Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ντούλες στους Άγιους Σαράντα: Κάναμε (μόνο) λάθη και παραλείψεις αλλά δεν πειράζει, ξαναψηφίστε μας

http://www.deropoli.com/wp-content/uploads/2013/05/ntoules2.jpgΟι ΚΕΑΔ-ιτες μετά την ομιλία του ηγέτη τους στους Αγίους Σαράντα, νιώθουν σαν να ξαναζωντάνεψε ο Χότζας για τους Κομμουνιστές. Μέσα από το φόβο που τους διακατέχει τις τελευταίες μέρες με τον κόσμο να αλλάζει πλεύση στηρίζοντας το νέο ελληνικό Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA προσπάθησαν να δείξουν ότι μόνο αυτός μπορεί να τους ξελασπώσει και θεώρησαν την ομιλία του ως βάλσαμο.
Μια ομιλία που αν κάποιος την ακούσει προσεχτικά θα πειστεί ότι ο Ντούλες αναπαύεται στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του.

Μίλησε για την απογραφή κι ότι "πάνε να αμφισβητήσουν την ύπαρξή μας, το είναι μας, σε καιρούς δημοκρατίας, υποτιθέμενης ελευθερίας και δημοκρατικών διαδικασιών, εμείς   είμαστε λιγότεροι απ' ότι σε καταστάσεις ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Πως μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιον εμπαιγμό, τέτοια επικίνδυνα παιγνίδια εις βάρος της ύπαρξής μας;"


Ποιος φταίει γι' αυτό κ. Ντούλε;;;Και τι κάνατε;;;Που είναι άραγε αυτή η πολυδιαφημιζόμενη απογραφή της ΟΜΟΝΟΙΑς που θα ήταν έτοιμη τα Χριστούγεννα;;;


"Αμφισβητούν τις περιουσίες μας"-  είπε ο ηγέτης, αλλά δεν μίλησε έστω για μια προσπάθεια που έκανε να λύσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα.


"Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον εγωισμό, τη  μικροψυχία, να στηρίξουμε μικροσυμφέροντα.."
 Αλήθεια σε ποιος αναφερότανε,ο ταπεινόφρωνας ο μεγαλόψυχος Ντούλες;


" Όσα κι αν είναι τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑς, όσες κι αν ειναι οι παραλείψεις του ΚΕΑΔ πρέπει όλοι σας να στηρίξετε ΚΕΑΔ - ΟΜΟΝΟΙΑ, ΝΤΟΥΛΕ - ΜΠΟΛΑΝΟ."
Είναι πολλές και οι παραλείψεις του ΚΕΑΔ, και τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑς κι εσείς το γνωρίζετε αυτό πολύ καλά κ. Ντούλε. Με τι θάρρος και θράσος έρχεστε και ζητάτε ξανά την ψήφο αυτού του λαού για τον οποίο δεν έχετε προσφέρει τίποτα;

Μίλησε για τη συμμαχία, γιατί " ο εκλογικός νόμος ποινικοποιεί τα μικρά κόμματα και θέλει να τα εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό, γι αυτό βρήκαμε τον τρόπο και μπήκαμε σε μια συμμαχία που θα έχουμε λόγο και να προωθήσουμε τη δικιά μας πολιτική ατζέντα".
Εσείς δεν ήσασταν κ. Ντούλε που κάνατε το παν να εξαφανίσετε το ΕΕΜΜ - MEGA, που δεν θέλατε τη συμμαχία Ελλήνων, αλλά ούτε τη συμμαχία του ΕΕΜΜ- MEGA με το κόμμα που τώρα είστε σε συνασπισμό;


Ποιος μπορεί πλέον να σας πιστέψει;  Το "έχουμε αρχές και στόχους, θέσεις και ατζέντα που είναι υπεράνω όλων" είναι ένα παραμύθι που μπαγιάτασε και δεν θα το" φάει" κανένας.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε και να ακούσετε την 
ΟΜΙΛΙΑ ΝΤΟΥΛΕ


Τα Νέα της Βορείου Ηπείρου


Θα μπορούσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ ως εξής:
"Στα 12 χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας ήμουν παντελώς άχρηστος και ανύπαρκτος για  το Βορειοηπειρωτικό αλλά δεν πειράζει, εσείς έχετε χρέος να με ψηφίζετε ξανά και ξανά γιατί είμαι ο τιμονιέρης σας που θα οδηγήσει όλη την Αλβανία στην Ευρώπη..."

Εδώ ταιριάζει και το άρθρο:

Ντούλες: Δεν σας έκανα τίποτα! γιατί δεν με ψηφίζετε; 

 Σε μια συνάντηση που είχα (τέτοιες συναντήσεις γίνονται μια φορά στα 4 χρόνια με τον κ. Ντούλε), μου είπε:
-Εγώ δεν σας έκανα ΤΙΠΟΤΑ, γιατί δεν με ψηφίζετε;!
Κι αν στο παρελθόν είχε γίνει καμιά μικροπαρεξήγηση ας την ξεχάσουμε τώρα, για το καλό (του τόπου) ΜΟΥ.
Όταν το καλοσκέφτηκα, μού φάνηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο, γιατί πραγματικά δεν είχε κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

"Ούτε για το θέμα των συντάξεων ΟΓΑ των υπερήλικων Βορειοηπειρωτών μπόρεσε να "τρέξει", ούτε στις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίες γι' αυτό το θέμα δεν παραβρέθη (άλλωστε ένα τέτοιο μεγάλο στέλεχος δεν μπορεί να είναι με τη μάζα...)".
"Ούτε για το πρόβλημα που προέκυψε με τα διαβατήρια των ανήλικων παιδιών στα ελληνοαλβανικά σύνορα, δεν μας έκανε ΤΙΠΟΤΑ".
"Ούτε στις εξ αλβανικής πλευράς μεθοδευμένες προσπάθειες αρπαγής γης και περιουσιών των Βορειοηπειρωτών, μπόρεσε να κάνει κάτι."
"Ούτε με το Σαλί Μπερίσα συνεργάστηκε "ποτέ", αλλά επέλεξε τον Έντι Ράμα, γιατί άλλωστε ο Σαλί είναι αλβανός, ενώ ο Ράμα διαφέρει".
"Ούτε μετά την κατάργηση πολλών υφιστάμενων διεθνών λεωφορειακών γραμμών από πόλεις της ελληνικής επαρχίας, μπόρεσε να θέσει και να λύσει το πρόβλημα των ιδιοκτητών λεωφορείων"
Άρα, για 20 και πλέον χρόνια ο άνθρωπος αυτός, ο πολιτικός μας εκπρόσωπος δεν μας έκανε ΤΙΠΟΤΑ.
-Γιατί να τον ψηφίσουμε;;;

Να τον ψηφίσουμε:
-Για να μας κοροιδεύει;
-Για να επιβεβαιώνει ότι δεν δεν υπάρχει παιδί από το Βούρκο για να εκπροσωπεί αυτή την περιοχή και έρχεται ο σωτήρας από τη Δρόπολη που ο συντοπίτες του τον διώχνουν κλωτσηδόν -Γιατί ξέρουν τις αξίες του";
-Για να υπάρχει κάπου ρεζερβέ τραπέζι στα Ιωάννινα με Cabernet κρασί για να παρακολουθεί κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα;
-Φοβούμενοι μήπως κλείσει η εταιρία ΑΡΜΑΝΙ και δεν θα χει ποιος να αγοράσει κοστούμια;
Τόσα χρόνια δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια και εμανίζεται τώρα προεκλογικά ως "ευρωπαίος" πολίτης.
Βορειοηπειρώτες ξυπνήστε!!!

Ν. Μάνης

από megavima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου