Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Είναι ο Β. Ντούλες ο τελευταίος πολιτικός που γεννήθηκε από Βορειοηπειρώτισα μάνα;


dule-pbdnjΠέραν κάθε αμφιβολίας στον πολιτικό στίβο των Βόρειοηπειρωτών, ικανά στελέχη και επιστήμονες δεν ασχολήθηκαν.
Μάλιστα και όσοι τόλμησαν να ασχοληθούν, δυστυχώς κάποιοι επίδοξοι αετονύχηδες του τόπου μας, είτε τούς φίμωσαν, είτε τους έβγαλαν εκτός πολιτικού παιχνιδιού.


Κάποια στελέχη του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ νόμιζαν ότι με την κομμουνιστική ρητορική και την κολεκτιβοποίηση του εθνικού ζητήματος, για ιδιοτελείς σκοπούς,  θα λύνονταν το πρόβλημα από μόνο του, χωρίς σοβαρότητα και χωρίς προτάσεις. 


Διαβάζοντας άρθρα, σχετικά με την λάσπη και τις συκοφαντίες για το κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ το μόνο που συμπεραίνει κανείς είναι ότι προσπαθούν απεγνωσμένα να διαφημίζουν τους τσάμηδες, πράγμα που αποδεικνύει τίνος όργανα είναι, τι συμφέροντα εξυπηρετούν και πόσο μίσος και λυσσαλέα επίθεση κάνουν για να μην χάσει την καρέκλα ο Ντούλες.


Είμαστε έξι μέρες πριν από τις εκλογές και τα ερωτήματα που θέλω να θέσω είναι απλά:
1. Ποια είναι η πολιτική πρόταση του ΚΕΑΔ για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα;
2. Ο απολογισμός του έργου για την προηγούμενη τετραετία έγινε και πότε; Πόσα και ποια έργα έγιναν ;


Πρώτον σε αυτά πρέπει να απαντήσει ο αρχηγός του ΚΕΑΔ κ. Ε. Ντούλες και μετά να μαζέψει τα παπαγαλάκια του ή αλλιώς ταϊσμένα ρουφιανάκια του που σπέρνουν μίσος και διχόνοια .
Οι μόνοι κερδισμένοι  όλα αυτά τα χρόνια  είναι τα "κουάντρα"(μεγαλοστελέχη)
της Δρόπολης , (βλέπε Ομόνοια, εκτός από έναν  Χειμαρριώτη και ένα Ριζιώτη) , όλα τα υπόλοιπα Δροπολίτες σε όλα τα πόστα  και αυτοί οι δύο "γλάστρες" για το Ντούλε.

Επιτέλους, ο λαός της Βορείου Ηπείρου να σταματήσει να τα βλέπει όλα άσπρο- μαύρο, να βγάλει τα συμπεράσματα του από τα ΕΡΓΑ που έγιναν στο τόπο, το χωριό του και κάθε εξής, μην εμπιστεύεται τα" παπαγαλάκια" που ζουν ανεπάγγελτα, ρουφιανεύοντας και πουλώντας πατριωτισμό .

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και τα στελέχη της φάνηκαν ανίκανα να προωθήσουν νέα παιδιά, μάλιστα εάν περιμένει κανείς από τους "σοφούς"ηγέτες, χωρίς όραμα και στρατηγική για τον τόπο,τότε θα παραμένει όνειρο θερινής νυκτός. 


Ο ρομαντικός πατριώτης


από τα Νέα Βορείου Ηπείρου

Το σχόλιο μας: Ο τίτλος είναι δικός μας, λόγω του ερωτήματος - "επιχειρήματος" που θέτουν οι οπαδοί του προέδρου του ΚΕΑΔ στην ερώτηση γιατί δεν αναλαμβάνει επιτέλους κάποιος άλλος: "Έχουμε άλλον καλύτερο;" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου