Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δείτε πως φέρεται στους εγκληματίες μετανάστες η Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί “κέντρα μεταναστών” και “αντιρατσιστικούς νόμους”


5 Yemenin men executed and publically dispalyed in the streets of KSA (Photo via  @sanasiino)Πέντε Υεμένιοι που καταδικάστηκαν για φόνο και ληστεία εκτελέστηκαν στη Σαουδική Αραβία και τα πτώματά τους εκτέθηκαν δημοσίως στη νοτιοδυτική πόλη Jizan.
Οι αποκεφαλισμοί των ανδρών, φερόμενων ως μελών συμμορίας, ανεβάζουν το συνολικό αριθμό εκτελέσεων στη Σαουδική Αραβία φέτος στους 47. Δολοφονία, ένοπλη ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών, βιασμός και αποστασία αποτελούν εγκλήματα που επιφέρουν θανατική ποινή, σύμφωνα με τη μουσουλμανική Σαρία στο βασίλειο.
Και στην Υεμένη ισχύει η θανατική ποινή κι έρχεται έκτη στον κόσμο σε αριθμό εκτελέσεων, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία. Η Σαουδική Αραβία έρχεται τέταρτη, μετά την Κίνα, το Ιράν και το Ιράκ. Στην πέμπτη θέση βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Φωτογραφίες των πέντε πτωμάτων κρεμασμένων σε ένα σχοινί ψηλά στον αέρα, δεμένο σε δυο γερανούς, κυκλοφόρησαν σε Τwitter και Facebook στις 21 Μαΐου 2013, εξοργίζοντας πολλούς χρήστες, μεταξύ των οποίων αρκετούς Υεμένιους, που ενοχλήθηκαν και οργίστηκαν με τις εικόνες των εκτελεσμένων συμπατριωτών τους.

Να σημειωθεί ότι η Σαουδική Αραβία μαζί με το Καταρ, πρωταγωνιστούν στην χρηματοδότηση των αθλίων κυκλωμάτων και ορισμένων ΜΚΟ που αγωνίζονται για τα “δικαιώματα” των μουσουλμάνων μεταναστών, την ίδρυση και λειτουργία τζαμιών και πολιτιστικών κέντρων, όπως και την επιβολή αντιρατσιστικής νομοθεσίας με στόχο την καταπολέμηση της “ισλαμοφοβίας”. 
Η χώρα αυτή επίσης είναι συνομιλητής της Δύσης και πρωταγωνιστεί στον πόλεμο για επιβολή κυρώσεων κατά του Ιράν, την καταστροφή της Συρίας μέσω της πτώσης του Ασάντ και βέβαια την υποστήριξη των Τουρκικών συμφερόντων. Αυτή η χώρα κουνά το δάχτυλο μαζι με ντόπιους πολιτικούς μουλάδες. 
Αυτή η χώρα χρηματοδοτεί την περιβόητη οργάνωση Human Rights Watch του Σόρος, η οποία κατακεραυνώνει την Ελλάδα, μαζί με τους ντόπιους πολιτικούς της υπαλλήλους. 
Την Ελλάδα που άνοιξε την αγκαλιά της σε 1,5 εκατομμύριο μετανάστες, χωρίς να έχει “κρεμάσει” ούτε έναν εγκληματία που προέρχεται από τις τάξεις τους.


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα....

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας των λαθροεισβολέων και της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.

«Πρωταθλητές του εγκλήματος», εκείνοι οι οποίοι αλωνίζουν στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο τότε υπουργός των Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, καθιστώντας την ελληνική επικράτεια προσφιλές καταφύγιο των Αλβανών, ποινικών και μη. Υπουργός των Εξωτερικών εκείνη την περίοδο και κατέχων μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη διαμορφωθείσα κατάσταση, ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας, ο κύριος Σαμαράς. 

Μπορεί είκοσι και πλέον έτη μετά, να διακήρυττε με στόμφο(προεκλογικά πάντα) πως θα «επανακαταλάμβανε τις πόλεις μας», η πραγματικότητα όμως, την οποία δυστυχώς βιώνει ο Λαός μας, είναι πολύ διαφορετική από τα ευχολόγια του Φον Αντωνάκη. Οι Αλβανοί εισήλθαν στην Πατρίδα μας κατά εκατοντάδες χιλιάδες, δίχως το Κράτος να πράξει οτιδήποτε αποτελεσματικό προκειμένου να τους σταματήσει. Από το 1998 μέχρι και το 2012, κατέχουν τα πρωτεία του εγκλήματος, έχοντας πλέον εξελίξει τη δράση τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδεχθή εγκλήματα διαπραχθέντα από Αλβανούς έχουν κατά καιρούς συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τους πλέον αδίστακτους δολοφόνους, δολοφονώντας ακόμη και αστυνομικούς.


Στο σχετικό πίνακα του υπουργείου, ακολουθούν σε εγκληματικότητα οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι και οι Ρώσοι. Από το 2005 κι εντεύθεν, αυξάνεται σημαντικά η συμμετοχή στο έγκλημα Ιρακινών και Πακιστανών. Τούτο βεβαίως καταδεικνύει, πως οι λαθρομετανάστες από τις ασιατικές αυτές χώρες, ρέπουν περισσότερο προς εγκληματικές πράξεις, όσο αυξάνεται ο αριθμός των ομοεθνών τους που εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Απέναντι δηλαδή στη σταθερή εγκληματικότητα των Αλβανών, η μαζική εισβολή πακιστανών και ιρακινών από το 2006 και μετά, φαίνεται να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων της εγκληματικότητας από συμπατριώτες τους. Επιπρόσθετα, η παραμονή τους στη χώρα επί σειρά ετών, βοηθά στον εγκλιματισμό τους και στην προσαρμογή τους στην εδώ πραγματικότητα, οπότε διεκδικούν κι εκείνοι ουσιαστικό μερίδιο στις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, αφορούν τη χρονική περίοδο 1998-2012. Παρατηρώντας τον πίνακα, διαπιστώνουμε την έκρηξη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών από το 2009 και μετά, οπότε και το Καθεστώς επιχείρησε να προχωρήσει παράνομα και αντισυνταγματικά στην «ελληνοποίηση» των λαθροεισβολέων. Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο όπου η «αντιρατσιστική» προπαγάνδα ανθεί. Παρά ταύτα, αρκετά από τα ανωτέρω εγκλήματα των «δύστυχων μεταναστών», είχαν να κάνουν με τις φρικτές δολοφονίες ανυπεράσπιστων Ελλήνων κάθε ηλικίας.

Εν κατακλείδι, απέναντι στα μεμονωμένα και σπάνια κρούσματα εγκληματικότητος εις βάρος αλλοδαπών, στα οποία η αστυνομία καταλήγει πως στη συντριπτική πλειοψηφία, δράστες είναι συμπατριώτες τους, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει με στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πως ο πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων! Όσο και να σκούζουν οι δημοσιογραφικοί λακέδες, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» των κομμάτων της σαπίλας και οι διεθνείς οργανισμοί που κόπτονται τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αλήθεια βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, στυγνή και καθάρια!

από www.xryshaygh.com

Το σχόλιο μας:  Όπως ελέχθη επανηλλειμένα από την πλευρά της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς άνοιξε τότε τα σύνορα για να έλθουν στην Ελλάδα οι Βορειοηπειρώτες. Μόνο που παράλληλα εισέβαλαν και οι όλοι οι ποινικοί κρατούμενοι της Αλβανίας με τα γνωστά αποτελέσματα, για να "πάρει η μπάλα" και τους Έλληνες της Β. Ηπείρου.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου