Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τα "ΤΟΛΜΗΡΑ" του Πρωινού Λόγου για την αλβανική κυβέρνηση Ράμα χωρίς Έλληνα



ΤΟ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ

Τα «καλά νέα» έρχονται από την γειτονική Αλβανία, όπου μετά από κυοφορία ενός μήνα ο Έντι Ράμα γέννησε κυβέρνηση-έκτρωμα, κρατώντας πέντε υπουργεία για τον εαυτό του και άφησε με το… υπουργείο στο χέρι τον δικό του και «δικό μας» Β. Ντούλε!


ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!..

Ούτε έναν από την Ελληνική Μειονότητα δεν βρήκε ικανό να τον κάνει υπουργό. Άλλα είχαν συμφωνήσει κι άλλα ανακοίνωσε προχθές ο αριστεροσοσιαλιστής Έντι Ράμα που τόσο πολύ είχε αγαπηθεί από τον Ντούλε και τον Ορφέα (που τον θυμήθηκα), οι οποίοι αυτά τα χρόνια σοσιαλίζουν ασυστόλως παίρνοντας στο λαιμό τους και κάμποσους άλλους «Χριστιανούς».


ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ…

Τις επιφυλάξεις και τους προβληματισμούς του ως προς τα συμφωνηθέντα εκφράζει κατόπιν εορτής (αλβανικής) το ΚΕΑΔ των Ντούλε-Μπολάνο-Ορφέα. Μόνο αυτά, «σύντροφοι» του Έντι Ράμα, που δεν είχατε χορτάσει κομμουνισμό επί Χότζα-Αλία και θέλατε να ξαναδοκιμάσετε και επί Έντι Ράμα!


ΜΙΑ  ΣΥΓΓΝΩΜΗ…

Παίξατε και χάσατε. Ζητείστε συγγνώμη από την Ελληνική Μειονότητα που την παρασύρατε στον όλεθρο, όχι τώρα αλλά και επί Μπερίσα, με όλα τ’ άλλα κόλπα που κάνατε και απομακρυνθείτε πάραυτα. Υπάρχουν ικανότεροι από σας που μπορούν να ξανασυγκροτήσουν τον χώρο της Βορείου Ηπείρου και ν’ αποκτήσουν την εμπιστοσύνη τους.


ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ

Μη ξαναβγείτε κι αρχίσετε τα γνωστά και τετριμμένα κατά τα «ποιος είναι αυτός που μας παρατηρεί», γιατί θ’ αναγκαστώ να σας κάνω επαναλήψεις στην άσκηση της μνήμης και δεν το θέλω ετούτη τη στιγμή…


ΚΛΑΨΤΕ

Άμα όμως σας έλθει η όρεξη να κλάψετε και λίγο, ελάτε στην Ελλάδα και πάτε να κλάψετε στην αγκαλιά του Βενιζέλου σας την ημέρα που θα έλθει ο πρωθυπουργός σας προσκεκλημένος του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας! Εκεί όλοι μαζί θα θυμηθείτε τους κοινούς αγώνες που κάνατε για την απελευθέρωσή σας το 1990!


ΣΤΗΝ «ΑΥΛΗ» ΤΣΙΠΡΑ!..

Αν δεν σας αρέσει ο Βενιζέλος, μπείτε στην «αυλή» του Τσίπρα και πολεμήστε μαζί στα βουνά της Ηπείρου με την ΕΠΟΝ όπως τότε. Ίσως είναι ο κατάλληλος χώρος να φιλοξενηθείτε μετά την… ορφάνια που σας καταδίκασε ο αγαπητός σας και λατρευτός σας Έντι…



Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
ggtolmiros@hotmail.com

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου