Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΕΜΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ


Το Κόμμα των Ελλήνων κατεβαίνει στις εκλογές με νοοτροπία νικητή, σοβαρότητα, οργάνωση, νεανική ενέργεια και με πεποίθηση ότι στις 23 Ιούνη η Μειονότητα θα αναπνεύσει ξανά ελεύθερα. Γι’ αυτό και οι στόχοι του είναι απλοί, συγκεκριμένοι, κατανοητοί από όλους και προπαντός πραγματοποιήσιμοι.
1. Επανένωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας σε μία Περιφέρεια και όχι σε δύο όπως κρατείται επί είκοσι χρόνια λόγω της πλήρους αδιαφορίας της απερχόμενης ηγεσίας της.
2. Αλλαγή των ονομάτων πολλών χωριών μας, η οποία κατά καιρούς έγινε από το προηγούμενο καθεστώς παράνομα και επί είκοσι χρόνια η απερχόμενη ηγεσία αποδέχεται μια τέτοια κατάσταση.
3. Επιστροφή των λιβαδιών στα χωριά μας τα οποία με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις τα έχουν κερδίσει, ενώ επί τόσα χρόνια η απερχόμενη ηγεσία δεν κάνει καμιά ενέργεια για την εκτέλεση των εν λόγω αποφάσεων.
4. Να διοριστούν και Έλληνες ειδικοί και εμπειρογνώμονες στους κρατικούς μηχανισμούς και τις υπηρεσίες επιστροφής η διακανονισμού των ιδιοκτησιών.
5. Να ιδρυθούν σχολικά κέντρα, να εξασφαλιστούν επιτέλους τα σχολικά κείμενα για τους μαθητές, να περιφρουρηθεί με κάθε τρόπο η δημόσια παιδεία, η οποία πάει να εκτοπιστεί από την ιδιωτική, με ολέθριες συνέπειες για το ίδιο το status της Μειονότητας.
6. Να αναγερθεί ένα αρχαιολογικό Μουσείο για τη στέγαση τόσων ευρημάτων του τόπου μας, όπως και λαογραφικό & εθνογραφικό Μουσείο, για τη διάσωση και διάδοση του πολιτισμού μας.
7. Να σταματήσει η αλλοίωση του δημογραφικού χάρτη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μέσω της παράνομης ή και σκόπιμης πολιτογράφησης στα χωριά μας πολιτών από άλλες περιοχές της χώρας.
8. Να αναζωογονήσομε τους κάμπους με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας και την επιστροφή των ανθρώπων μας, μέσα από προγράμματα, τα οποία υπάρχουν, αλλά επί τόσα χρόνια μένουν αναξιοποίητα από την απερχόμενη ηγεσία.
9. Να αναπτύξομε τον αγροτικό τουρισμό, αξιοποιώντας τις παραδόσεις, τα πολιτιστικά και θρησκευτικά μας μνημεία, μέσα από προγράμματα για την κατασκευή έργων υποδομής.
10. Οι Επαρχίες μας να αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις περιουσίες, οι οποίες πια με νόμο είναι ιδιοκτησία δική τους.
11. Να δημιουργηθούν δύο Αστυνομικοί Σταθμοί, ένας στη Δρόπολη και ένας στο Βούρκο, επανδρωμένοι και με Έλληνες, με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών. Στους εν λόγω σταθμούς να λειτουργεί και Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πρόληψη των πυρκαγιών.
12. Να επαναφέρομε ξανά τη δημοκρατία, το δημοκρατικό πνεύμα, τον δημοκρατικό λόγο, την επικοινωνία μεταξύ μας, που η απερχόμενη ηγεσία επί τόσα χρόνια τα εξοστράκισε από την πολιτική και κοινωνική σκηνή.

Eθνική Eλληνική Mειονότητα για το Mέλλον 
Το Κόμμα των Ελλήνων από τους Έλληνες για τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου