Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αυτα που το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ μας είπε στο παρά πέντε το PBDNJ μας τα λέει στο και πέντε

από αναγνώστη του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου

Διαβάζοντας το τελευταίο φύλλο της "Φωνής της Ομόνοιας" διαπιστώνεται το πόσο δίκιο έχει το κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ για τα θέματα που προβάλει από την αρχή της ιδρύσεως του, βλέπουμε τους υποψηφίους του κόμματος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους συντάκτες της εφημερίδας να ζητούν να εφαρμοστούν αυτά τα οποία το κόμμα των Ελλήνων τα λέει από την πρώτη στιγμή μέσα από το πλαίσιο αιτημάτων του. 

Βλέπουμε τον υποψήφιο του Αργυροκάστρου να αναφέρεται σε ίδρυση αστυνομικού τμήματος στης ελληνικές περιοχές και να απαρτίζεται από ομογενείς, όταν το κόμμα των ελλήνων το έχει πράξει επίσημα με αίτημα του στο υπουργείο δημόσιας τάξης.
Μιλάνε για την ποσόστωση στην δημόσια διοίκηση από ομογενείς όταν το κόμμα των Ελλήνων το έχει στα δέκα (10) σημεία της προεκλογικής του συμφωνίας για την προεκλογική συνεργασία όταν η μόνη συμφωνία που έκανε ο πρόεδρος τους ήταν να πουλήσει την έδρα που είχε η μειονότητα στην εκλογική επιτροπή για να αφήσει εκτός εκλογών το κόμμα των Ελλήνων.
Διαβάσαμε και για την μείωση των κονδυλίων που υπάρχει στις επαρχίες.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις φωνές διαμαρτυρίας που είχε το κόμμα των Ελλήνων για το συγκεκριμένο θέμα και την έκκληση που έκανε για την μαζική συμμετοχή των Βορειοηπειρωτών σε αυτήν την διαδικασία παρά τις επιφυλάξεις που είχε ότι μπορεί να γινόταν νοθεία στα τελικά νούμερα, σήμερα έρχονται αυτοί που τότε καλούσαν τον κόσμο να απέχει και να κατηγορούν για την μείωση των κονδυλίων απέναντι στην τοπική διοίκηση.

Το κόμμα των Ελλήνων είναι εδώ από την πρώτη στιγμή και αγωνίζεται για τα προβλήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και το μόνο που το απασχολεί είναι η επίλυση των προβλημάτων αυτών.
Για αυτό καλούνται όλοι οι Βορειοηπειρώτες εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και την δυνατότητα της δωρεάν μεταφοράς που θα παρέχουν τα κόμματα για τις εκλογές του Ιουνίου να κατεβούν και να στηρίξουν το κόμμα των Ελλήνων γιατί αυτά τα οποία αυτό λέει παρά πέντε οι άλλοι έρχονται και μας τα λένε και πέντε.


Αναγνώστης του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου


Το σχόλιο μας: Να προσθέσουμε σε αυτά που έγραψε ο αναγνώστης του "Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου" ότι πρόσφατα ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ είπε σε συνέντευξη του μεταξύ άλλων ότι είναι αδιανόητο να μην έχουν ακόμα η Χιμάρα και η Κορυτσά δημόσια ελληνικά μειονοτικά σχολεία! 
Όταν τον Νοέμβριο του 2012 με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Χιμάρας το Κόμμα των Ελλήνων έθεσε ανοικτά αυτή την ιστορική διεκδίκηση, που την επανέλαβε και τον Δεκέμβριο με αφορμή την επέτειο του ψεύτικου δημοψηφίσματος του 1945, κάποιοι καλοθελητές του κατεστημένου έσπευσαν να κατηγορήσουν τους ανθρώπους της ΕΕΜΜ ως "πράκτορες των Αλβανών" που ζητούν κάτι τέτοιο! 
Όταν δηλαδή λέει κάτι ο Ντούλε είναι πατριωτικό, εάν όμως το λέει κάποιος που δεν ελέγχεται από τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ είναι προδοτικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου