Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η κεαδίτισα Σοφία Βούλτεψη εύχεται να ήταν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Βουλή των Ελλήνων!

Η γνωστή και μη εξαιρετέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, σε κάθε ευκαιρία εκφράζει ανοικτά την υποστήριξη προς την κλίκα της Ομόνοιας - ΚΕΑΔ και μάλιστα δηλώνει πως το κάνει στο όνομα του κόμματος της, χωρίς όμως η Συγγρού να έχει την παραμικρή ιδέα. 
Μάλιστα υποστηρίζει ότι οι Βορειοηπειρώτες πρέπει να είναι συσπειρωμένοι γύρω από το δίδυμο Ντούλε - Μπολάνου άμα θέλουν ενότητα και προοπτική για το εθνικό τους ζήτημα!
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία και ο χαιρετισμός της στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΕΑΔ-Ομόνοια στην Αθήνα.

Γυρνώντας το χρόνο όχι πολύ πίσω, τον Μάιο του 2012 λίγο μετά τις πρώτες εκλογές και προσκεκλημένη στην ΝΕΤ δήλωνε ευθαρσώς..."Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ... Μακάρι να ήταν στη Βουλή"
 

Για τον ΑΝΤΑΡ-CIA δεν χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις...Όλοι γνωρίζουν πια τον ανθελληνικό του ρόλο. Η "ελαφροδεξία" όμως αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί αποτελεί μια πληγή, καλυπτόμενη με τον "πατριωτικό" μανδύα, στο σώμα του Έθνους.

 
Με πληροφορίες από το ιστολόγιο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ
 
Το σχόλιο μας: Αφού μας κάνει "πατριωτικές" υποδείξεις, για το ποια είναι η ενδεδειγμένη εκπροσώπηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, η βουλευτής που δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με ενδεχόμενη παρουσία του ακροαριστερού, διεθνιστικού και ανθελληνικού ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή των Ελλήνων, σίγουρα πρέπει να ανησυχούμε...
 


Όπως βλέπουμε τη φωτογραφία δεξιά από την κ. Βούλτεψη κάθεται ο Έπαρχος Άνω Δρόπολης Χρήστος Ντούτσης. Ο κύριος αριστερά της ποιος είναι και με ποια ιδιότητα παρευρέθη ώστε να κάθεται στην πρώτη σειρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου