβήσει την Ελληνική Εθνική Μειονότητα. Να ξέρεις ότι δεν θα σας περάσει.    
 

«Το αποτέλεσμα ήταν η «Ομόνοια» να εκλέξει δύο βουλευτές και το PDIU των Τσάμηδων τέσσερις!»

Γνωρίζεται  κυρία Βούλτεψη πως το Μέγκα έκανε  πρόταση για συμμαχία των Ελλήνων στην Ομόνοια, το ΚΕΑΔ, στον υπουργό εξωτερικών της Ελλάδος τον κύριο Αβραμόπουλο και ο Ντούλες την απέρριψε γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα του και τίποτα άλλο; 
 

«Τα ίδια έγιναν και στις δημοτικές εκλογές του 2011, όταν η «Ομόνοια» ηττήθηκε, ενώ οι Τσάμηδες αύξησαν τη δύναμή τους στις 60.000 ψήφους.
Για πόσο ακόμη θα συνεχιστεί αυτή η προδοσία;»


Φαίνεται έχεις  ξεφύγει τελείως κυρά μας. Εσύ  δεν έχεις γράψει παλαιότερα για  μεγάλη νίκη  της Ομόνοιας στις δημοτικές  εκλογές του 2011; Αν έχεις απορίες πως εμείς χάνουμε ψήφους και οι τσάμηδες αυξάνουν την δύναμη τους σας απαντάμε, εμάς κάποιο σαν εσένα μας κάνουν μπάχαλο, δεν αφήνουν να έχει εθνική στρατηγική, μας θέλουν διασπασμένους και σκορπισμένους στα αλβανικά κόμματα. 
Για τους τσάμηδες μάθε τι συμβαίνει, μάθε πόσα χρήματα επενδύουν και ποιοι επενδύουν και μετά πάρε την πένα και γράψε. 
Πιστεύουμε πως εσένα δεν σε ενδιαφέρει ούτε να πεις πως τα ξέρεις, ούτε να τα γράψεις. Γιατί είσαι από εκείνους που πράγματι η ιστορία θα σας καταδικάσει, αφού πρώτα θα σας καταδικάσει ο ελληνισμός με τις ψήφους του στην εκλογική περιφέρεια με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθει… και να είσαι σίγουρη πως θα γίνει πάρα πολύ σύντομα.           

                                                                                                  Βάστας  


Το σχόλιο μας: Η... συντρόφισσα Βούλτεψη αν και νεοδημοκράτισσα επαίνεσε το ΚΕΑΔ επειδή συμμάχησε με το Σοσιαλιστικό Κόμμα που θριάμβευσε. Κάποιος όμως "ξέχασε" να της πει ότι εκτός των άλλων στο συνασπισμό της αριστεράς ήταν και το Κόμμα Εθνικής Ενότητας του Ινταγέτ Μπεκίρι, πρώην ηγέτη του Αλβανικού Απελευθερωτικού Στρατού που επίσης ονειρεύεται τα όρια της Αλβανίας μέχρι την Πρέβεζα. 
Το πιο αισχρό με την Βούλτεψη όμως, όπως και με το κάθε παπαγαλάκι του ενβερο-ντουλικού καθεστώτος, είναι ότι επιμένει να τσαμοποιεί το Βορειοηπειρωτικό. 
Ο λόγος απλός: ο ισόβιος αρχηγός αφού είναι παντελώς άχρηστος και ανύπαρκτος για το Βορειοηπειρωτικό, τόσο ο ίδιος όσο και τα φερέφωνα του το γυρίζουν στο τσάμικο, που το χρησιμοποιούν σαν φύλο συκής. Έτσι ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και οι παπαγάλοι του έχουν γίνει οι καλύτεροι διαφημιστές ενός ανύπαρκτου ζητήματος που του δίνουν όμως τεράστιες χάρη στις εξόφθαλμα στημένες συγκρούσεις με τους τσάμηδες εκπροσώπους, τους οποίους και διπλασίασαν εντός της αλβανικής βουλής.
Από κει και πέρα έχουμε καλυφθεί με τα όσα έγραψε ο "Βάστας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου