Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Χρήστος Παππάς στη Shekulli: Να γίνει και πάλι η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική!

pappas-skipitaria
Δημοσιεύουμε παρακάτω την συνέντευξη του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά όπως δόθηκε στα ελληνικά… κι όχι όπως παρουσιάστηκε στην ανθελληνική “SHEKULLI” από τον Plarent Shehu, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποτελεί την επιτομή της προσβολής της δημοσιογραφίας και του δημοσιογράφου.


Τι σημαίνει για σας Βόρειος Ήπειρος;

Η Βόρειος Ήπειρος είναι το βόρειο τμήμα της Ελληνικής γεωγραφικής περιοχής της Ηπείρου με χιλιάδων χρόνων Ιστορία και διαρκή και αδιάσπαστη ελληνική παρουσία. Με απόφαση των Μεγάλων Δυνάμεων παρεδόθη στην αλβανική κυριαρχία και αποτελεί για μας αλύτρωτη πατρίδα. Ο όρος Βόρειος Ήπειρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε διπλωματικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου. Κανονικά η Ήπειρος είναι μια και ενιαία με το ελεύθερο κομμάτι της και με το σκλαβωμένο κομμάτι της, όπως αυτό ορίζεται από το Πρωτόκολλο της Αυτονομίας, γνωστό ως Πρωτόκολλο της Κερκύρας.
Για τους Έλληνες Εθνικιστές η Βόρειος Ήπειρος είναι η αδελφή μας την οποίαν και λατρεύουμε, όπως ορίζει και το παλιό γνωστό εμβατήριο, απαγορευμένο πια στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Τι θα κάνει η “Χρυσή Αυγή” περισσότερο από τα άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, σχετικά με το ζήτημα των ομογενών;

Τα πάντα. Κατ’ αρχήν σε διπλωματικό επίπεδο, θα αναδείξει και πάλι το ζήτημα που εδώ και δεκαετίες τελεί εν υπνώσει από Ελληνικής πλευράς. Θα διαμορφώσει στην Ελληνική σημερινή πραγματικότητα το όραμα και το σκοπό της απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης αυτής της Ελληνικής γης στην Μητέρα Πατρίδα. Η Βόρειος Ήπειρος έχει το χαρακτηριστικό να έχει ακόμα μια ζωντανή Ελληνική παρουσία σε πείσμα των ψευδοαπογραφών του Αλβανικού κράτους που την παρουσιάζουν αποδεκατισμένη και ολιγομελή.
Επίσης χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι και η μόνη ευάριθμη και ζώσα Ελληνική αλύτρωτη παρουσία που είναι όμορη με το υπόλοιπο Ελληνικό κράτος. Και για να τελειώσω την απάντησή μου στην ερώτησή σας, σας ρωτάω κι εγώ με τη σειρά μου: Αλήθεια τι έχουν κάνει τα άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα σχετικά με το ζήτημα των Βορειοηπειρωτών; Μήπως που τους κόβουν τις συντάξεις του ΟΓΑ; Που τους εξομοιώνουν και τους ταλαιπωρούν ως λαθρομετανάστες; Που τους αγνοούν και τους εμπαίζουν; Που απαγορεύουν μέχρι και τη χρήση του όρου “Βόρειος Ήπειρος” στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην Πρεσβεία και το Προξενείο; Η που στήνουν διάφορες μπίζνες με καλοθελητές και λαμόγια που υπάρχουν άλλωστε σε κάθε χώρο και σε κάθε εποχή στο όνομα της κατακαημένης Βορείου Ηπείρου;

Έχετε μια συγκεκριμένη στρατηγική για την τελική προσχώρηση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδας, και ποιος θα είναι ο τρόπος υλοποίησής του;

Άμεση προτεραιότητα είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας που είναι εν ισχύ και προβλέπει αυτονομία και φυσικά όχι μόνο αυτονομία στις περιοχές που όρισε το Χοτζικό καθεστώς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι υλοποίησης και με διπλωματικά και με άλλα μέσα. Εξ άλλου στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γράφονται. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε να κάνουμε με ένα ανάλγητο ανθελληνικό στην ουσία του κράτος και με ένα ανύπαρκτο Υπουργείο Εξωτερικών. Σε αυτό το αίσχος η Χρυσή Αυγή θέλει να βάλει ένα τέλος. Και θα αγωνιστεί για να εφαρμοστεί επιτέλους μια εθνική εξωτερική πολιτική όπου το Βορειοηπειρωτικό θα αποτελεί πρωτεύοντα στόχο.

Τι πρέπει να κάνει η Αλβανία για την ελληνική εθνική μειονότητα, κατά την άποψή σας;

Η απάντηση είναι κοινή με την απάντηση του προηγούμενου ερωτήματός σας. Έχουμε τους τρόπους αν είχαμε την πολιτική βούληση να τους επιβάλλουμε τη δίκαιη θέλησή μας. Ούτως ή άλλως η Αλβανία αποτελεί ένα τεχνητά δημιουργημένο κράτος με εκατοντάχρονη παρουσία στην περιοχή και δεν το χαρακτήρισα τυχαία πολλάκις μέσα κι έξω από την Βουλή «κουτσουλιά της Ευρώπης». Εμείς αφήνουμε τα περιθώρια σ΄ αυτούς τους κατσαπλιάδες να καταδυναστεύουν τους αδελφούς μας. Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους τι σημαίνει Έλληνας.


Γιατί σας κατηγορεί η Αλβανία, έχετε ποτέ διαπράξει έγκλημα; Σας έχουν ενοχλήσει οι μυστικές υπηρεσίες, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ;

Έγκλημα μας είναι ότι αγαπούμε την Ελλάδα και τη βάζουμε πάνω απ’ όλα στον Κόσμο. Η Sigurimi του Χότζα κι όπως και αν τους πουν, μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους, οι ρουφιάνοι δηλαδή της κρατικής εξουσίας ήσαν πάντοτε ίδιοι. Τιποτένιοι , όργανα του Συστήματος κατά του Λαού. Τα καθεστώτα είναι διαφορετικά, η ουσία τους είναι όμως ίδια. Όπως και κοινή είναι η μήτρα που τα γέννησε. Ένα από τα κεντρικά συνθήματά μας ήταν και είναι «Ούτε Μαρξ, ούτε Ροκφέλερ». Δεν μας πτοούν λοιπόν οι ρουφιάνοι όποιας εθνικότητος και σε όποιο καθεστώς. Εμείς στην Βόρειο Ήπειρο θα ξαναέλθουμε πολλές φορές , μέχρι να έρθει η άγια μέρα που θα ‘ρθούμε πια ως απελευθερωτές.

Αληθεύει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την Αλβανική κυβέρνηση, να υποστείτε δίωξη εσείς και η Χρυσή Αυγή;

Ο Αβραμόπουλος έχει μια εμμονή σε μια δήθεν φιλία με τον Παναρίτι που τον θεωρεί φίλο και λογικό άνθρωπο. Οι τελευταίες κινήσεις βέβαια του Παναρίτι απέδειξαν τι φίδι είναι. Οι όποιες τυχόν διώξεις γίνονται ή πρόκειται να γίνουν, ένα μόνο αποτέλεσμα θα έχουν. Να δυναμώνουν όλο και πιο πολύ το Ελληνικό εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Το θεωρείτε αναγκαίο να απελαθούν οι αλβανοί μετανάστες από την Ελλάδα, βλέποντας και την εγκληματικότητα που κουβαλάνε μαζί τους;

Φυσικά. Να τους διώξουμε με τα λεωφορεία τους ή με τα πόδια απ’ τα ίδια μονοπάτια που μας κουβαληθήκανε. Εγκληματώντας, κλέβοντας , μισώντας στην πραγματικότητα κάθε τι Ελληνικό. Οι Αλβανοί δάγκωσαν το χέρι που τους έδωσε ένα πιάτο φαί. Το πλιάτσικο είναι μέσα στο γονίδιό τους. Ένα από τα συνθήματα που ακούγεται και στις συγκεντρώσεις μας είναι «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ».

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα; Έχετε δηλώσει ότι είναι παράνομο και θα πρέπει να παρεμβαίνουν οι αρχές, ποιες θα είναι οι κινήσεις σας από εδώ και πέρα;

Τη στιγμή που ο ίδιος ο Αλβανός Πρέσβης παραβρίσκεται σε εγκαίνια σχολείων σε όλη την επικράτεια το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απαντώντας σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, δήλωσε παντελή άγνοια του γεγονότος. Η Ελλάδα δυστυχώς με τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έχει καταστεί πραγματικά ένα ξέφραγο αμπέλι. Αλβανοί σε όλη την επικράτεια , Τούρκοι στην Θράκη, εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε πόλεις και χωριά κάνουν πραγματικά ό,τι θέλουν. Σε όλους αυτούς φραγμός στέκεται η Χρυσή Αυγή που έχει στο πλευρό της τον αφυπνισμένο Ελληνικό λαό, ένα και πλέον εκατομμύρια Έλληνες σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Με αυτούς τους Έλληνες θα ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Να γίνει και πάλι η Ελλάδα Ελληνική, να γίνει και η Βόρειος Ήπειρος και αυτή ελεύθερη και Ελληνική!Δείτε αποσπάσματα από την τηλεοπτική συνέντευξη του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής στο αλβανικό κανάλι NEWS 24, τον Ιανουάριο του 2013 όπως παρουσιάστηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής


http://ethnikismos.net

5 σχόλια:

 1. Δεν βαρέθηκες να έισαι το γραφείο τύπου των Ναζί..?

  Υ.Γ.
  Η συνεντευξη αυτη είναι πριν από μήνες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εσύ όμως σαν καλός αλβανός και αριστερός δεν βαριέσαι να διαβάζεις εθνικιστικά ιστολόγια όπως αυτό.
  Είχαμε συνηθίσει να μας λένε "γραφείο τύπου του ΕΕΜΜ-MEGA", τώρα θα αρχίσουμε να συνηθίζουμε να μας αποκαλούν άλλο γραφείο τύπου...

  Υ.Γ. Η συνέντευξη επαναδημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ και στην ιστοσελίδα ethnikismos.net λόγω επικαιρότητας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η επικαιρότητα συνίσταται σε τι;
  Ξαναεμφανιστηκε ο Κασιδιάρης σε παραλία με κανά μοντέλο και τη σβάστικα;
  ή μήπως ο συνεντευξιαζόμενος κυριος Παππας ξανα σήκωσε κανά πουλί της χούντας;
  ή μηπως ο Roberto Chaidi ξανα έσπασε κανα πάγκο μικροπωλητή, για να τρομάξουν οι Αυλωνίσιοι;

  Υ.Γ.
  Δεν νομίζω να είμαι καλυτερος "αριστερος" από όσο ήταν πολλοί στην διάρκεια της δικτατορίας του Χότζα και σήμερα με ενδιαφέρον πουλάνε Εθνικισμό.

  Υ.Γ.1
  Δεν γνώριζα πως το ιστολόγιο είναι εθνικιστικό και υπέρμαχο των Ναζί. Νόμιζα πως ασχολουνταν με τα ζητήματα της ΕΕΜ κι όχι με την εκλογική επιτυχία της Χ.Α.

  Καλή συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δημοσιεύσαμε όπως είδατε το σχόλιο σας, για να καταλάβουν οι αναγνώστες σε τι επίπεδο τοποθετείτε την επικαιρότητα. Καταλαβαίνουμε τον εκνευρισμό σας μιας και αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 64 χρόνια από την συντριβή σας στο Γράμμο και στο Βίτσι.
  Σίγουρα η δική σας πλευρά είναι αυτή που θεωρεί εθνικιστικό το ιστολόγιο μας και γι' αυτό σας απαντήσαμε ανάλογα.
  Έκαστος στο είδος του. Ως μέσο προβάλλουμε όσα κόμματα μιλάνε για Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό κι εσείς μπορείτε να υποστηρίζετε το κόμμα που αναφέρεται σε "Ελληνισμό της διασποράς στην... Αλβανία"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ευχαριστώ για την δημοσίευση του σχολίου μου και για την φιλοξενέια των αποψεών μου.

  Δεν τοποθέτησα την επικαιρότητα σε κανένα επίπεδο, τις δραστηριότητες των στελεχών του κόμματους που υποστηριζετε ένθερμα περιέγραψα.

  Δεν έγραψα πουθενα πως το ιστολογιό σας είναι εθνικιστικό, εγώ αλλωστε μίλησα για Ναζι, κατι διαφορετικό και χειρότερο. Εσεις υοθετίσατε τον όρο εθνικιστικό για το ιστολογιό σας.

  Δεν ανήκω σε καμία πλευρά, απλά δεν ανήκω στην πλευρα των υποστηρικτών του "ανθρώπου" που φόνευσε χιλιαδες Ελλήνων και έκαψε τα χωριά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή