Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου στο δρόμο προς την κάλπη


Επίσκεψη στο χωριό Κρα της Άνω Δρόπολης πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Περιφέρειας Αργυροκάστρου κ. Φίλιππος Ρούτζιος και περιοδεία στα χωριά της Μαύρης Ρίζας ο συνυποψήφιός του κ. Γιώργος Γιάννης.
Ο κ. Ρούτζιος συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα, επισκεπτόμενος τους κατοίκους του χωριού Κρά, επαρχίας Άνω Δρόπολης όπου συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τα παράπονα και τα προβλήματά τους.

1. Το κύριο πρόβλημα που έθεσαν στον υποψήφιο βουλευτή είναι ο πολύ υποσχόμενος από όλους τους πολιτικούς στα 23 χρόνια δημοκρατίας, δρόμος, περίπου 11 χλμ. από τα Βρυσερά, εγκαταλειμμένος, σε άθλια κατάσταση που μόνο με 4x4 μπορεί κάποιος να επισκεφτεί αυτό το όμορφο χωριό μέσα στο πράσινο.
2. Οι κάτοικοι μετά τα τελευταία γεγονότα στο Βοδίνο, φοβούνται για την ασφάλειά τους και βάλλονται από κλοπές και λεηλατήσεις.
3. Παράπονό τους μεγάλο είναι η έλλειψη γιατρού και νοσοκόμας, καθώς θέλουν 20 ευρώ για να κατέβουν στο κέντρο.
4. Επίσης οι ηλικιωμένοι κάτοικοι ανησυχούνε πολύ για το θέμα των συντάξεων ΟΓΑ όπου τους κόπηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Ο κ. Ρούτζιος τους άκουσε με προσοχή και τους είπε πως  αυτά τα θέματα είναι προτεραιότητα του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ: όπως οι βασικές υποδομές, δρόμοι, νερό καθώς και η ασφάλεια και αστυνόμευση του χώρου μας με μειονοτικούς αστυνομικούς κλπ.

Οι προβληματισμοί που τέθηκαν από τους κατοίκους των χωριών της Μαύρης Ρίζας στον υποψήφιο βουλευτή κ. Γιώργο Γιάννη, ήταν για την  νομοθετική ρύθμιση, όπου οι ομογενείς υπερήλικες δεν  πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, οδηγούμενοι με μαθηματική ακρίβεια σε βιολογικό αφανισμό, σε θάνατο, καθώς δεν χάνουν μόνο το εισόδημα, αλλά και την ιατρική περίθαλψη.

Ο κ. Γιάννης τους απάντησε ότι πρόκειται για κατάφωρη αδικία από το Ελληνικό κράτος και το Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA έχει κάνει προσπάθειες και συνεχίζει, ώστε να αποκατασταθεί και η κυβέρνηση  να το δει με διαφορετικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου